Цитат
Каракачанското куче
Публикувано: 30 October 2008 - 10:37 PM
Публикувано: 30 October 2008 - 10:44 PM
Досега съм ти изкарал само една кирлива риза,а те са над СТО,има време. B)

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 30 October 2008 - 10:44 PM
Цитат
Цитат
Точно така Данди,вълкът трябва да се убива.НЕ МОГА ГО ПРОДАМ,КАКТО НЯКОЙ ГО ПРОДАДЕ НА МЕН ЗА ЧИСТА АВТЕНТИЧНА ОВЧАРКА B)
еееееееебе Шкумба пак се излагаш като кифладжия,тая Николина лично съм я купувал от Сидер Седефчев и е с родословие от р-к КараКитан б. Кубрат м.Деси :rolleyes:така че не яж мармалад по адрес на хора които не познаваш B)

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 30 October 2008 - 10:46 PM
Цитат
Цитат
Спях при бабата :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Публикувано: 30 October 2008 - 10:50 PM
Цитат
Досега съм ти изкарал само една кирлива риза,а те са над СТО,има време. B)
.........затова ли лъга всички че имаш дъщеря на моя Яшар,като разбра че не се получава и БУМ ;Dне познавам по-голям мазник от теб Шкумба :-и това ще го разберат всички които ти четат измислиците :huh:трябва мн да си благодарен на Желю и Таро-68,че още те търпят но не за дълго B)лъсваш като :tikva:

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 30 October 2008 - 10:56 PM

Публикувано: 30 October 2008 - 10:59 PM
Цитат
Николина КараКитан ли ти изяде телетата и агнетата бре Шомба.Я покажи родослоието,или и него го изпраска със патрон №11. ;D
Публикувано: 30 October 2008 - 11:04 PM
Цитат
ние качваме хубави кучета и си коментираме ;Dнека и Аз да къча малко да си ги коментираме ;D

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 30 October 2008 - 11:05 PM
Цитат
Цитат
Николина КараКитан ли ти изяде телетата и агнетата бре Шомба.Я покажи родослоието,или и него го изпраска със патрон №11. ;D
Като го взема от Баламурчев първо на теб ще го покажа.
Тои казва ,че е от Седевчев,но колко е вярно сам си знае. B)

Публикувано: 30 October 2008 - 11:05 PM
Цитат
Цитат
ПРиключих с теб за сега,щото дразним другите,интересно ми е МОДА що заключва темите,което е по твоя вина ,а теб те жали,,намесваш се и всичко с краката на долу,псуваш обиждаш,какво ли трябва да се случи,че да си отдъхнем? :gnqv:
ние качваме хубави кучета и си коментираме ;Dнека и Аз да къча малко да си ги коментираме ;D

www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 30 October 2008 - 11:09 PM
Цитат
Цитат
ПРиключих с теб за сега,щото дразним другите,интересно ми е МОДА що заключва темите,което е по твоя вина ,а теб те жали,,намесваш се и всичко с краката на долу,псуваш обиждаш,какво ли трябва да се случи,че да си отдъхнем? :gnqv:
Наистина има какво да коментираш,става въпрос за БЪК. B
пп Това което не е минало през теб не се признава от теб,така че коментара ти е ясен, ,както и ти. ;D

Публикувано: 30 October 2008 - 11:28 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Точно така Данди,вълкът трябва да се убива.НЕ МОГА ГО ПРОДАМ,КАКТО НЯКОЙ ГО ПРОДАДЕ НА МЕН ЗА ЧИСТА АВТЕНТИЧНА ОВЧАРКА B)
еееееееебе Шкумба пак се излагаш като кифладжия,тая Николина лично съм я купувал от Сидер Седефчев и е с родословие от р-к КараКитан б. Кубрат м.Деси :rolleyes:така че не яж мармалад по адрес на хора които не познаваш B)
Нищо чудно че тази кучка Николина -
с родословие от р-к КараКитан (б. Кубрат м.Деси) произведена от Седефчеви, да е поредния мелез и вместо да пази стоката - тя ги дави.
Не може да вливаш чужда кръв и да чакаш кучето да продължи да бъде генетично чисто и да се държи като нормалните Български овчарски кучета.
Да пазят стадото , а не да го унищожават. ;)
И при купената оФчерката секли с брадви подобни...
Мелезацията им е голяма. ;D :->)