Публикувано: 31 December 2006 - 04:58 PM
Хахаха,как ме разсмиваш преди новогодишната нощ и ми повдигаш настроението.Кой ти доказа произхода на твоите кучета бе момче,ще се смее целият форум??!!А мелезите при БОК И КК има кой да ги изчисти ,това не е моя работа нито на съдиите.Най после си призна една истина ,че съдииството ти е тъмна Индия.От тук следва ,че няма ,какво да ти доказвам и нямаш морално право да влизаш в полемика с пишещите тук кинолози, няма значение от коя страна на барикадата са!За кинологията в Холандия не ми говори за ниво,точно за теб е този ,както пишеш смях в залата.
И да уточня за невежа ,като теб ,не съм просветен съдия и не прехвърляй топката от болната глава на здравата,никого не наричам ,като обобщение ,а точно за тебе става въпрос и още няколко човека или ще отречеш ,че си бил в БОК и си продавал в любимата ти Холандия БОК, а не КК!!???Ще ме умориш от смях,ще пишели на ФЦИ,че те много добре ме познават там и ако не знаеш, не обръщат никакво внимание на хора ,които не спазват техните правила и не са неини членове ,те могат да бъдат само чрез националната федерация на съответната държава.
Последно ,не се притеснявай за психическото състояние на хората,ще ти се наложи ти да пийнеш едно за мое здраве,защото всички знаят ,че не употребявам такива екстри.Сега да не вземеш да се притесниш, баш пред новогодишната нощ,дръж се няма страшно,знаеме ,че си заблуден,ще ти трябва пълна промивка?!.Наздраве. BEER bgflag angelpik Ще ме умориш от смях!!! angelpik
ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.