Dog.bg Форуми : Каракачанското куче

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (335 Страници) +
  • « Първа
  • 327
  • 328
  • 329
  • 330
  • 331
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Каракачанското куче

#6561 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 February 2009 - 10:04 PM

Цитат

Цитат

Цитат

данди   тук  визираш  ваща  секта    ;D ;D ;D ;D
Брееееййй,как се сети.
Както обичате да казвате хората имат очи да гледат ;D
Ама хем имат очи да гледат,хем вие не пропускате случай да им ги "отваряте" ;D ;D ;D

вие  почнахте  пьрви  да   говорите   че  всичко  що  е  извьн макк/сектата/  е  мелези  какво  очаквахте  дави  дадьт  медал    и  какво  излезе  че  макк  работи  още  от  началото  сьс  санбернари/китан/ и  якорудската   канза ;D
Вие...... :huh:Сектата............

Китан(санбернар),якорудската кандза.....-лъжи лъжи лъжи
Сега ще кажеш (казвал си го многократно),че в конете дето са взети от Дорково са влашки не каракачански-да ама не,поредна лъжа

#6562 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 10:10 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

данди  тук  визираш  ваща  секта    ;D ;D ;D ;D
Брееееййй,как се сети.
Както обичате да казвате хората имат очи да гледат ;D
Ама хем имат очи да гледат,хем вие не пропускате случай да им ги "отваряте" ;D ;D ;D

вие  почнахте  пьрви  да  говорите  че  всичко  що  е  извьн макк/сектата/  е  мелези  какво  очаквахте  дави  дадьт  медал    и  какво  излезе  че  макк  работи  още  от  началото  сьс  санбернари/китан/ и  якорудската  канза ;D
Вие...... :huh:Сектата............

Китан(санбернар),якорудската кандза.....-лъжи лъжи лъжи
Сега ще кажеш (казвал си го многократно),че в конете дето са взети от Дорково са влашки не каракачански-да ама не,поредна лъжа
Не от Дорково от Велинград са ;)от бай Янко Влаха са  ;)Да сме точни не за друго B)

#6563 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 10:11 PM

Ефтиме ти си един злобен миндил.. И за нищо не ставаш, ела на себе си дока' ти е време..
Един ден ще се събудиш и ще разбереш че ей така са ти отминали годините - да плюеш по другите, вместо да си запретнеш ръкавите и сам да свършиш нещо - както му ходи на мъж..
Съжалявам те от цялата си душа.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#6564 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 10:15 PM

"Не от Дорково от Велинград са от бай Янко Влаха са  Да сме точни не за друго"
И аз държа да сме точни,и си търся истината за себе си Ванко.
Янко Влаха какъв е на бай Михал от Дорково(тоя с многото коне и той е влах нали така или греша).

#6565 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 10:18 PM

Цитат

"Не от Дорково от Велинград са от бай Янко Влаха са  Да сме точни не за друго"
И аз държа да сме точни,и си търся истината за себе си Ванко.
Янко Влаха какъв е на бай Михал от Дорково(тоя с многото коне и той е влах нали така или греша).
Ми то в Дорково повечито са власи ;Dи всички са братчеди ;D ;D ;Dвласите каракачанили са ;D

#6566 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 10:22 PM

Не са,но конете са им каракачански,мога да го докажа веднага,но въпроса ми е към Ефтим,защото той е този който твърди друго,но ако държиш ще ти го докажа веднага и на теб.
Нали ние сме тези от които винаги се търсят доказателства и нищо отсреща :blink:

#6567 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 10:26 PM

Конете ги взеха от Велинградския жител Янко влаа,конете ги закараха на самоход до Влахи като по пътя ги изгубиха и викаха пак Янко да ги търси и събира :P :P :P ;D ;D ;DКонете живееха на Белмекен като лятото ги караха и на Батак  B)Другия влах  който има много коне и ми е комшия е Коци влаа,в Дорково има влашка общтност даже има и издадена книга за дорковските власи Яръмиши ли им викат не помня с точност абе кво ли пиша и аз ;D

#6568 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 10:30 PM

Пиши Ванко интересно е,не твърдя че Янко и сие не са власи,но твърдя че конете са им каракачански(те самите го казват),ти какво ще кажеш?
Ефтим твърди че Седефчеви са взели конете от власите и са ги обявили за каракачански,пък те са си такива,те нищо не са обявявали,още по малко лъгали

#6569 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 10:35 PM

Цитат

Не са,но конете са им каракачански,мога да го докажа веднага,но въпроса ми е към Ефтим,защото той е този който твърди друго,но ако държиш ще ти го докажа веднага и на теб.
Нали ние сме тези от които винаги се търсят доказателства и нищо отсреща :blink:
На мен няма какво да ми доказваш няма нужда,лятото имах гости на които им бяха казали че конете са каракачански,отидохме по гората да разходим кучетата и се подадоха двама власи които водеха3,4 коня с тях сваляха дърва на самар на въпросами каква порода са тия коне отговора беше -ми наши си-попитах ги не сали каракачански отговора им беше -не наши си влашки коне- B)Та Данди каво да кажем сега не знам ;D ;D ;Dне ми отговаряй ако искаш,да ти кажа честно неме и интересуват какви са тия коне,просто пиша за достоверени случки ;)

#6570 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 10:39 PM

Та значи излиза че власите бачкатори които свалят дърва с тия коне им викат влашки а влаха продавач им вика каракачански ;D ;D ;Dна кого да се вярва на търговеца или на простия човек ;D

#6571 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 10:42 PM

Айде лека па конете да си е....... майката ;D ;D ;Dкво ви пука квиса коне, и за луканки стават ;D ;D ;D

#6572 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 10:45 PM

Е Ванко не се пали чак толкова,досега съм чула нещо на 4 очи ,но как да докажа нещо дето дори да има човек факти не му се вярва.Доста неща съм чуло иначе,доста лъжи мога да опровергая.
Тук не продават коне хората но си разказват историята,начина си на живот-интересно четиво.Не е необходимо човек да го чете цялото пише го в самото начало.Прочети и търси истината.....тя е някъде там
http://www.temanews....a...d=9&aid=215

#6573 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 10:48 PM

Цитат

Та значи излиза че власите бачкатори които свалят дърва с тия коне им викат влашки а влаха продавач им вика каракачански ;D ;D ;Dна кого да се вярва на търговеца или на простия човек ;D

Разбирам ти намека.. Има много джамбази, лъжци и гладни в България..
Както има и разлика между "простия човек" и "търговеца".. На простия човек и четвърто поколение мелез-тежковоз може да му свърши работа да си пренесе дървата, за да ги продаде; Както пък търговеца може да поддържа повече от една линия добитък, или повече от един дамазлък за себе си /мерака си/ и за продан..

И въпреки всичко - човек има вяра най-вече на вътрешния си усет нали? /при подбор на стока/
Ти обърна ли внимание на слуховете и приказките като си подбира кучетата?
Другите имат ли право да те съдят? Ти бъркаш ли като ги наричаш такива каквито са според тебе, щото си чел, учил от опитни, гледал с очите си, вярвал?

Цитат

Айде лека па конете да си е....... майката ;D ;D ;Dкво ви пука квиса коне, и за луканки стават ;D ;D ;D

Въпросът е принципен.. Пак опираме до моралните човешки основи.. До това да обвиняваме, съдим и плюем по другите.. Да броим кой е свой и кой е предател.. Тази грамофонна плоча взе да се изтърква нещо..

Оставям няколко лафа за домашно:
"Много лесно прощаваме грешките на другите. Много по-трудно ни е да простим, че са били свидетели на нашите грешки."
"Злословието и клеветата не биха имали такава сила, ако глупостта не им проправяше път."
"Човек, който е способен да нарече лопатата лопата, заслужава да бъде принуден да я ползва. Той само за това става."
"Ако не са те попитали - желаеш ли да се биеш, ти сам избираш правилата!"
"Не всичко написано е вярно, но всичко казано е живо."
"Тъпият нищо не прощава и не забравя, наивният прощава и забравя, умният прощава, но не забравя."
"Можеш да пожелаеш вятърът да изчезне, но не можеш да пожелаеш той да изчезне завинаги."
"Успеха е да получаваш каквото искаш. Щастието е да харесваш каквото получаваш."
"Ако твоят път зависи от другите, направи и техния да зависи от теб."
"Острата (явната) критика, ако е точна, често дава на автора вътрешно чувство на удовлетворение. Критиката, която руши е тази, която омаловажава, унижава, отхвърля, подиграва или порицава."

User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#6574 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 10:58 PM

Цитат

Е Ванко не се пали чак толкова,досега съм чула нещо на 4 очи ,но как да докажа нещо дето дори да има човек факти не му се вярва.Доста неща съм чуло иначе,доста лъжи мога да опровергая.
Тук не продават коне хората но си разказват историята,начина си на живот-интересно четиво.Не е необходимо човек да го чете цялото пише го в самото начало.Прочети и търси истината.....тя е някъде там
http://www.temanews....a...d=9&aid=215
Тоя е лъжец,мойта баба е от Дорково в момента е на 80 год братятаи починаха а бяха доста по големи от нея ти си прави сметка дали е имало само помаци и власи там ;D ;D ;Dабе влах ако не излъже ;D ;D ;Dоще на тоя лъжец един негов братовчед изпрати щерка си в Румъния да учи като румънците и поемаха всички разходи ;)спирам вече ;D

#6575 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 11:05 PM

Последно не са към 2000 повече са само в нашата махала има към 200 броя ;D ;D ;DНа Коци баща му има доста коне а дядуму още прави самари ;)и всички са братовчеди ебати и жилката ;Dживи и здрави да са,малко влашки -чифачи мифачи скробуле- ;)ако не си го преведеш аз ще помогна мой човек си ;)

#6576 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 11:07 PM

Цитат

Цитат

Разбирам ти намека.. Има много джамбази, лъжци и гладни в България..
Както има и разлика между "простия човек" и "търговеца".. На простия човек и четвърто поколение мелез-тежковоз може да му свърши работа да си пренесе дървата, за да ги продаде; Както пък търговеца може да поддържа повече от една линия добитък, или повече от един дамазлък за себе си /мерака си/ и за продан..

И въпреки всичко - човек има вяра най-вече на вътрешния си усет нали? /при подбор на стока/
Ти обърна ли внимание на слуховете и приказките като си подбира кучетата?
Другите имат ли право да те съдят? Ти бъркаш ли като ги наричаш такива каквито са според тебе, щото си чел, учил от опитни, гледал с очите си, вярвал?

Цитат

Въпросът е принципен.. Пак опираме до моралните човешки основи.. До това да обвиняваме, съдим и плюем по другите.. Да броим кой е свой и кой е предател.. Тази грамофонна плоча взе да се изтърква нещо..

Оставям няколко лафа за домашно:
"Много лесно прощаваме грешките на другите. Много по-трудно ни е да простим, че са били свидетели на нашите грешки."
"Злословието и клеветата не биха имали такава сила, ако глупостта не им проправяше път."
"Човек, който е способен да нарече лопатата лопата, заслужава да бъде принуден да я ползва. Той само за това става."
"Ако не са те попитали - желаеш ли да се биеш, ти сам избираш правилата!"

А на теб ще отговоря така-В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ СЕ КАЗВА ЩЕ СКОВА КОЧИНА А ЩЕ ПРОЕКТИРАМ КОЧИНА-цитат на Тодор Колев ;) ;D

#6577 Потребителят е офлайн   dandi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 11:10 PM

ООоо ма как да не лъже ,кой ли казва истината в наши дни особено,ми нали всичко се крепи на лъжи :rolleyes:
Да дойда да си поръчам един самар тогава ,ще ми трябва май като дигаме овцете за 3-тия ни кон ;D
Не разбирам влашки

#6578 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 11:15 PM

Цитат

ООоо ма как да не лъже ,кой ли казва истината в наши дни особено,ми нали всичко се крепи на лъжи :rolleyes:
Да дойда да си поръчам един самар тогава ,ще ми трябва май като дигаме овцете за 3-тия ни кон ;D
Не разбирам влашки
Идвай няма проблем,между другото е голям майстор ще се запознаете ;)ша са запознаеш и с баба ми и тя ще ти обясни какво е имало в Дорково,ще идем и до там та да видим с очите си и да чуем с ушите си,Чакам те :blink:Може и некое куче да видим кой знае :blink:

#6579 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 11:26 PM

Цитат

А на теб ще отговоря така-В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ СЕ КАЗВА ЩЕ СКОВА КОЧИНА А ЩЕ ПРОЕКТИРАМ КОЧИНА-цитат на Тодор Колев ;) ;D

Абе Ванко  ^_^
Кой ти е казал, че "сковава"? Вече всички проектират. Принудени са.. Или трябва да можеш да мислиш, да можеш да правиш това което мислиш.. Или чистиш кенефите  например /без извинение към мод-овете - сами си го просите/, или се махаш да робуваш по чужди държавни схеми..
Който ми каже, че Седефчеви - И НЕ САМО ТЕ, щото те имат приятели, които във всеки един момент са готови да помогнат, не проектират правилно и подбора на стоката и начина на рабиота им е грешен бих му се изсмяла в лицето.. Знам че тези хора няма да оставят това което са почнали, от ден на ден се подобрява селекцията /между другото, предполагам са обидени и за това не пускат снимки на младите кучета/

една секунда да намеря една снимка..
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#6580 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 February 2009 - 11:31 PM

Ако човек дето са му мерак кучетата, ми каже че не го интересува това куче как расте :
...

Качена снимка
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

• (335 Страници) +
  • « Първа
  • 327
  • 328
  • 329
  • 330
  • 331
  • Последна »