- (7 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
НОРМАЛНО ЛИ Е ТОВА
Публикувано: 31 December 2010 - 07:34 PM
Публикувано: 31 December 2010 - 07:49 PM
el@80, в 31 December 2010 - 06:39 PM, написа:
По принцип е малко още а наи важното е да знаете какви са родителите зада знаете какво да очаквате от кутрето пожелавам ви да стане такова каквото очаквате

НИЕ СЕ РОДИХМЕ В ТАЗИ НОЩ КОГАТО РАЖДАШЕ ВЪЛЧИЦАТА СУТРИНТА ПОД РЕВ НА ЛЪВ НИ ДАДОХА ИМЕНА
Публикувано: 31 December 2010 - 08:54 PM
Публикувано: 01 January 2011 - 02:25 PM
Публикувано: 01 January 2011 - 03:18 PM
ShiBumi_GirL, в 01 January 2011 - 12:30 PM, написа:
Мдааа и на мен ми изникна някакъв подобен въпрос и въобще какъв човек трябва да си, за да искаш 4-месечно кученце да е агресивно,че и чак да се притесняваш,ако не е?!
Както и да е...хайде няма да продължавам, щото Коледния дух и положителното настроение от Новата година ме пляскат през ръцете,да не се отпускам с коментари...
Е поне не днес на 1 януари де...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 01 January 2011 - 03:37 PM
тъп пример
кучето става куче от 8месец на там .... и то не баш куче в пълния смисъл на думата ....
за моята порода (амбулл) пише ,че са адски доверчиви и пускат хора в къщи даже тържестват като идват гости и така до към 8 месец ... след това вече започва да се проявява охранителния инстинкт
ако се разровиш може да пише някъде и за вашата порода
Публикувано: 01 January 2011 - 03:37 PM
Били, в 01 January 2011 - 01:28 PM, написа:
Ееее убеди ме...
Всъщност сега ,като се замисля моите ротвайлери,които са взети с конкретна цел...Работни охранителни кучета,когато бяха на 4 месеца лаеха и разкъсваха всичко,което им се изпречеше на пътя...
Хора Моля ви...Говорим за 4-месечно кученце...И ,ако стопанката не е наясно,кога,как и защо,въобще за какво работно куче говорим?!

Публикувано: 01 January 2011 - 04:18 PM
Евтим Стамболов, в 01 January 2011 - 03:07 PM, написа:
много комплекси маи имат някои
аз по-добър съвет от този които съм дала нямам наличен...ат кои си по-точно ,съдията на ринга ли?
Публикувано: 01 January 2011 - 04:29 PM
Евтим Стамболов, в 01 January 2011 - 02:07 PM, написа:
Май не май това е положението...
Човек,който със самото си запитване излъчва некомпетентност и несериозност,лично в мен не може да събуди уважение и желание да давам съвети по същество...
А всъщност какъв съвет е подходящ в този случай според теб?!Какво му е толко важното на запитването и нетърпящо критика?!Ще ти бъда много благодарна ,ако ми уточниш ,защото ми убягва сериозността на поставеният проблем?!
4-месечно овчарско кученце,което не лае и подлага коремче да го галят
Според мен лично(може и да греша), в настоящият случаи имаме човек,който няма за цел да развива и да използва по най функционалният начин качествата на избраното куче...
Съжалявам предполагам и това мнение е продиктувано от невъобразимото ми желание да си го меря(каквото и да било)...с които ми попадне пръв пред очите...
P.С...А,ако знаете каква баница направих преди 5 минути,направо ще ми завидите благородно...

Публикувано: 01 January 2011 - 04:37 PM
grigo009, в 01 January 2011 - 03:34 PM, написа:
Човек,който със самото си запитване излъчва некомпетентност и несериозност,лично в мен не може да събуди уважение и желание да давам съвети по същество...
А всъщност какъв съвет е подходящ в този случай според теб?!Какво му е толко важното на запитването и нетърпящо критика?!Ще ти бъда много благодарна ,ако ми уточниш ,защото ми убягва сериозността на поставеният проблем?!
Според мен лично(може и да греша) в настоящият случаи имаме човек,който няма за цел да развива и да използва по най функционалният начин качествата на избраното куче...
Съжалявам предполагам и това мнение е продиктувано от невъобразимото ми желание да си го меря(каквото и да било)...с които ми попадне пръв пред очите...
P.С...А,ако знаете каква баница направих преди 5 минути,направо ще ми завидите благородно...
Да ти е вкусна
А с теб какво ли мериме като и 2-те нямаме нищо за мерене :Д
Публикувано: 01 January 2011 - 05:24 PM
MyDuality, в 01 January 2011 - 03:42 PM, написа:
grigo009, в 01 January 2011 - 03:34 PM, написа:
Според мен лично(може и да греша) в настоящият случаи имаме човек,който няма за цел да развива и да използва по най функционалният начин качествата на избраното куче...
Да ти е вкусна
А с теб какво ли мериме като и 2-те нямаме нищо за мерене :Д
Що не вземете и двете да ни освободите от интелигнтното си присъствие.
И нормално е да се пита, не всеки е компетентен за това са форомите, а е нормален въпроса като на жената са и говорели за дадени качества на породата и тя ги търси в своето куче ....................................
Публикувано: 01 January 2011 - 05:36 PM
И нормално е да се пита, не всеки е компетентен за това са форомите, а е нормален въпроса като на жената са и говорели за дадени качества на породата и тя ги търси в своето куче ....................................
[/quote]
Що рече???И за к'во викаш са форОмите???

Публикувано: 01 January 2011 - 05:38 PM
grigo009, в 01 January 2011 - 04:41 PM, написа:
HARPS, в 01 January 2011 - 03:29 PM, написа:
MyDuality, в 01 January 2011 - 03:42 PM, написа:
Що рече???И за кво викаш са форОмите???
Някой друг урок да ми предадеш
Публикувано: 01 January 2011 - 06:04 PM
Някой друг урок да ми предадеш
[/quote]
Няма проблем...днес съм човек без конкретна работа и сериозни ангажименти...та по тоз случаи в момента правя втора баница...Ако успея да надмина себе си и да я направя по добра,имаш едно парче...
P.с...Иначе ви моля да не приемате всяко изказване буквално, защото точно вие,които милеете за въпросната споменавана порода би трябвало да сте доста критични и претенциозни към отношението,заинтересоваността и начините...
В крайна сметка градивната критика или въобще понякога 'по рязкото с цел събуждане от унеса мнение',както аз го наричам, не винаги е лош метод
Който иска баница има на корем...
Лек ден на всички...

Публикувано: 01 January 2011 - 09:29 PM
не видяхте ли какво написах на момичето?
Това тук не е нормално вие се карате , че ние се караме .... и кво стана кои освен мен обясни на момичето, че преди наи-малко 8 месеца няма варянт да прояви характер ...
- (7 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »

Вход
Темата е заключена

Горе
Цитиране +