Каракачанското куче
Публикувано: 21 May 2008 - 08:03 PM
[quote author=karaman link=topic=3872.msg408952#msg408952 date=1211385322]
ЛИЧНО КРИСТИНА МАТЕВА СЛЕД КАТО Я ИЗГОНИХА ОТ ЧИФЛИКА НА СЕДЕФЧЕВИ ЗАЯВЯВЯШЕ,ЧЕ ТАМ КАРАКАЧАНСКИ ОВЦЕ НЯМА,А САМО МЕЛЕЗИ НО ЗАРАДИ СУБСИДИЙТЕ ГИ ДЪРЖАЛИ,ЧЕ ТАБУНЪТ С КОНЕТЕ НЕ ПОГЛЕЖДАН НАД ПЕТ 5 ГОДИНИ,НО СЕ ДЪРЖИ ЗАРАДИ СУБСИДИЙ,ЧЕ КОЗИТЕ РЕГИСТРИРАНИ КАТО СТАДО НА СЕДЕФЧЕВИ,СА СОБСТВЕНОСТ НА МЕСТЕН КОЗАР И СЕ ОПИТВАТ ДА МУ ГИ ПРИСВОЯТ,ЧЕ САМАТА КРИСТИНА МАТЕВА ИСКАШЕ ДА КОПИРА СЪЩАТА СХЕМА ЧРЕЗ ПАРИЧНА ИНЖЕКЦИЯ ОТ ИТАЛИЯ И ТЪРСЕШЕ ПОДОБНО МЯСТО!
ВСИЧКО ТОВА Е РАЗКАЗВАНО НЕ САМО ПРЕД МЕН А И ПРЕД ОЩЕ НЯКОЛКО ЧОВЕКА-НЯМА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!
[/quote]РЕМЕТАЛК, това което си написал,отговаря ли на истината. Защото Кристинчето пише че е ЛЪЖА. Ако имаш време -отговори.
[/quote]
[/quote]
ВЕРНО Е БЕ КАРАМАНЕ,КОЛКО ПЪТИ ЩЕ МЕ ПИТАШ.
ДРУГИТЕ РАЗБРАХА,А ТОВА ЧЕ СЕГА ГОВОРИ ДРУГО НЕ ПРОМЕНЯ ФАКТА,ЧЕ ГО Е КАЗАЛА.
ТАЗИ ТЕМЕ НЕМЕ ВЪЛНУВА,ТОГАВА ВЗЕХ ОТНОШЕНИЕ ПОРАДИ ДРУГИ ПРИЧИНИ,НЕ МЕ НАМЕСВАЙТЕ!
НО КАКВОТО СЪМ КАЗАЛ Е ВЯРНО.ИЛИ НАПИСЪЛ!
Публикувано: 22 May 2008 - 08:43 AM
Жив и здрав.
Джордже, ей това ядат каракачанските кучета :
:blink:

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 22 May 2008 - 08:56 AM
Цитат
Май ще се придържам към роялканина....

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!
Публикувано: 22 May 2008 - 09:04 AM
Цитат
Ето още един пример за преувеличени лъжи и тяхното разпространение.
И за наивния народ дето кълве и вярва в туй, което му изнася на момента.
Ти за мен не бери душа, "карамане". :blink:
пс. реметалк никога не ме е познавал.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 22 May 2008 - 09:05 AM
Снимката с дървеното корито с домашното мляко си е много хубава, почти художествена в хубав етнографски стил, ама ръждясалата тенжура с нещу вътре ... Мадмакс, това можеше да ми го спестиш, празнувахме титлата на Ман Ютд снощи и са не мога да гледам такива неща...
Публикувано: 22 May 2008 - 09:07 AM
Цитат
Снимката с дървеното корито с домашното мляко си е много хубава, почти художествена в хубав етнографски стил, ама ръждясалата тенжура с нещу вътре ... Мадмакс, това можеше да ми го спестиш, празнувахме титлата на Ман Ютд снощи и са не мога да гледам такива неща...
Джордже, едното е цвика, другото е качамак с "подправки" /почти винаги/ - хляб, кисело мляко, печени кокали.
пс. И това по съдината не е ръжда, а засъхнал качамак.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 22 May 2008 - 09:14 AM
Цитат
Цитат
ВСИЧКО ТОВА Е РАЗКАЗВАНО НЕ САМО ПРЕД МЕН А И ПРЕД ОЩЕ НЯКОЛКО ЧОВЕКА-НЯМА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!

1. Не съм казвала, че там каракачански овце няма.
2. Конете бяха пуснати на свободна паша, но всеки ден са наглеждани от чобаните на другите стада по пасбищата и водоемите.
3. Калоферските кози, каракачанските овце, каракачанските коне и кучета са собственост на СЕМПЕРВИВА - център за опазване на редки породи. Местният козар си има няколко лични бройки в стадото. Както и овчаря си гледа овцете със каракачанското стадо, макар че са типични ткзс-арски каращици.
4. С мои приятели искахме да вземем земя и електропастири, за да подпомогнем и продължим работата в близост и в района на мястото, в което СЕМПЕРВИВА отглежда животни. И да, имам мерак да си построя къща един ден като си събера пари и да гледам животни от тези дамазлъци. На сърце са ми.
5. До сега не съм нападала което и да е било ръководство, камо ле на БРФК както и клубове.
6. Куче съм водила на обществен тест един единствен път - в Бъзън, за да проверя какъв контакт съм си изградила с животното.
7. Питала съм го как прави животните си агресивни - "непознат трябва да ти намлати кучето" е негов отговор. Не бих допуснала подобно нещо.
8. Записи имам много, от всякакви държави. И списания, и разкази, и т.н. Един ден ще ми свършат работа по друг повод.
9. Пия ракия. :blink: Пияна до сега никой не ме е виждал, няма и как да се случи.
10. До сега съм била ухапвана два пъти.
11. Активен член съм на МАКК, да.
12. Тестовете, които държат кучетата на МАКК са с овцете. В такива участвам активно, да.
13. Пише защото обича да плюе в паницата от която яде. Не е само той. :blink: Дано се излекува.
пс. И поне веднъж да се държи мъжки - ако има нещо да ми уточнява по темата да се изправи и да го направи очи в очи. Телефона ми го има, знае къде живея.
Темата е за КАРАКАЧАНСКОТО КУЧЕ. Не е за ЕдиКойСи.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 22 May 2008 - 09:17 AM
Цитат

Публикувано: 22 May 2008 - 09:23 AM
[quote author=remetalk link=topic=3872.msg365664#msg365664 date=1205750410]
[quote author=Mad Max link=topic=3872.msg365658#msg365658 date=1205750233]
Това е лъжа, която изрекох, афектирана от случая.
Не отговаря на истината.
[/quote]
ТАЗИ ЛЪЖА ТЕ ДЪРЖА ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА!
А СЕГА КАК ДА ТИ ВЯРВАТ ХОРАТА!
НА МЕН МИ Е ВСЕ ТАЯ.
ОТДАВНА НЕ ТИ ВЯРВАМ!
Я СИ ПОМИСЛИ ПАК? ;D ;D ;D

Публикувано: 22 May 2008 - 09:28 AM
Цитат
Цитат
Джордже, едното е цвика, другото е качамак с "подправки" /почти винаги/ - хляб, кисело мляко, печени кокали.
Срамота в 21 век сме, а вие се излагате като храните кучетата си с мамалига и сурватка !!!
Мале, мале и вие наричате себе си селекционери и съхраняващи автентичното овчарско куче.
Ами като мислите, че таз помия дето сте забъркали е много хранителна, пълноценна и достъчна за
нормалното съществуване на овчарските кучета, защо не ядете и вие от същото та да видим до къде
ще я докарате ? Да ама не, вие си хапвате сиренце, кашкавалец и мръвка; а пък остатъците за псетата ?
Кристина, как така стана че нещеш ли Вальо не те познава ?
Съжителството в определен период от време в една и съща квартира не
предполага ли опознаване ? Твойта "алабайка" не спеше ли заедно с Вальовите, а ?
И за да не си помисли някой нещо по розово, ще уточня че РЕМЕТАЛК е сериозен човек и не
би си позволил да се "сближи" прекалено с ЛУДИТЕ си съквартиранти и съквартирантки, ха, ха, ха...
Публикувано: 22 May 2008 - 09:35 AM
Цитат
;D
А знаеш ли, че има овчари, които са яли и от това, като няма друго.. :blink:
Така се хранят работни кучета, които живеят по 20-тина години.
Той народа не може да схване, че кучето изгражда името, а не обратното. Името на работните кучета в България е Каракачанско Куче със всичките му синоними.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 22 May 2008 - 09:41 AM
Цитат
предполага ли опознаване ? Твойта "алабайка" не спеше ли заедно с Вальовите, а ?
Айде и на тебе ще ти обясня, че днес съм в настроение. :blink:
С Валентин работехме на едно място и да, два месеца и половина - три, бяхме в една работна квартира, част от наема на която поемаше общият ни работодател. Работехме в различни отдели - аз през деня, той през нощта. В почивни дни всеки си хващаше пътя. За два месеца и половина не се събират 5 часа в които да сме изкарали плътно заедно. :blink: Откъде да ме познава от приказки и от форуми, като тебе?
В двора бяха кутретата, заедно, свободно пуснати - да си играят на воля. Като всеки си отговаряше лично за кучето/тата.

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 22 May 2008 - 09:49 AM
Цитат
Цитат
Айде и на тебе ще ти обясня, че днес съм в настроение. :blink:
С Валентин работехме на едно място и да, два месеца и половина - три, бяхме в една работна квартира, част от наема на която поемаше общият ни работодател. Работехме в различни отдели - аз през деня, той през нощта. В почивни дни всеки си хващаше пътя. За два месеца и половина не се събират 5 часа в които да сме изкарали плътно заедно. :blink: Откъде да ме познава от приказки и от форуми, като тебе?
В двора бяха кутретата, заедно, свободно пуснати - да си играят на воля. Като всеки си отговаряше лично за кучето/тата.
Да бе от форумите се знаем, няма от къде другаде, ха, ха, ха... :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Публикувано: 22 May 2008 - 10:18 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Срамота в 21 век сме, а вие се излагате като храните кучетата си с мамалига и сурватка !!!
Мале, мале и вие наричате себе си селекционери и съхраняващи автентичното овчарско куче.
Ами като мислите, че таз помия дето сте забъркали е много хранителна, пълноценна и достъчна за
нормалното съществуване на овчарските кучета, защо не ядете и вие от същото та да видим до къде
ще я докарате ? Да ама не, вие си хапвате сиренце, кашкавалец и мръвка; а пък остатъците за псетата ?
Кристина, как така стана че нещеш ли Вальо не те познава ?
И за да не си помисли някой нещо по розово, ще уточня че РЕМЕТАЛК е сериозен човек и не
би си позволил да се "сближи" прекалено с ЛУДИТЕ си съквартиранти и съквартирантки, ха, ха, ха...
Публикувано: 22 May 2008 - 10:26 AM
Цитат
И това за цирозата - малко автогол си вкара току що... ;)
а ти се заяждаш малко с човек,който е много в час майче

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "