Каракачанското куче
Публикувано: 30 October 2008 - 09:59 PM
Публикувано: 30 October 2008 - 10:03 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Един помашки красавец и от мен,
........Шкумба,това ли е единственото помашко куче което си виждал у живота си ;D
Искаш да ти отговоря със да ли?
Не, и още едно дето ми продаде и го гръмнах,че обичаше да се храни с телета и агнета голяма дамазлък,преди седмица гръмнах и дъщерята,можеш да питаш вуйчо си и тя наследила доброто хранене на майка си.Пак питай.. ;D ;D

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 30 October 2008 - 10:08 PM
Цитат
Цитат
Знаеш ги на живо,те не са много. За кое са мечтите за черното или за бялото ;D
Публикувано: 30 October 2008 - 10:12 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
........Шкумба,това ли е единственото помашко куче което си виждал у живота си ;D
Не, и още едно дето ми продаде и го гръмнах,че обичаше да се храни с телета и агнета голяма дамазлък,преди седмица гръмнах и дъщерята,можеш да питаш вуйчо си и тя наследила доброто хранене на майка си.Пак питай.. ;D ;D
П П Забравих,вуйчо ти като излезе от затвора беше се запознал с някъкъв помак и беше докарал два яки писа,до колко си спомням седемдесетте години,единия се казваше Белич,бяха сиви. ;D ;DТова е което съм виждал Баламурчев. :yahoo:

Публикувано: 30 October 2008 - 10:12 PM
Цитат
На мен ми е интересно пък да видя бялото вече пораснало.Тогава ще коментираме,на живо. По снимката се вижда едно черно едноцветно куче,а в стандарта на КК пише:
Елеминиращи недостатъци:
-Едноцветна окраска
Публикувано: 30 October 2008 - 10:18 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
убил си куче??гръмнал си го??наистина ли?/мога ли да знам причината??мислиш ли че е нормално?

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 30 October 2008 - 10:22 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
убил си куче??гръмнал си го??наистина ли?/мога ли да знам причината??мислиш ли че е нормално?
Прецени сам,натръшка ми шест телета и четири агнета,това може ли да е овчарско куче,а какво би направил ти,ако теб те бе споходило? :(

Публикувано: 30 October 2008 - 10:23 PM
Публикувано: 30 October 2008 - 10:31 PM
Публикувано: 30 October 2008 - 10:35 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
П П Забравих,вуйчо ти като излезе от затвора беше се запознал с някъкъв помак и беше докарал два яки писа,до колко си спомням седемдесетте години,единия се казваше Белич,бяха сиви. ;D ;DТова е което съм виждал Баламурчев. :yahoo:
.......кефиш ма бе Шкумба ;Dтака ли се чистиш от мелезите си като ги гърмиш,мъкнеше ги първо по изложби и после БУМ :'(той ги докара 1982год от с.Бачиево,и не говори на изуст, :huh:Белич се казва на белезникави ,бели кучета не на сиви,нищо не си виждал само си чувал B)отново лъсва безхаберието ти селски .............. :huh:

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg