Сурово месо...
Публикувано: 01 May 2006 - 09:31 PM
Цитат
До колкото знам, това за храната и бъбреците важи само за евтините храни?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 May 2006 - 09:35 PM
Цитат
Цитат
До колкото знам, това за храната и бъбреците важи само за евтините храни?
Да.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 02 May 2006 - 08:48 AM
Лично аз редовно ощастливявам Каспър със сурово месце и телешки кокалчета ,естествено като добавка към гранулираната храна

Твой приятел вечен ,весел Патиланчо!
Публикувано: 02 May 2006 - 07:04 PM
Цитат
Хм, плашиш ме... чувала съм такива работи само за евтините храни, в момента моите ядат Канин-само, точно заради тези неща я избрах, дано не греша bl)

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 02 May 2006 - 07:11 PM
Цитат
моля те - как защо и кой реши че тази храна е убила животното ти. bl)

Публикувано: 03 May 2006 - 08:33 AM
когато взимате дадена гранула тя е съобразена със определени физиологични нужди на организма - примерно / давам пример с юкануба за котки/ има различни храни за възрастни - със проблеми със оксалатни камъни /вет . храна / , за котки със струвитни камъни / вет храна / , които се давата на проблемни котки след изследване на урината за седимент
и обикновенните храни на юкануба за котки които са със насоченос за поддържане на оптимално рН - т.е за струвитни камъни и за подпомагане необразуване на белтъчен седимент всяка една от тях е за определено физиологично състояние
Публикувано: 06 May 2006 - 09:50 AM
Така или иначе темата е за суровота месо и ще е най- добре да имаме мнение от лекар за това.

Публикувано: 09 May 2006 - 01:42 PM
Цитат
защо Mil?....доколкото знам и ориза и морковите и др. селенчуци ( без бобовите) са полезни

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 09 May 2006 - 01:46 PM
Правейки това всеки ден, буквално побърквате стомаха на кученцето.
Гранулираните храни са балансирани, съдържат всичко необходимо, вкл. ориз и зеленчуци. Ако искате да добавяте към тях нещо, което смятате за безценно, по-добре да е на всяко хранене, в постоянно съотношение.
Публикувано: 06 February 2007 - 11:38 PM