Цитат
КАра,
пак ядеш пасти без да си намерил лъжицата още.НЕдей така бе момче може да се задавиш.КАзвал съм ти много пъти че БОК е само името което съм възприел за истина-нито съм в някой си клуб нито пък ме интересуват работите или бъркотиите на БОК камо ли пък на КК.НА снимката моето момче -отвори си добре очетата и погледи че на кучката главата е придърпана нагоре понеже има багли и създава погрешна представа която ти захапа като гладен шаран.
Ех батьовото, не се напъвай толкоз!b) l) b)
Мухлясалите пасти не ви ща и да помирисвам, камо ли да търся лъжичка b) l) dribble
Има още много да научиш за аборигенните кучета! Евала ти на ентусиазъма, но за съжаление късно започваш. Ценните аборигени отидоха в развъдниците още до средата на 90-те години на изминалият век. Каквото ми е харесало тогава съм си го набавил като кръв. ;) Ти сега обираш трохичките. Будалкат те с легендарни имена пък ти им се връзваш и купуваш "аборигени".
Възприеми фактите, те са ИСТИНАТА! Пред теб има само два пътя: чистокръвни Каракачански кучета или кръстоските БОК. Въпреки че си захлебен с "БОК" виждам, че имаш стремеж към чистокръвните Каракачанци! Поздравления за това cheers
Хехе и Пайо стана легендарен! Откога? И защо? Може би щото умря! Всъщност известното куче от тази линия е старият Тито, но ти не си имал възможността да го видиш наживо поради дистанцията на времето. ;)
Добре, че Пайо бе показан на изложбата на МАКК в Пловдив и впоследствие представен в "МП Кучето" като шампион на същата тази изложба та да му обърнете внимание. А още преди да отиде при вас беше известно, че кучето вече не запложда.
За гуджуците погледни стандартите на Каракачанското куче и на БОК. ;)
Кучки като Панайа(впрочем името е гръцко b) l).налага се да я прекръстиш! ) съм виждал достатъчно, но те не представяват никакъв интерес за мен. В Разложко бе пълно с такива. И не се изхвърляй със сборване на кучета, че не е по Европейски l) l) l)
Цитат
Отдавна не се интересувам от цвят,косъм,уши,големина и др. но в рамките на нормалното- при нашите кучета-единственото което тарся в моите кучета е сърце и кръв. ...Аз за разлика от много от вас съм за кучето на първо място и след това евентуално за други неща...
oleeee dribble
То сърце и кръв има всяко куче. Чии гени обаче носи кучето е друг въпрос. Така и не мога да разбера ти всъщност за кое куче си? И евентуално ще те заинтересуват ли някога и другите неща?
п.с. и кавказки овчарки имат няколко човека/каракачани/ в Самоков, но това не е основание да бъдат включвани тези им кучета в селекционата програма на МАКК. На другите клубове може и да им харесат като разплодници nono