Лейди от Бургас има нужда от спешна помощ!!!
Публикувано: 13 January 2011 - 03:57 PM
Публикувано: 16 January 2011 - 12:15 AM
GAG, в 15 January 2011 - 07:42 PM, написа:
Дано намери и свестни стопани скоро!
+10

Ch@Rlie...Браво и МОЛЯ те докарай историята до чуден край...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 16 January 2011 - 12:28 PM

Публикувано: 18 January 2011 - 12:22 PM

Направо уникално зверче е това момиче

Публикувано: 19 January 2011 - 02:03 PM
ПП: Няма да мога да се прибера по светло и днес, поне да видя за каква сериозност на проблема става дума:( Моля дори за няколко дни да намерим дом в града, за да може и да я кастрирам, защото и това е много сериозен проблем.
Публикувано: 19 January 2011 - 03:04 PM
Публикувано: 22 January 2011 - 09:06 PM
В момента като изключим абцеса на врата, тя е в прекрасно здраве според мен, надявам се да се потвърди след прегледа. Даже ми се струва, че е малко над нормата с килограмите. Чувствам вина определено, признавам си, и съм страшно разочарована от всичко.
Благодаря на всички, които ми предложиха помощ. Съжалявам, че всичко трябва да свърши така.
Публикувано: 22 January 2011 - 09:23 PM

Ами имам един приятел от с.Страшимирово (10км от Варна)... той живее в къща с двор и има черен пойнтер (брат на моето куче). Да го питам ли за Лейди? Може да я приюти... има място за още едно куче. Преди имаше една ротвайлерка, но като си разхождал 2-те кучета из къра, тя изяла нещо и за секунди умряла. (миша отрова, май). Много страдаше. Не съм го чувала от лятото...(ние май само тогава се чуваме и виждаме). Ако прецените и имате възможност да я закарате дотам, аз мога да говоря с него дали ще я приеме... Ако я приеме, гарантирам че ще е много обичана и гледана (макар и на двора, но си имат нещо като къща- кошарка)
Публикувано: 22 January 2011 - 09:33 PM
Публикувано: 22 January 2011 - 11:02 PM
Цитат
Ми така, както винаги carrie.
Не веднъж сме търсили спешно приемен дом - но, никога, никой не е помагал...за това просто си ги прибираме по къщите, когато искаме да спасим някой.
В резултат - всички сме със 100 животни.
Публикувано: 23 January 2011 - 03:30 AM
Ch@Rlie, в 22 January 2011 - 08:11 PM, написа:
За да има смисъл от ваксината трявба да изчакате поне седмица.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 23 January 2011 - 06:27 PM
ПС: Пойнтерът също е с травма на лапата. Разцепила му се е възглавничката много лошо. Не знам и него какво ще го правим.