Каракачанското куче
Публикувано: 20 February 2007 - 05:04 PM
Цитат
Оревахте орталъка ,че Попов правил кръстоски,като се появи Попов във форума млъкнахте,дайте реални факти, че да му запушите устата,като сте прави.
Кво да те прави човек като не си достатъчно бърз в четенето!
Реални факти бяха дадени, но само най-бързите ги прочетоха wink
За всички останали не се полагало да поназнайват фактологията щото после щяли да задават въпроси. Та скоростно игра голямата гума. ;) b)

http://www.karakacha...forum/index.php
"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"
Arthur Schopenhauer /1788-1860/
Публикувано: 20 February 2007 - 08:13 PM
Цитат
Хайде пак конкурентни породи ви се привиждат
на въпроса защо бок се уедрява Попов отговори така "появиха се много конкурентни породи".......направо ме закопа,и на мен ми се стори че ми се привижда тоя термин,бих казал по скоро от пазарната икономика ,във отговор за селекция.

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 20 February 2007 - 08:28 PM
Знаеш ли Братпет тук в Родопите има една много стара приказка относно кучетата която важи и до днес - Не ми хвали каефета а ми ми хвали мурафета .Каяфет предполагам е турска дума която значи външен вид красота и т.н.Същото се отнася и за големината
Публикувано: 20 February 2007 - 10:15 PM
Отговорих ти....................................Е, не е БОК.Снимката е правена преди месец.
Прикачени файлове
-
______.JPG (105.95K)
Брой сваляния: 133
Публикувано: 20 February 2007 - 10:33 PM
Хора, как да ви спра, кажете ми ? Защо се държите като ... и децата не се държат така, както вие ! Големи, зрели мъже ! То бива обиди един към друг, бива отношение, но това вашето минава всякакви граници ! Удоволствие ли ви прави да се обиждате ?
Вместо да запалите хората, да пишете добри и хубави неща за кучето, вие ... огледайте се - в форума пишат десетки други хора и всички бягат от тези теми. Всички. Никой не смее да пише тук, защото то освен обиди, на нищо друго не може да се научи. Замислете се поне малко, поне малко - какво правите, на какво учите и какво възпитавате !
Така ли говорите пред собствените си деца ? С такъв тон и такива епитети ?
Вместо да запалите хората, да пишете добри и хубави неща за кучето, вие ... огледайте се - в форума пишат десетки други хора и всички бягат от тези теми. Всички. Никой не смее да пише тук, защото то освен обиди, на нищо друго не може да се научи. Замислете се поне малко, поне малко - какво правите, на какво учите и какво възпитавате !
Така ли говорите пред собствените си деца ? С такъв тон и такива епитети ?
Публикувано: 20 February 2007 - 10:58 PM
А,то една баба ли имало това куче бре?
Баба му АЙРА ,Чинар,баба му Айра,дъщерята на недолюбвания от тук присъстващите ХАН,Кара,Кунев,и компания, небезизвестен пес ИСКЪР.
За твое сведение шамионката на МАКК Айра, е сестра на шампиона на НКБОК Бък.
Производство е на НКБОК.
Ама то и на кучето ти ,да е живо и здраво ,му си личи типа на Искъра.
Баба му АЙРА ,Чинар,баба му Айра,дъщерята на недолюбвания от тук присъстващите ХАН,Кара,Кунев,и компания, небезизвестен пес ИСКЪР.
За твое сведение шамионката на МАКК Айра, е сестра на шампиона на НКБОК Бък.
Производство е на НКБОК.
Ама то и на кучето ти ,да е живо и здраво ,му си личи типа на Искъра.
Публикувано: 20 February 2007 - 11:22 PM
Що им разяснявате произхода на кучетата им - нали си имат родословия, племенна книга и всичко е по правилата.
Кой знае какви измислици има в тази племенна книга.
Седевчев вземал кучета от Банско, Кунев гледал кучета на Стефан Попов, на Чинар кучетата са с по една баба b) - но всички гледат "чистопородни", аборигенни, автохтонни КК.
Четях някъде преди нова година поздравление от bgdog (който се беше подписал като С. Стоев) - че тази година тръгват на битка към FCI
Интересно как ще стане това - с авиациа или с кашици ще превземате FCI b) b)
Нали това не ви интересува - нали породата ви е призната от държавата, за какво ви е да атакувате FCI.
Сами ли си вярвате на глупостите или някой сериозно ви манипулира?
Ето едно от кучетата които трябва да са вписани в племенната ви книга.
Кой знае какви измислици има в тази племенна книга.
Седевчев вземал кучета от Банско, Кунев гледал кучета на Стефан Попов, на Чинар кучетата са с по една баба b) - но всички гледат "чистопородни", аборигенни, автохтонни КК.
Четях някъде преди нова година поздравление от bgdog (който се беше подписал като С. Стоев) - че тази година тръгват на битка към FCI
Интересно как ще стане това - с авиациа или с кашици ще превземате FCI b) b)
Нали това не ви интересува - нали породата ви е призната от държавата, за какво ви е да атакувате FCI.
Сами ли си вярвате на глупостите или някой сериозно ви манипулира?
Ето едно от кучетата които трябва да са вписани в племенната ви книга.
Прикачени файлове
-
1.jpg (67.08K)
Брой сваляния: 147

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 20 February 2007 - 11:36 PM
Вано а това куче в племенната книга на БОК ли е
Прикачени файлове
-
post_59_1171482171.jpg (57.24K)
Брой сваляния: 142