Каракачанското куче
Публикувано: 03 November 2008 - 07:28 PM
Цитат
Имам един вапрос към всички каква е разликана меду КК и БОК
защото аз не виждам разлика а и на ШАРПЛАНИНЦИТЕ каква им е разликата с наще КК и БОК как вия ги наричате. ^_^
защото аз не виждам разлика а и на ШАРПЛАНИНЦИТЕ каква им е разликата с наще КК и БОК как вия ги наричате. ^_^
Никаква,Овчарски кучета,едните произведени у нас,а другите у комшиите. :yahoo:

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 03 November 2008 - 08:30 PM
Цитат
Цитат
Никаква,Овчарски кучета,едните произведени у нас,а другите у комшиите. :yahoo:

Най доброто бъдеще за хората е да се освободят от своето минало!
Публикувано: 04 November 2008 - 02:50 PM
Цитат
По принцип разлика няма.
Само джангъра на каракачаните е много голям , защото там са големите далавери и борба за субсидии.
И стремежа в МАКК от всяка улична мастия да направят "автохтонно", от там идват и големия им брой "подпородни" (разбирай-безпородни) подтипове. :palqcho:

Субсидийте (и предателите) клатят феса !
Публикувано: 04 November 2008 - 06:40 PM
а това второто в кой тип окраска се вписва.мисля че ще ви е полезно да прочетете последния брой на списание:моят приятел кучето.там са описани много добре различните видове окраска.

on the road of life,there are passengers and there are drivers
Публикувано: 04 November 2008 - 07:14 PM
о ванка , здравей. как да четат- вредно е - главоболие се получава ;)то е по лесно да се плюе , къде от злоба къде от завист B)

господ да ни пази от приятели, от враговете се пазим сами.0888183312-anna
www. newagrotec.com www.balkanav.com www.karakachan.org
Публикувано: 04 November 2008 - 08:55 PM
Цитат
а това второто в кой тип окраска се вписва.мисля че ще ви е полезно да прочетете последния брой на списание:моят приятел кучето.там са описани много добре различните видове окраска.
http://dog.bg/forum/index.php?action=dlattach;topic=3872.0;attach=198405;image
Когато безмозъчни правят селекцията така се получава. Шарки които не се вписват никъде.
Остана само и синьо зелени да изкарат. :o Но да знаете отсега и те ще са на 100% Цисти. :rolleyes:
Офчерска му работа. :'(
Важни са субсудиитИ и далаверитИ. :->)
Кой ти мисли за кучето ? ;D
Публикувано: 04 November 2008 - 08:57 PM
Цитат
о ванка , здравей. как да четат- вредно е - главоболие се получава ;)то е по лесно да се плюе , къде от злоба къде от завист B)
Уважаема колежке, тук не е място за подобни реклами, още повече като подпис.
Има такъв раздел за обяви.
С уважение !
Публикувано: 05 November 2008 - 01:21 PM
г-н Петков, извинявам се, не зная, ако трябва ще коригирам, но моля и мода да си каже мнението. лек ден на всички

господ да ни пази от приятели, от враговете се пазим сами.0888183312-anna
www. newagrotec.com www.balkanav.com www.karakachan.org