Dog.bg Форуми : Кучанка мецанка търси ...

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (5 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Кучанка мецанка търси ... мило, гушкаво мече

#41 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 19 April 2011 - 10:12 PM

Да споделя, че Мечето знае за какво служи котешката тоалетна и я ползва по предназначение :ab_041:

За Великден много ми се иска да заведа Мечето и Арви на вилата ни в Търновско. Но за жалост не мога да измисля как да стигна с тях двете до там. Ако случайно сред вас има някой, който ще пътува в тази посока и може да ни смести на задната седалка, всички много ще се радваме :ab_041: и ще си платим колкото е нужно.
User's Signature

Качена снимка

#42 Потребителят е офлайн   butci Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 April 2011 - 10:52 PM

Извинявам се за спама,ама не можах да се сдържа:

Показване на мнениетоdeni_avr, в 19 April 2011 - 09:12 PM, написа:

Да споделя, че Мечето знае за какво служи котешката тоалетна и я ползва по предназначение :ab_041:

Ааа,това трябва да се види :ud_009: !Искаме снимков материал за доказателство :ab_041: !
Тя милата като съжителства с n на брой котки,може вече да има проблеми със самоличността.Спи в котешка кошарка,ползва котешка тоалетна...очаквам да кажеш след някой друг ден,че си точи ноктите и се пробва на катерушката :ab_041: .
User's Signature

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди

#43 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 20 April 2011 - 12:15 AM

:ab_041: :ab_041:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#44 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 20 April 2011 - 01:02 PM

Е нямаше как да снимам. Само веднъж в живота си съм снимала ако. Просто намерих нейното произведение в котешката тоалетна. Котките явно бяха много обидени, защото само то се мъдреше там. Всички са отказали да ползват тоалетната след Мечето. :ab_041: А как познах, че е точно нейното ли? Ами съдейки по големината, няма как да е на друг :ab_041:

Простете езика и тематиката. Вече ми е празнично и съответно размазващо...
User's Signature

Качена снимка

#45 Потребителят е офлайн   DDG Икона

• Попътен вятър
  • Икона

Публикувано: 20 April 2011 - 01:17 PM

Дени, това е по-добрия вариант...Щото при нас имаме нещо като обратното. Намираме котешкото произведение в тоалетната и го...хапваме. :zz_020: И после търчи при мама за цулувка :zz_020:
Сега мъжо е на режим чистене на котешки тоалетни по няколко пъти на ден. А пък котките 4....произвеждат ли произвеждат.
User's Signature

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.

#46 Потребителят е офлайн   S.Petrov Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 20 April 2011 - 01:33 PM

Аз имам вече второ куче, което ползва котешката тоалетна. Не че много им се получава де, но поне правят опити да приклякват и да пикат там. :ab_041:
А иначе аз съм с три котки и всичките кучета, които съм имала до сега са яли акитата им. Няма кво да направиш. Един ден заварих едното сегашно бебе да стои с наведена глава под дупето на едната котка, която тъкмо се пънеше, като под градска чешма :ab_041: То да се смееш ли, да викаш ли... От около 2-3 седмици сложих един нов шкаф на балкона, където по принцип е котешката тоалетна и реших да я вдигна там горе, да видя как ще е. Поне котанки да ходят по нужда по необезпокоявани. :ud_009: Изумих се колко много акат тез котки бре.
User's Signature

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"

Махатма Ганди

#47 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 20 April 2011 - 01:34 PM

Ти пък - най-вкусното лакомство и у нас са котешките смрадливи купчинки :)
User's Signature

Качена снимка

#48 Потребителят е офлайн   DDG Икона

• Попътен вятър
  • Икона

Публикувано: 20 April 2011 - 02:42 PM

Показване на мнениетоS.Petrov, в 20 April 2011 - 01:33 PM, написа:

Аз имам вече второ куче, което ползва котешката тоалетна. Не че много им се получава де, но поне правят опити да приклякват и да пикат там. :ab_041:

А, това с препикаването на котешката тоалетна е приоритет на дедото. Като не устиска до разходката и....но не вътре, а около. Кво да го правиш, старост - нерадост.

А иначе аз съм с три котки и всичките кучета, които съм имала до сега са яли акитата им. Няма кво да направиш. Един ден заварих едното сегашно бебе да стои с наведена глава под дупето на едната котка, която тъкмо се пънеше, като под градска чешма :ab_041:

Ох, мислех си, че само моето е изродче....:ab_041:

:ud_009: Изумих се колко много акат тез котки бре.

Дам. Моите понамалиха, от както ...си имаме рециклиращата машина. По едно време се притесних, да не са запечени нещо, ама вече ми е ясна работата.

Въпрос: Коя е най-безопасната за ядене ...котешка тоалетна?

Извинявай Мечи, че ти осра..оспапамихме темата :ab_041:
User's Signature

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.

#49 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 26 April 2011 - 01:15 PM

Мечето беше на Великденска ваканция на вила в Еленско. Беше заедно с приятелката си Арви и две от котешките й другарчета. Мисля, че остана повече от доволна. По цял ден дивя на воля на двора, не искаше да се прибира вечерта да спи вътре, лая, лая, лая на воля по всяка мушица. Изобщо голям кеф. Довечера ще постна малко снимчици. Много я заобичах тая Мечка и въпреки всички мизерии, които ми спретна в нас, мога да кажа, че със сигурност ще ми липсва много :dh_188: Развеселяваше ме само с присъствието си в тъжни моменти, а бесните й игри с Арви по поляните и планините ме зареждаха емоционално. За жалост идва време да се разделим и Мече да потегли по свой път. За нея има уредено местенце в приют в Бон. Ще пътува около 6-7 май. Вярвам, че бързо ще я харесат и няма да стои дълго там. Доколкото знам за пътя са нужни около 200 лв. Бих била много признателна на всякаква помощ за покриването на пътния й разход.

Ох, милото ми Мече... :dh_188: Винаги си мисля за този момент като супер радостен обаче така ми стегна гърлото сега като разбрах, че момента наистина идва... :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#50 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 27 April 2011 - 08:20 AM

Меца на плаж, с маслото, рогозките, всички аксесоари както си му е ред :ab_041:

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Малко баня:

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Водното конче, което просто обожава всякакви водни басейни:

Прикачена снимка

На оглед:

Прикачена снимка

Почивка

Прикачена снимка

Прикачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#51 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 02 May 2011 - 08:19 AM

Тази събота беше вероятно последната разходка на Мече из българските поляни и планини :dh_188: По долу малко фотоси от събитието. Мечето вече е чипирана, с попълнен паспорт, напълно готова. На мен сърцето ми се къса, но ще трябва и това да отмине. Мечето е куче, което винаги те зарежда с положителна енергия. Любвеобилна, пакостлива (мхм) и енергична. Жалко, че германци ще оценят това прекрасно момиче, а ние не можахме. Вярвам, че снимките доказват достатъчно добре думите ми. И се надявам участниците на снимките да не възразят много, че ги публикувам. За мен фаворит е тази снимка долу. Така се нахилих като видях какви са образи всичките :ab_041:

Прикачена снимка

ето и още красоти и настроение:

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

Прикачена снимка

И мечето се наслаждава на последната седмица домашен уют. Не ми се мисли как ще свиква в приюта :dh_188:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#52 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 03 May 2011 - 08:27 AM

Меца ще пътува за Германия в петък с буса на АРС от Богров. Заедно с нея до Бон пътуват още две кучета. Имаме нужда от помощ с транспорта на Меца и второто куче до Богров в петък сутрин. Накратко, трябва ни човек, който да транспортира Лили и нейното куче от Красна поляна, после моето куче Меца, без мен, от Борово и всички заедно да се озовете накрая в Богров около 9.00 сутринта. Много ми е болно, че няма да мога да изпратя Мечето за последно, но животът си е гаден принципно.
Бих била много благодарна на всякаква помощ за Мече. За жалост паричките, който бях отделила за нейното пътуване, днес дадох за пътуването на котьо и въобще не ми е ясно как ще събера сумата до петък. Моля, ако на някой му е трепвало отвътре когато съм слагала снимки на Мече и съм разказвала патилата ни, и има желание и възможност за каквато и да е помощ, нека се свърже с мен.
User's Signature

Качена снимка

#53 Потребителят е офлайн   fanciful Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 May 2011 - 08:51 AM

Дени, добър път на Мецанка! Сигурна съм, че няма да остане дълго в приюта! Тя е толкова мила, а не забравяй-адаптивна и здрава! Ако можех, с удоволствие щях да ви помогна с транспорта...
Разбирам и как се чувстваш преди раздялата - както аз когато давах Клео
User's Signature

www.monasterymeadows.com

#54 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 03 May 2011 - 09:02 AM

O, комшо, благодарим :ab_041:
Мъка голяма е. И няма свикване. Да знам, че ще е щастлива, ще ми е по-леко. Щеше ми се да е направо в дом, ама....каквото такова. Вярвам, че някой ден ще я гледам на снимки с по-зелени поляни. А, дано и скоро! :ba_025:
User's Signature

Качена снимка

#55 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 03 May 2011 - 12:34 PM

Показване на мнениетоdeni_avr, в 03 May 2011 - 08:27 AM, написа:

Меца ще пътува за Германия в петък с буса на АРС от Богров. Заедно с нея до Бон пътуват още две кучета. Имаме нужда от помощ с транспорта на Меца и второто куче до Богров в петък сутрин. Накратко, трябва ни човек, който да транспортира Лили и нейното куче от Красна поляна, после моето куче Меца, без мен, от Борово и всички заедно да се озовете накрая в Богров около 9.00 сутринта. Много ми е болно, че няма да мога да изпратя Мечето за последно, но животът си е гаден принципно.

Съкратиха ми един ден по-малко с Мечето :dh_188:
Нужен е транспорт за четвъртък следобед - 16.00 ч.
User's Signature

Качена снимка

#56 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2011 - 02:00 PM

Дано се съберат парички за Мецанка,
тя е толкова гушкава, целуваща, обсебваща с ласките си, направо се присламчва до теб и започва едно целууууууууване такова, че после трябва задължително да си вземеш един душ!

#57 Потребителят е офлайн   PURSY Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2011 - 02:20 PM

Дано се съберат парички за Мецанка,
тя е толкова гушкава, целуваща, обсебваща с ласките си, направо се присламчва до теб и започва едно целууууууууване такова, че после трябва задължително да си вземеш един душ! :ab_041:
Май попрекалих с постовете, нещо се отнесох :wub:

#58 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 04 May 2011 - 09:32 AM

Оф, много ми е мъчно хора. Снощи им купих консерви да ги почерпя за последно. Разреших на Мечето да се вози в колата на предната седалка. Толкова беше щастлива и смешна. Седеше като човек, спокойна и много сериозна. Наблюдаваше движението с един такъв осторожен поглед. От време на време слагаше глава на рамото ми и се галеше като котенце. Мисля да й взема един кокал да си гризе по време на дългия път. Тя много обича. Снощи докато бях на компа дойде при мен и като почна да си натиска главата в мен да я галя. Дали не усеща и тя... :dh_188: Милото момиче. Защо сме такива глупци българите...Колко хубаво щеше да бъде да я бяха осиновили тук, да я виждам от време на време, да ходим на разходки пак из планината, да се забавляват с Арви. И Арви не я знам дали няма да страда без другарчето си. Двете много се разбраха и сприятелиха...
Пууу, гадно хубава работа :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#59 Потребителят е офлайн   S.Petrov Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 04 May 2011 - 09:53 AM

Дени, доколкото знам, това ще ти е първото изпратено куче. Аз утре се разделям с моите 9-то и 10-то. Заминават Кроки (който от Нова година е при Светльо, но преди това 10 месеца беше с мен) и Коста, който е при мен около 2 месеца. Всеки път е трудно и определено съм сигурна, че усещат какво става. Мисли си, за това че Мецанка отива на по-добро място, а теб те чака друг на когото да помогнеш. Арви също ще усети липсата, но с повечко внимание и ласки бързо ще и мине.
Последното ми куче, което изпратих, се държа много мъжки, когато го сложихме вече в клетката в буса и това много ми помогна да не се разстройвам и да мисля положително. Пожелавам ти и Мецанка да е мъжко момиче, за да няма много сълзи на изпращането утре и на теб да ти е по-леко:)
User's Signature

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"

Махатма Ганди

#60 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 04 May 2011 - 09:58 AM

Поли, то ми е първо куче, но аз не правя разлика между коте и куче. Същото е. Все се разделяте, все го пращаш на непознато място, все има стрес от пътуването и раздялата. Рижко изпратих след 2-годишно съвместно съжителство. За Джак не ми се мисли още. Тъжно ми е и понеже знам, че няма кой да разбере по-добре от всички вас тук, си споделям. Иначе принципът го знам - ако не замине, няма да можеш да помогнеш на следващия. Само че опашката е твърде голяма и май няма изгледи да намалее скоро. А ние докога ще можем така...и докого ще издържим....емоционално и не само...
User's Signature

Качена снимка

• (5 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни