Изхвърлени новородени кученца, Карлово
Публикувано: 11 March 2011 - 01:42 PM
,не съм имала в предвид това,което ти си мислиш,много ме огорчи коментара ти ,аз просто се зарадвах за животното
и познах дома ,в който е
Публикувано: 13 March 2011 - 08:45 PM
syd92, надявам се, че няма да се обидите :) Ако това се провали, задължително ще се свържем с вас.
Публикувано: 19 March 2011 - 12:51 PM
мисълта ми е, че още от началото можеше да ми кажете,че има вероятност да я осиновят и че не зависи само от мен кученцето да бъде осиновено и да получи цялата любов,която заслужава (с това НЕ ИСКАМ ДА КАЖА, че щях се грижа по-добре за нея,отколкото хората,на които искате да я пратите, просто отбелязвам колко много исках точно Линда да е моят наи-добър приятел,защото откакто я жидях не съм спряла да мисля за нея) и да ми спестите обикалянето по магазини в търсене на играчки, подходяща храна, лакомства, легълце и т.н., но наи-вече можеше да ми спестите разочарованието от разбитите ми надежди да осиновя Линда.
щом сте преценили,че в чужбина ще се чувства по-добре, пожелавам ви успех и дано наистина там да намери цялата любов,която заслужава и грижите, от които има нужда.
още веднъж ви пожелавам успех.
и въпреки,че много ме боли,за това което ще кажа и знам,че може да съжалявам след време, ако не дай си боже, стане някакъв проблем с изпращането на Линда и както казах преди - плановете ви се провалят, не търсете мен за осиновяването й.
единственото нещо,което мразя е да ме лъжат, а за вашия случай ще го префразирам - да ми спестяват най-важните подробности. както и факта да ме използват като резервен вариант, просто защото няма накъде.
наистина съм много разочарована,защото убихте най-голямата ми мечта, аз истински се влюбих в тази сладурана и бях готова да дам всичко от себе си,тя да е щастлива.
дано изпращането й да мине успешно и тя да намери истинските си стопани.
извинявам се,ако съм ви засегнала с нещо, но дори да съм го направила,надали ще съм ви засегнала толкова,колкото вие мен.
Публикувано: 19 March 2011 - 01:37 PM
Публикувано: 19 March 2011 - 02:16 PM
ShiBumi_GirL, в 19 March 2011 - 01:37 PM, написа:
Разочаровано е момичето, нормално е да реагира малко по-емоционално, но нека не омаловажаваме емоциите й.
Syd92, колкото и да си разочарована в момента, огледай темите, има толкова други прекрасни кученца, които със сигурност ще грабнат сърцето ти. А щом си се подготвила така добре вече, значи остава само да се намерите с някой късметлия :)
Публикувано: 19 March 2011 - 10:32 PM
Отговорът, че кученцето е още при нас - не означава автоматично, че няма желаещи за него и се дава безусловно на който го поиска пръв. Може да сте перфектния стопанин, но нито сме се запознали, нито сме обсъдили това с вас.
Всъщност още не сме пуснали обяви другаде с идеята, че мъничето трябваше да поотрасне, за да минат всички процедури по ваксини, документи, чипиране. Въпреки това имаше запивания – хора, които писаха на e-mail, обаждаха се по телефона, отговаряха на много от нашите въпроси и изисквания... Вие не сте от тях и до момента не сме говорили нищо повече.
Не разбирам къде и как сте останали с впечатлението, за нещо обещано. Търсим възможно най-доброто за подопечните ни животни и вие може наистина да предлагате точно това, но ние няма как да знаем. Не бихме дали Линда на никого, без предварителни разговори и срещи, чрез които да преценим всички възможности и варианти за бъдещето на животинчето – такива с вас не са били проведени.
Необяснимо за мен е как пишете за разбити мечти и надежди, болка и разочарование, при условие, че не знаем нищо за вас и не сме обсъждали, договаряли и обещавали абсолютно нищо.
Цитат
Публикувано: 24 March 2011 - 12:21 PM
За нея към 31 март ще дължим 295 лв за хотел + 50 лв третата ваксина и чип. Стават 345 лв.
След 31-ви ще се опитаме да я преместим другаде.
Този път отново ще имаме нужда от помощ. Не сме очаквали, че ще бъдат одобрени четири кучета, което е страхотно. Просто няма да можем да се справим сами в никакъв случай.
Ако искате да помогнете на Линда:
Фондация „Шарко”
Уникредит Булбанк
BG83 UNCR7000 1519 8689 75
BIC: UNCRBGSF
основание "Линда"

Публикувано: 30 March 2011 - 06:56 PM
Днес момата беше чипирана и се държа много добре. Вече може да излиза на разходки, което я прави много щастлива :)
Публикувано: 07 May 2011 - 08:53 PM