Кучанка мецанка търси ... мило, гушкаво мече
Публикувано: 24 January 2011 - 05:43 PM
Ехааааа че хубава гледка - кучовци играят в снега!
Хайде, кога ще се возим с Мецанка? Нямам търпение да я видя!

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 15 February 2011 - 09:21 PM
Яна, какъв хубав аватара имаш
Показваме на снимките по-долу как Мечката имитира котка
Много е смешна и забавна.. За жалост изпускаме вече втори шанс за път заради кожния ни проблем. Все още не е ясно какво е точно, но не можем да я пратим така. Затова си чакаме още :((( Иначе направихме всички нужни тестове, които ни искат от приюта. Мецана е готова с изключение на кожното....Но надявам се скоро да се оправи.

Показваме на снимките по-долу как Мечката имитира котка

Публикувано: 14 March 2011 - 07:58 PM
Maлко ъпдейт тук с два сладки клипа. Мечката се оказа, че има слабост към деца и ги обича страшно много. На нищо друго не се радва така, както на децата. Дано попадне в къща с дечица. Освен това се оказа и че е от онези хипер активни кучета. Кожният проблем най-вероятно е алергия към пилешкото в храната, та трябваше да сменяме и храната специално за нея. Трябва да се къпем и с лечебен шампоан, което си е истинскоооо предизвикателство за това добиче, което никак не обича баните. Иначе е супер добра кучица. Прилагам и филмов матриал:

Публикувано: 26 March 2011 - 02:05 PM
Големият мечок се оказа, че го е страх от вода и водни басейни
Затова пък Арви се оказа, че плува страхотно дори и с 3 крачета! За първи път влиза толкова на дълбоко така безстрашно
Снимки и видео за доказателство
На видеото един малък квакащ приятел, който пък излезе вторият най-голям непукист, който познавам

Снимки и видео за доказателство

Публикувано: 27 March 2011 - 03:35 PM
Ами аз сама си пиша както обикновено, но....това дебилно същество не спира да ме разсмива, а аз си умирам да споделям, както знаете
Малко фотоси, които показват както мечока се опитва да се намърда в малко легълце, при условие, че на една ръка разтояние има голямо такова
Добре че не е пожелала в хралупата вдясно да влезе, че тогава гледай проблемация
И една дебилска физиономия, хехехех!

Малко фотоси, които показват както мечока се опитва да се намърда в малко легълце, при условие, че на една ръка разтояние има голямо такова

Публикувано: 27 March 2011 - 05:41 PM
Тая Меца много ме радва винаги, когато й гледам снимките

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 March 2011 - 08:20 PM
А,а, ама срещу малкото легло има духалчица, може и да не е пусната, но си е придобивка! Не си и помисляйте, че е неориентирано момичето!

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 07 April 2011 - 11:30 AM
Снощи бяхме на контролен преглед, според докторите Мечето е преодоляло кожния проблем и може да пътува. Все пак като стане ясна точната дата, ще й направя още една кожна проба, за да сме сигурни и за да не пращаме болни животни и така да режем пътя на много други.
Иначе мечето много ме ядосва и специално снощи бях на ейййййй толкова да я метна на контейнера.
Иначе мечето много ме ядосва и специално снощи бях на ейййййй толкова да я метна на контейнера.