Каракачанското куче
Публикувано: 20 May 2008 - 02:36 PM
Иначе за повишеното внимание сред хора - задължително! В нашия парк има един дибил дето си пуска добермана и сяда да чете вестник - като резултат пострада една жена и 2-3 ретрийвъра...
Публикувано: 20 May 2008 - 02:42 PM
Цитат
щото е депутат... или нещо от сорта ... де да го знам точно какъв е, но се изживява като невероятен големец и се вози в кола на НСО.
Кучето като нападна жената само смотолеви някво "звинете" и се изпари като фъшня.
На другия ден му направихме забележка да си държи кучето, а той ни обясни, че не сме били ние тия дето щели да му дават акъл на него ...
Публикувано: 20 May 2008 - 02:43 PM
ами ако небцето цялото е черно-- малииии месомелачка ще да е ;D ;D ;D

господ да ни пази от приятели, от враговете се пазим сами.0888183312-anna
www. newagrotec.com www.balkanav.com www.karakachan.org
Публикувано: 20 May 2008 - 02:47 PM
Цитат
ами ако небцето цялото е черно-- малииии месомелачка ще да е ;D ;D ;D
За сега е грануломелачка по-скоро ;) ма наистина някой чувал ли го е тоя мит един търговец на кучета ми го каза оня ден...
Публикувано: 20 May 2008 - 03:51 PM

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 20 May 2008 - 03:57 PM
Цитат
За небцето - неслучайно го дефинирах като мит ;)
Колкото до децата - аз обичам деца, редовно давам наряди с племенниците, гледал съм детето на един приятел, докато пристигнат бабите от чужбина а той и жена му бяха в болница и тн... Не знам защо така се получи работата даже ме е адски яд като не им давам да пипат "голямото баубау"... а и ме е страх за моите бъдещи ...
Публикувано: 20 May 2008 - 04:17 PM
Цитат
Цитат
Колкото до децата - аз обичам деца, редовно давам наряди с племенниците, гледал съм детето на един приятел, докато пристигнат бабите от чужбина а той и жена му бяха в болница и тн... Не знам защо така се получи работата даже ме е адски яд като не им давам да пипат "голямото баубау"... а и ме е страх за моите бъдещи ...
Значи нещо скърца в комуникацията ви с кучето,как може да не знаете реакцията на ващо куче и то когато сте там?35 години ги гледам и няма случай да не знам, как ще реагира мое куче особенно на деца.Може би ващо е било тероризирано от някое дете и си е създало условен рефлекс,като види дете?

Публикувано: 20 May 2008 - 04:20 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Значи нещо скърца в комуникацията ви с кучето,как може да не знаете реакцията на ващо куче и то когато сте там?35 години ги гледам и няма случай да не знам, как ще реагира мое куче особенно на деца.Може би ващо е било тероризирано от някое дете и си е създало условн рефлекс,като види дете?
Това е възможно, първо куче ми е, затова и задавам тези въпроси.
Известно време беше далеч от мен, а по телефона съм получавал само информацията - "Всичко е наред..."
Публикувано: 20 May 2008 - 04:23 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Значи нещо скърца в комуникацията ви с кучето,как може да не знаете реакцията на ващо куче и то когато сте там?35 години ги гледам и няма случай да не знам, как ще реагира мое куче особенно на деца.Може би ващо е било тероризирано от някое дете и си е създало условн рефлекс,като види дете?
Това е възможно, първо куче ми е, затова и задавам тези въпроси.
Известно време беше далеч от мен, а по телефона съм получавал само информацията - "Всичко е наред..."
Може би там се къса връзката.Има и нещо друго,ако дадено куче често стой вързано то се озлобява.

Публикувано: 20 May 2008 - 04:32 PM
Цитат
За бащата не знам - майката беше относително кротка, но лелята е голям цербер, 2-3 пъти съм взимал 4-5 метрови отсечки с по един скок като съм ходил на гости ;D ;D ;D ;D