Каракачанското куче
Публикувано: 20 November 2006 - 07:21 PM
Цитат
Цитат
Факт, дако, факт! Нали някой ни упрекна че голословим!
Вършат си работата кучетата!
Дайте источника на информацията,колко са били кучетата,какъв е бил вълка.
Кога и в кои район става събитието.
Дано е надежден источника,защото преди 3-4г. вестник "ТРУД" публикува статия със заглавие "Мъжко куче роди".
Публикувано: 20 November 2006 - 08:16 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Дайте источника на информацията,колко са били кучетата,какъв е бил вълка.
Кога и в кои район става събитието.
Дано е надежден источника,защото преди 3-4г. вестник "ТРУД" публикува статия със заглавие "Мъжко куче роди".
Кучетата са били две.Това го научих още преди 2 седмици и го написах в темата за БОК ама никой не обърна внимание.Мястото е там където отглеждат коне кучета ,овце и кози по програма на BBPS SEMPERVIVA, а източника е жената на Атила l)

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 21 November 2006 - 09:41 PM
Г-н С.ПОПОВ беше/незнам защо/единственият представител на БОК и от негова страна както винаги много силно участие този път с един наследник на "чиста кръв"от Беловският Мурат и единственото куче което естествено стана че стана шампион сред толкова силна конкуренция и спор в ринга/сам/.
браво,,,
еххххх история .....
Прикачени файлове
-
popow_2.JPG (55.81K)
Брой сваляния: 214

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 22 November 2006 - 09:36 AM
Извинявам се, ама като каква порода по точно е участвало това куче? l)
От това куче до Беловски Мурад има такава пропаст че Гранд Каньон ряпа да яде! Ако такива са наледниците на Беловеца в БОК - мога да изкажа моите съболезнования! l)
Публикувано: 22 November 2006 - 06:32 PM
Прикачени файлове
-
resized_LastScan.jpg (69.75K)
Брой сваляния: 215

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 22 November 2006 - 07:29 PM
п.с Ако бях за титли и медали -щях да взема подарък -кутре от ПОПОВ ама не мерси,гледай го ти със здраве.Аз предпочитам да си направя кучета от истински а не да ми подаряват.
п.с да ви питам нещо-защо го изоставихте така сам ПОПОВ -официялно ви покани всичките...трябваше и твоето куче да вкараш можеше и то да спечели нещо?Хайде другият път вземи и твоят и го доведи ,аз само ще ви снимам а после може и да наминем през моите да видиш все пак малко истина-да си опресниш знанията относно чисти каракачански кучета -че мисля в последно време от тая мелезия -човек се изкривява да знаеш,,,И не се черви толкова много -сложи си поне за малко ръката на сърцето и кажи тук пред хората това кутре на 7м.и половина харесва ли ти-мен ме остави...коментирай кучето -не е на 2 месеца много неща се виждат Стефчо....
поздрави ,

Развъдник за автентични КАРАКАЧАНСКИ кучета-"ТИТО"..../www.bulgariandog.com/[br][br]..."САМО НАЙ-ДОБРОТО Е ДОСТАТЪЧНО ДОБРО"
Публикувано: 22 November 2006 - 09:09 PM
В днешно време РАЗБИРАЧИТЕ не са РАЗВЪЖДАЧИ.Така е модерно.
Трябва да имаш търпение и да изчакаш влиянието на ОКОЛНАТА среда една година и тогава ще ВИДИШ.
Публикувано: 22 November 2006 - 09:54 PM
Отдавно си ясен на всички , че си за медали,титли и ...... келепира. Най-важното.
Подарък не се взема! И приятелство се гради трудно!
Моето куче го представям когато и където реша. Стига си повтарял като малоумник едно и също. Казах ти ,че не е нищо особенно. Колкото до това малкото ще го коментирам но не по снимка. Сигурен съм ,че не си най-коректния фотограф.
Червенето е характерно за хора ,които имат съвест , чест и достойнство. На останалите им викам тапири. Това са едни дебелокожи добичета.
На клакьорчето /свинарчето/, което ти приглася постоянно ще кажа , че и сто години да изчака влиянието на околната среда , файда йок !
Публикувано: 22 November 2006 - 10:58 PM
Нещата не са ти ясни ,макар ,че ти си вярваш сам и демонстрираш високо самочувствие на РАЗБИРАЧ-за съжаление без покритие ,но това си е лично твой проблем.
А това за свинарчето ,като обида ли трябва да го приема или като признак на злоба и безсилие.
Не с рога приятелю!
П.С Пояснение за влиянието на "ОКОЛНАТА" среда.-и да изчакаш още две години все тая-въпрос на ген. заложби. bravoS
Ако си посял пъпеш ,няма да се получи ПОРТОКАЛ!
Публикувано: 22 November 2006 - 11:35 PM
Цитат
Нещата не са ти ясни ,макар ,че ти си вярваш сам и демонстрираш високо самочувствие на РАЗБИРАЧ-за съжаление без покритие ,но това си е лично твой проблем.
А това за свинарчето ,като обида ли трябва да го приема или като признак на злоба и безсилие.
Не с рога приятелю!
П.С Пояснение за влиянието на "ОКОЛНАТА" среда.-и да изчакаш още две години все тая-въпрос на ген. заложби. bravoS
Ако си посял пъпеш ,няма да се получи ПОРТОКАЛ!
Безсмислиците не се нуждаят от разбиране. Разбирачеството е относителна работа. И оценките за това са силно субективни. Така , че не ме обиждаш.
Не се обиждай от професията си.
Във връзка с "околната среда " и "сеитбата". Който сее вятър , жъне буря.
Публикувано: 23 November 2006 - 12:23 PM
Нашите общи познати от Силистра познават и теб и мен като кучкари.Знаят кой от колко време се занимава,по какъв начин и най-важното колко е постигнал...Относно купи,медали,келепир-съм сигурен че си много по-напреднал от мен/но мерси от такива -те ще са срам за моите кучета/-аз досега нямам такива неща..Относно жълтото и постиженията в кучкарлъка мисля ти на мен батко трябва да ми викаш -Стефчо.Когато започнеш по-мъжки да се занимаваш с нещата и гледаш по 30-40 кучета и да произвеждаш а не да ти подаряват тогава може и да си говорим по друг начин-защото нали знаеш /хубаво куче се прави а не подарява /.За "специалист"като теб не се смятам и не искам никога да бъда-но за понятието "истински кучкар"-там може само пример да вземаш от мен.Това беше последното от мен към теб и да ми пишеш няма да ти отговарям .Ще го правя с хора с които може да се пише нормално и да се обсъждат полезни неща.Напрягай се повече към останалите и наблегни на кучетата -по спокойно в форума ,медал няма да получиш... oo
.... много се извинявам пред аудиторията но знаете няма как понякога да се разберем с такива специалисти и стари кучкари като Йорданов/старата генерация/.. 1super

Публикувано: 23 November 2006 - 05:54 PM
Цитат
Цитат
Малко повече инфо за случая може ли да даде някой?
Ако пък има и снимчица ...
Е, за такива неща трябва да се говори тук, а не за глупави спорове!
Публикувано: 24 November 2006 - 06:24 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Малко повече инфо за случая може ли да даде някой?
Ако пък има и снимчица ...
Е, за такива неща трябва да се говори тук, а не за глупави спорове!
super best

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 27 November 2006 - 01:19 PM
Прикачени файлове
-
DSC00144.JPG (95.97K)
Брой сваляния: 200