Dog.bg Форуми : Лейди от Бургас има нужда от спешна помощ!!!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (11 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лейди от Бургас има нужда от спешна помощ!!!

#121 Потребителят е офлайн   carrie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 January 2011 - 03:16 PM

Аз най- много стискам палци Лейди да дойде в София!!! :af_089:
Тя ще стане идеално апартаментско куче!
Но не трябва да остава сама и за 2 мин... защото ще се опита да изкопае дупка под входната врата.
А ако има човешко присъствие, ще се превърне в негова сянка.
Ако моето желание се сбъдне, ще ни кажете къде я разхождат, та да я видим, тази принцеса!

#122 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2011 - 09:17 PM

Хора, не мога да си сдържа радостта и ще ви издам, че Лейдуна май наистина ще става столичанка :af_089: Искат я прекрасни хора и се надявам да имат желание да ви се представят да им се порадваме заедно :smile: Аз не мога да си намеря място и имам нужда да споделя това щастие с вас.
User's Signature

Качена снимка

#123 Потребителят е офлайн   carrie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 January 2011 - 09:33 PM

:flagbg:
:ba_025:
:af_089:
:wub:
:ae_085:
:rc_036:
:be_107:
:beer: Мога да осигуря транспорт от Ст.Загора до София, ако има нужда!

#124 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 February 2011 - 12:05 PM

Браво! Кастрацията е за този уикенд, нали? Ще бъде модерно момиче :ab_041:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#125 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2011 - 01:39 PM

Да, кастрацията е за тази неделя. После следва бързо възстановяване, надявам се, и едно финално пътуване до София :ab_041: Хората нямат нищо против кастрацията и напълно разбират, че е възможно да срещнат някои трудности с адаптацията на модерната Лейдуна :ab_041: Семейство са, мъж и жена около 35 г., имали са доскоро куче, но за съжаление се е случило неизбежното... Представиха ми се с огромно желание и готовност да отговарят на всякакви въпроси, наистина са прекрасни. Жената е попаднала случайно на линк към темата на Лейди и се е регистрирала тук заради нея, после е следила нещата, но се е притеснявала от разстоянието "Бургас-София", което наистина не е малко. Все пак обаче се усмели и ми писа :smile: Тя чете темата и се надявам, че няма да има нещо против, че споделям с вас някои подробности. Много бих се радвала да пише, защото Лейдуна има много приятели тук и те ще имат възможност да споделят хубавите емоции :smile:

carrie, благодаря за предложената помощ. Ще я имам предвид, в случай, че нямам възможност да я закарам аз. Ако другата седмица има някой пътуващ Бургас - София, моля да се обади да видим дали ще съумем да измислим ескорт на Лейди :smile:

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ СЪПРИЧАСТНИ КЪМ СЪДБАТА НА ЛЕЙДИ :rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#126 Потребителят е офлайн   vasipan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2011 - 12:04 AM

Здравейте,
да се представя, казвам се Василена и съм от София. Аз и съпруга ми харесахме Лейди и чакаме с нетърпение деня в който ще дойде.
Само искам да направя едно уточнение, благодаря на Чарли и нямам нищо против дори и да пусне целия ни разговор, но има малко разминаване и не искам да си помислите, че се опитвам да мамя.
Историята на Лейди прочетох може би на същия или следващия ден в който беше публикувана, нямам много спомени от онези дни. Нямах идея, че е в този форум, дори не знаех до преди няколко дни. Когато прочетох какво е станало, как е намерена и видях снимките и погледнах леглото и видях същата гледка - слабо и изпито телце, с тази разлика, че не беше от недохранване, а от рак, който бавно я топеше. Разплаках се, четох още няколко пъти първия пост и плачех. Не можех да взема това момиче в къщи, гледката и на двете щеше да ме довърши. Няколко дни по-късно нашето момиче се предаде и се наложи да я преспиме, много боли, сега като че ли боли повече от преди. В началото не исках и да чувам за друго куче, просто да преживея същата болка отново, нямах сили. Всеки ден ми беше все по-трудно и все по-трудно, ужасно много ми липсва и само мисълта за нея ме докарва до лудост, мисълта, че няма как да я върна, че няма как пак да се гушкаме и галиме. Виках, ядосвах се, плачех. Мъката ми е голяма, до-момента не бях тъгувала така за човек, стреснах се, наистина когато баща ми почина не ми беше леко, но не преживях така неговата загуба. Почувствах се виновна. Реших, че няма да мога да го карам така и трябва да се погрижа за друго животинче, което има нужда от внимание, топла храна, любов и подслон. Пак случайно попаднах на линк за кученце, което търсеше дом. Когато реших да пиша за него ми поиска регистрация, след като се регистрирах, потърсих темата в раздел Без дом, но нещо не го намирах, оказа се, че е в раздел за породисти кученца. Дамата, която го даваше искаше да е в района в който живее, след това се отказа да го дава. Реших да разгледам раздела Без дом, четях всички теми, не знаех, че Ви има, не знаех, че правите всичко това за тези животинки, трогнах се и се възхитих, на смелостта и борбеността Ви, на голямите Ви сърца. Така отново намерих Лейди, казах на мъжа ми, виж ето кученцето за което ти разказах :) Той ме пита къде е? В Бургас. О далече е. Да.
Всички кученца са душици, всяко заслужава по-добър живот, но Лейди си ми беше на сърцето, каквото и да правех, където и да гледах, все се връщах тук. Дали е добре, намери ли си дом, има ли вече хора, които да и се радват? Ето тези въпроси ме вълнуваха всеки път. Онази вечер след поредното влизане, мъж ми като видя какво чета, вика ами да я вземем, но е в Бургас. Скочих и казах, аз ще пиша. Знаех си, че е тя и тя трябва да бъде. Жива и здрава да е, за да може дълги години да се радваме заедно.
Много бих се радвала да се запознаеме и с други дами и господа, когато се събереме. Живи и здрави, когато пристигне ще се представиме.
Стана много дълго и моля да ме извините, но искам да знаете, че ние наистина много ще я обичаме и ще дадем всичко от себе си, тя да се чувства добре при нас.
Поздрави
Василена.

П.П Пак проблем с форума, не успявам да публикувам, а вече и да вляза.

П.П.П Сега като се чета, звучи май доста объркано, но, за да не го объркам още повече, ще го оставя така. Ако имате въпроси, каквито и да са съм на ваше разположение, стига да успея да вляза.

#127 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2011 - 12:49 AM

Изисква се голяма сила да преодолеш загуба на любимо същество и още по-голяма в такъв момент да отвориш сърцето и да помогнеш на друго същество. Василена, възхищавам ви се за това. Дори не знам какво точно да ви кажа, просто :rc_036:
Силно се надявам, че ви предстоят много весели моменти с една истинска лудетина, която въпреки размерите си е едно голямо бебе. Дори само погледа й и движенията са достатъчни да накарат човек да се усмихне :smile: Освен това се надявам, че ще намерите нови приятели сред софийските съфорумници, които вече са приятели на Лейди. Може да си организирате общи разходки, изпълнени с приятни емоции.

ПС: Съжалявам за неволната си грешка в представянето ви.

Поздрави и прегръдки!
User's Signature

Качена снимка

#128 Потребителят е офлайн   vasipan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2011 - 09:16 PM

Ch@Rlie за мен това не е проблем, просто искам всичко да е прозрачно, да знаете в какви ръце попада и как ще бъде гледана :md_064:
аз не се стърпях и пратих на доста познати снимките на бъдещата щерка :af_089: пу пу пу , всички я харесаха, ама как да не го харесаш това бонбонче :ba_025:
хехехех днес си говориме с половинката и вика ей ама и каишка трябва да и купиме, викам ще и вземеме и консерви и гранулки и някакви наградки, майка вика ще видя да и взема постелка ако иска да си се изтяга в нея, поспорихме малко, викам където иска там ще се изтяга, та така, при нас идилия пълна :db_046:

#129 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:ВЕО,дизайн,риболов,оф-роуд

Публикувано: 02 February 2011 - 10:23 PM

Лелеееееееее,кво става тукКачена снимка От няколко дена не мога да се класирам да вляза във форума,а то виж какви чудеса се случватКачена снимка .
vasipan,ще си имате една невероятна госпожица ,гарантирам ви го.За това, което правите Качена снимка
Чарли,не беше толкова страшно ,налиКачена снимка .Много безсънни нощи,много лишения от личното време,в много повече адреналин,но това ,че не остави момичето ,за мен е просто....Чарли,ти успя!Благодаря ти !

П.П.В петък си остава уговорката с лекаря.Когато уточним часа ,ще ти звънна веднага.

Blueocean,благодаря ,че ни помагаш Лейди да се превърне в една модерна млада дама.Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса!"

#130 Потребителят е офлайн   vasipan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2011 - 10:55 PM

Аз също много благодаря на всички за усилията и грижите, които полагате за тази прекрасна девойка. За момента точа лиги само на снимките, но нямам търпение да нагушкам и нацелувам това сладко гръбче и муцунка :ae_085: Май от много ласки ще има :dog: из апартамента :ab_041:

#131 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2011 - 11:23 PM

vasipan, аз да си призная малко ви завиждам за Лейди. Това куче дори само от снимките си личи, че е от онзи тип "добродушно лудите", който просто обожавам.

User's Signature

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

#132 Потребителят е офлайн   vasipan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2011 - 11:32 PM

хахахах май имаме нужда точно от такова диваче :ae_085:
Кора - така се казваше момичето ни, което вече не е сред нас :dh_188: също си ни правеше маймунджулъци, но по-скоро само на хората, беше от сериозна порода и си пазеше репутацията за пред другите животинки.
От една страна е добре, от друга не чак толкова, защото не можеше да играе с всяко куче и не я пускахме от каишката, но пък създаваше респект и по-нападателните я заобикаляха от по- далечко, лаейки и бягайки :ab_041:
Лейди каквато е дружелюбна ще я пазиме повечко, ама той татко голям, та той ще разпръсква авторитет и вместо нея :ab_041:

#133 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2011 - 11:33 AM

Чета, чета и с една усмивка разтеглена, която не мога да събера колкото и да се старая :ab_041: Колегите вече ме гледат подозрително :ab_041: Наистина не мога да опиша какво чувствам, но всички, които са правили това и продължават да го правят, значт за какво говоря :smile: Много, ама много съм щастлива, че ни откри, Василена :smile:
User's Signature

Качена снимка

#134 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2011 - 11:35 AM

Показване на мнениетоGAG, в 02 February 2011 - 10:28 PM, написа:

vasipan, аз да си призная малко ви завиждам за Лейди. Това куче дори само от снимките си личи, че е от онзи тип "добродушно лудите", който просто обожавам.

Уникално точно определение "добродушно луда" :smile: Точно това е Лейди :smile:
User's Signature

Качена снимка

#135 Потребителят е офлайн   vasipan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 February 2011 - 08:44 PM

Ако ви нямаше всички вас това нямаше да е възможно. До преди има няма месец не знаех, че има хора като вас. Знаех за приютите, но това, което правите ме изуми. И ви казвам, че много хора не знаят, пратих линкове към форума - потресени са. Агитирам всеки, който иска да си вземе животинка да си избере такава от тук, но това е нищо в сравнение с грижите, които полагате вие. Аз не бих се справила, едно, че ако видя страдаща животинка изпадам в паника и не съм никак полезна. Първия катетър който ни поставиха беше модел, който се зашива, за да не се извади - повярвайте ми, един път не съм я извела сама, защото ме беше страх да вадя тапичката, беше точно до шевовете.
В случая моя принос е минимален, вие сте тези, които ги прибирате, обгрижвате и изправяте на крака. За което :vb_024:

#136 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 February 2011 - 10:19 PM

Здравейтеееее, ние сме с нова фотосесия от днес и бързаме да се изфукаме :ab_041:

На последната снимки се вижда, че вече открих начин да се справя с калта, но за радост няма да се налага вече, защото сме в очакване на планираното преместване в нова хубава къщурка :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#137 Потребителят е офлайн   Ch@Rlie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2011 - 12:45 PM

Здравейте, приятели :smile: Вече сме настанени в нова квартира при много добри батко и кака, които са също от форума :smile: Имаме си и ново име Черил, на галено Чери. Кръстница е vasipan :ab_041: Утре е нашият важен ден - кастрация, за да станем модерни дами.Стискайте ни палци всичко да е наред :smile:
User's Signature

Качена снимка

#138 Потребителят е офлайн   vasipan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 February 2011 - 01:08 PM

Ох стискаме стискаме, само където обява за стискане на палци още не съм пуснала :db_046:

#139 Потребителят е офлайн   taraT Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:ВЕО,дизайн,риболов,оф-роуд

Публикувано: 06 February 2011 - 10:23 PM

От днес Лейди/Черил е вече модерна момаКачена снимка .Момичето изглежда добре след кастрацията.Когато я видях,беше излязла от упойката.Стискам палци за бързо възстановяване, за да може по-скоро да бъде гушната от новите си стопани.Малко неприятно изненадани останахме, след като и беше отказан стационар в клиниката въпреки предварителната уговорка с вета.За радост Чарли отреагира бързо и сега момичето си и в приемното семейство,което ще се погрижи за нея,докато ние успеем да уредим транспорт до София.Ако някой има възможност в близките 10 тина дена,може да свирне.Надявам се Чарли да успее по-късно да се включи и да даде по-подробна информация за нашата нова и модерна Черил.
Чарли е сътворила чудо с това момиче.Няма нищо общо с това , което видях първия ден.....Всъщност Чарли ти да не би да ми пробута някое друго куче приличащо на Лейди?!?Качена снимка Та аз неможах да напипам един кокал поне.Пък какъв скелет беше самоКачена снимка
Васипан,желая ви едни много и щастливи години прекарани заедно, с това черно злато.Сигурна съм , че обичта ви ще бъде взаймна!
User's Signature

Качена снимка

"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса!"

#140 Потребителят е офлайн   vasipan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 February 2011 - 12:45 AM

Е аз вече тотално съм изперкала от щастие. Като почна да говоря за нея надали някой ме разбира, ама кимат, защото усмивката не слиза от лицето ми. Не само ние, всичките ни приятели я чакат с нетърпение, а майка днес ми сподели, че се притеснявала дали ще я обича така, както Кора я е обичала. Казах и ти като знам как глезиш няма начин да не те заобича, ще си любимата баба :af_089:
Муцнете и една целувка от нас, като я видите :wub:

• (11 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема