Каракачанското куче
Публикувано: 22 May 2008 - 11:48 AM
Публикувано: 22 May 2008 - 11:57 AM
Цитат
Публикувано: 22 May 2008 - 12:49 PM
Решението на съда е , че МАКК е вече МОКК. :->) Като пишеш за принципи отговори на няколко въпроса : Как гласува ОС в СТ.Загора предложението на В.Динчев за прехвърляне на всички права и субсидии от МАКК на БФК .Как четири човека се събрахте в ПЛОВДИВ и свалихте С.СТОЕВ от председателския пост.Тогава бяхте ли легитимен УС? Това ли сю страшните злоупотреби (цената на едно кученце )за които сезирахте компетентните органи ?Попитай РОСЕНЧУ как направи изложбата в СОФИЯ--2007г. ,че тогава да си говорим за злоупотреби :o :o Надявам се да отговориш на тези въпроси . Отчета ще го даваш на друго място. :Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!:
[/quote] :o :o :oНасеее , хайде да отговориш, ако имаш малко ДОСТОЙНСТВО. ;D ;D
[/quote] :o :o :oНяма да отговори. Ще пробваме по друг начин. МНОГОУВАЖАЕМИ д-р ВУЧКОВ, ВАШАТА БОГОПОМАЗАНА ОСОБА би ли отделила ДВЕ минути от скъпоценното си време за да отговори на въпросите на простосмъртните. :sos: :sos:

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!
Публикувано: 22 May 2008 - 01:20 PM
Цитат
още едно градско чедо. Ванка,храни си мързеливия пес със гранулки и се радвайте на живота и двамата ;D

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 22 May 2008 - 01:30 PM
Цитат
Цитат
още едно градско чедо. Ванка,храни си мързеливия пес със гранулки и се радвайте на живота и двамата ;D
не го храня с гранули,а с варен ориз,пилешки или патешки шийки или фенери,хляб ,кокали и т.н(ветеринарите казват,че е по-полезно от гранулите).
гранулите са само за поощрение по време на обучение.
но приказки че цвик и качамак лекуват болести-това са пълни глупости
това че живея в софия изобщо не означава че съм градско чедо.корените ми са от смолянско и пловдивско.
не мисля че неподготвени изказвания като твоето трябва да бъдат подкрепяни и толерирани

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 22 May 2008 - 01:31 PM
Цитат

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 22 May 2008 - 02:07 PM
[quote author=karaman link=topic=3872.msg409470#msg409470 date=1211446357]
Решението на съда е , че МАКК е вече МОКК. :->) Като пишеш за принципи отговори на няколко въпроса : Как гласува ОС в СТ.Загора предложението на В.Динчев за прехвърляне на всички права и субсидии от МАКК на БФК .Как четири човека се събрахте в ПЛОВДИВ и свалихте С.СТОЕВ от председателския пост.Тогава бяхте ли легитимен УС? Това ли сю страшните злоупотреби (цената на едно кученце )за които сезирахте компетентните органи ?Попитай РОСЕНЧУ как направи изложбата в СОФИЯ--2007г. ,че тогава да си говорим за злоупотреби :o :o Надявам се да отговориш на тези въпроси . Отчета ще го даваш на друго място. :Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!: :Абе, ти чуваш ли ме?!:
[/quote] :o :o :oНасеее , хайде да отговориш, ако имаш малко ДОСТОЙНСТВО. ;D ;D
[/quote] :o :o :oНяма да отговори. Ще пробваме по друг начин. МНОГОУВАЖАЕМИ д-р ВУЧКОВ, ВАШАТА БОГОПОМАЗАНА ОСОБА би ли отделила ДВЕ минути от скъпоценното си време за да отговори на въпросите на простосмъртните. :sos: :sos:
[/quote]
ВИНАГИ СЪМ БИЛ ЗА ИСТИНАТА И СЧИТАМ ЧЕ ТОВА Е ДОСТОЙНО ПОВЕДЕНИЕ!
Мисля че дадох отговори на въпросите, но май не искаш да ги чуеш! Далеч не съм богопомазан, просто считам пътя на истината за верен!
Публикувано: 22 May 2008 - 02:26 PM
Цитат
Цитат
ето и зъбките на едно куче,което не е хранено с качамак
Ванка не се горещи толкова,че ще вземеш да прегрееш,по-добре вземи се научи на някои неща от знаещите и имащите във форума,от Данди например. корена ти е от смолянско,но не личи по нищо,щом се смееш и иронизираш неща доказани не от вчера и от днес.

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "
Публикувано: 22 May 2008 - 03:32 PM
Цитат
Цитат
Цитат
ето и зъбките на едно куче,което не е хранено с качамак
Ванка не се горещи толкова,че ще вземеш да прегрееш,по-добре вземи се научи на някои неща от знаещите и имащите във форума,от Данди например. корена ти е от смолянско,но не личи по нищо,щом се смееш и иронизираш неща доказани не от вчера и от днес.
какви неща.това ,че цвикът и качамакът лекуват неизлечими болести ли.ми то тогава всеки щеше да яде качамак бе.аз не се горещя,а просто казвам,че това е невъзможно.

Публикувано: 22 May 2008 - 03:33 PM
Цитат
а моят съвет към теб е да не пускаш само емотикони,а и да казваш по нещичко бе да правиш особени грешки
кАде :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: :sarkastichen: