Dog.bg Форуми : Лейди от Бургас има нужда от спешна помощ!!!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (11 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лейди от Бургас има нужда от спешна помощ!!!

#61 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 13 January 2011 - 12:55 PM

Незная дали се интересуват като не са прочели цялата тема, координати, град всичко е посочено. Това са моментни настроения и импулси, внимавайте много, ловно куче не е добър вариант, но вие си решавате.
User's Signature

Качена снимка

#62 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 13 January 2011 - 01:37 PM

Това е второ запитване за кучето, откакто съм пуснала темата. Знам, че не е много добър вариант да я дам като ловно куче, но така или иначе нямам много варианти и се опитвам от съществуващите да избера най-добрия. Не бих отхвърлила без да съм напълно проучила нещата нито една алтернатива.
Бургас и региона е много назад по отношение на бездомните животни. Хората гледат лъскавото и съдържанието не ги интересува. Не искам никого да обидя, защото има и много свестни хора, като тези от Фондация "Приятели на животните",прекрасната ТараТ, която осинови Деди, но такива хора все още са капка в море.
User's Signature

Качена снимка

#63 Потребителят е офлайн   nadiat Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 01:48 PM

Здравейте отново.
По - съвестен не само ловджия ,а и човек от моя съпруг не познавам.От Бургас сме ,но живеем на село/защото ни е с пъти по приятно и удобно/.Така че вероятно се досещате ,че условия за отглеждане на куче има.Селото е Твърдица,савсем близко до града.Ще разговарям със съпруга ми относно това което ми писахте и отново ще пиша .Аз днес му казах че кучето е в резервата,дано не е дошъл да го търси :md_064:

#64 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 01:55 PM

Ами, в такъв случай може да се видим в неделя. Ще ви покажа кучето, ще се запознаем и ще се преценим взаимно.
А за кое куче говорите, че е търсил вашия съпруг, и в кой резерват - не ми стана ясно.
User's Signature

Качена снимка

#65 Потребителят е офлайн   nadiat Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 01:57 PM

Показване на мнениетоdikari, в 13 January 2011 - 12:00 PM, написа:

Незная дали се интересуват като не са прочели цялата тема, координати, град всичко е посочено. Това са моментни настроения и импулси, внимавайте много, ловно куче не е добър вариант, но вие си решавате.

dikari,чудесно съм прочела всичко,моля не си позволявай да анализираш мен,а е по-добре да отговаряш за себе си.Съпръгът ми от целия си съзнателен живот се занимава с кучета и то ловджийски и баща му и дядо му,така че се самнявам дали ще да е импулс.А що се отнася до вниманието-то си е наш проблем!

#66 Потребителят е офлайн   nadiat Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 02:00 PM

Показване на мнениетоCh@Rlie, в 13 January 2011 - 01:00 PM, написа:

Ами, в такъв случай може да се видим в неделя. Ще ви покажа кучето, ще се запознаем и ще се преценим взаимно.
А за кое куче говорите, че е търсил вашия съпруг, и в кой резерват - не ми стана ясно.

Не ,не е резерват,а частен дом,но кучето беше 1:1 същото,затова като го видях и се зарадвах много,че може би ще му удволетворя мечтата.

#67 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 02:06 PM

Много се надявам да не сте се объркали с постнатите от carrie снимки, които са на нейното куче в началото на тази страница. Лейдичка не е чиста порода. Ето това е тя

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#68 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:ВЕО,дизайн,риболов,оф-роуд

Публикувано: 13 January 2011 - 02:09 PM

Nadiat,няма нужда от сарказъм.Единственното, което всички тук ни интересува е Лейди.Радвам се , че искаш да помогнеш,но няма нужда от сръдни и излишни коментари.Никой тук не те познава,и няма как да знаем какъв човек си.Затова ,ако решиш ще се срещнете с Чарли,ако имам възможност бих дошла и аз.Ще поговорим и ще прециним.Много бих искала и съпруга ти да бъде там.Все пак е важно той да я хареса.Но най-важното е Лейди да хареса вас!С най-добри чувстваКачена снимка
User's Signature

Качена снимка

"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса!"

#69 Потребителят е офлайн   nadiat Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 02:31 PM

Показване на мнениетоtaraT, в 13 January 2011 - 01:14 PM, написа:

Nadiat,няма нужда от сарказъм.Единственното, което всички тук ни интересува е Лейди.Радвам се , че искаш да помогнеш,но няма нужда от сръдни и излишни коментари.Никой тук не те познава,и няма как да знаем какъв човек си.Затова ,ако решиш ще се срещнете с Чарли,ако имам възможност бих дошла и аз.Ще поговорим и ще прециним.Много бих искала и съпруга ти да бъде там.Все пак е важно той да я хареса.Но най-важното е Лейди да хареса вас!С най-добри чувстваКачена снимка

tarat за саразъм ли говориш?А стига де и се дръжте прилично а.Що трябва да ме познавате ,та вие не ме познавате и започнахте да ме анализирате тук,а ако ме познавахте то тогава незнам.И изобщо не се сещам ,защо се месите във съдбата на това куче и разговорите ми с Чарли.тарат ми много е естествено и ясно ,че без съпруга ми няма да дойда ,че нали трябва той да си кажи мнението.А вие останалите не влизайте в излишни коментари,не понасям някак си излишното самочувствие.Благодаря предварително!

#70 Потребителят е офлайн   nadiat Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 02:36 PM

Показване на мнениетоCh@Rlie, в 13 January 2011 - 01:11 PM, написа:

Много се надявам да не сте се объркали с постнатите от carrie снимки, които са на нейното куче в началото на тази страница. Лейдичка не е чиста порода. Ето това е тя

Чарли ,да зная че става вапрос за това куче,показах го на моя мъж тази сутрин и той каза че е смеска между пойнтер и куцхаард ,нго по скоро първото,ще трябва да се види на живо.А за това дали става за лов е много рано да се каже,започват да работят кам годинка и половина някаде.Може да се видим ако искаш тази вечер или утре вечер още.Както е удобно

#71 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 13 January 2011 - 02:47 PM

Много се набляга на лова и на това, че кучето ще ловува. До колко има някакви породи в него или е просто игра на "природата" не може да се каже.
Ако се окаже, че няма ловни инстинкти - какво става с него?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#72 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 03:01 PM

Потвърждавам казаното, че кучето може изобщо да не става за лов. Помислете си добре за тази възможност и за спокойствие на всички съпричастни към трудностите на Лейди, бих се радвала да коментирате. Казвам го с най-добри чувства :smile:

Също искам да отбележа, че ТараТ е един от хората реално оказал помощ на кучето и има право да се интересува от бъдещето му. Моля да не се стига до обиди. Никой не ви напада лично, просто всички искат да са сигурни в добрата развръзка. В момента, в който се види, че сте съвестни хора, всички ще ви се радват от сърце, както може да видите в др. теми.
User's Signature

Качена снимка

#73 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 13 January 2011 - 03:11 PM

Чарли, кастрирай Лейди преди да я дадеш. Ако проблема е финансов, ще помогнем.
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#74 Потребителят е офлайн   carrie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 January 2011 - 03:14 PM

Една идея само - да я вземат в това село като в приемен дом за 2-3 седмици, щом е близко до Бургас... и после и от 2-те страни да се прецени ситуацията? Така или иначе ловният сезон се открива на 15-ти август... до тогава тя няма да ловува, а само ще се обучава.

П.П. И си позволявам една малка провокация - кучетата, които не стават за лов се застрелват, за да не пречат. Така е в 90% от случаите.

#75 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:ВЕО,дизайн,риболов,оф-роуд

Публикувано: 13 January 2011 - 03:20 PM

Какво ти е мнението за кастрирано куче,Nadiat?Защото аз съм на мнение , че Лейди трябва найстина да се кастрира преди да отиде при когото и да било.
User's Signature

Качена снимка

"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса!"

#76 Потребителят е офлайн   nadiat Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 03:20 PM

Показване на мнениетоCh@Rlie, в 13 January 2011 - 02:06 PM, написа:

Потвърждавам казаното, че кучето може изобщо да не става за лов. Помислете си добре за тази възможност и за спокойствие на всички съпричастни към трудностите на Лейди, бих се радвала да коментирате. Казвам го с най-добри чувства :smile:

Също искам да отбележа, че ТараТ е един от хората реално оказал помощ на кучето и има право да се интересува от бъдещето му. Моля да не се стига до обиди. Никой не ви напада лично, просто всички искат да са сигурни в добрата развръзка. В момента, в който се види, че сте съвестни хора, всички ще ви се радват от сърце, както може да видите в др. теми.

Не искам повече да влизам в излишни словоизлияния.Когато се видим ще говорите с мъжа ми.Ако не може по - скоро то тогава в неделя!
До скоро!!!

#77 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 03:22 PM

Искам да споделя и една хубава новина. Днес колегата ми, при който живее Лейди, се върна от командировка и въпреки предишните ни разговори по телефона, в които уточнихме, че трябва да я махна до събота, защото пречи на съседите и повреди оградата, ми каза, че е много доволен от начина, по който изглеждат кучетата му и се радва на тази симбиоза между нас. Така че временен дом не търсим вече. Търсим постоянен. По възможност топъл и изпълнен с много любов и вкусна храна :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#78 Потребителят е офлайн   nadiat Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 03:37 PM

Показване на мнениетоtaraT, в 13 January 2011 - 02:25 PM, написа:

Какво ти е мнението за кастрирано куче,Nadiat?Защото аз съм на мнение , че Лейди трябва найстина да се кастрира преди да отиде при когото и да било.

Кастрацията според мен нека направи новият му стопанин ако реши.Мнението ми е ,че така е възмовно да се повлияе на половина 50/50 % на решението за евентуални стопани.Постоянният му стопанин има правота да реши дали кучето му ще има потомство или не.Що се отнася до неработищите кучете ,че се застрелжат според мен е пална -ИДЕОТЩИНА И КРИТЕНИЗЪМ.атова е подсъдимо дори.А в ръцете на моя мъй няма куче което на не проработи.Аз мисля че някаде споменах че имаме и англииски сетер.Вижте ако вие е интересно

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#79 Потребителят е офлайн   carrie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 January 2011 - 03:48 PM

Малко спам от мен... но просто... не мога да се стърпя...
"излишни словоизлияния"... та хората тук задават само жизненоважни въпроси! Бъдещето на Лейди интересува всички тук! И всички са съпричастни кой с каквото има възможност.
И още нещо - не мога да разбера как така 2-3 поколения ловци ще търсят кучета от обяви в "Без дом".
И последен коментар от моя страна относно НадяТ - цитат "Що се отнася до неработищите кучете ,че се застрелжат според мен е пална -ИДЕОТЩИНА И КРИТЕНИЗЪМ.атова е подсъдимо дори.А в ръцете на моя мъй няма куче което на не проработи." -
Нима никой не нарушава законите? За съжаление такава е действителността в България... и ако не сте съгласни с това - тогава се съмнявам във вашата искренност. А мъжът ви щом е толкова добър - моля дайте ми телефон за връзка с него - може да се възползвам от тази негова способност, срещу добро заплащане, естествено!

#80 Потребителят е офлайн   nadiat Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 January 2011 - 03:54 PM

Показване на мнениетоcarrie, в 13 January 2011 - 02:53 PM, написа:

Малко спам от мен... но просто... не мога да се стърпя...
"излишни словоизлияния"... та хората тук задават само жизненоважни въпроси! Бъдещето на Лейди интересува всички тук! И всички са съпричастни кой с каквото има възможност.
И още нещо - не мога да разбера как така 2-3 поколения ловци ще търсят кучета от обяви в "Без дом".

Не търсим кучета ,а случайно се натъкнахме и защо не като имаме възможност да ги гледаме.Ок Чарли,съжалявам, но ще се наложи да се откажим от кучето,тук хората явно са решила да се заяждат ,а не наистина да осигурят уюта на едно куче.Нищо не се постига така-напротив,много излишни неща се казват.Съжалявам Чарли ,но не искма да подлагам семейството си на такива съмнения и критики. :ea_103:

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни