Подариха ми бебе питбул
Публикувано: 23 January 2011 - 10:39 PM
Публикувано: 24 January 2011 - 03:06 AM

П.С. Но ако все пак решите, че не можете да го гледате, нямате възможност - каквато и да е, помислете кое е най-добре за мъника и му потърсете дом в който той ще се чувства добре.

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 24 January 2011 - 10:57 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 24 January 2011 - 12:33 PM

Бебчето ти е страхотно!!!Не се притеснявай за породатаПри правилно възпитание и социализация няма да имаш никакъв проблем.А това ,че имаш още едно куче е още по добре за кутрето.Кучета ти ще свикнат едно с друго и след време ще бъдан неразделни.

Аз в момента имам Американски Стафордшир и Българско Овчарско Куче и двете кучета не могат едно без друго.Като взех Стафа имах два пекинеза (за съжаление миналата година умряха от старост) и тричките се разбираха прекрасно.

Публикувано: 24 January 2011 - 01:52 PM

Публикувано: 24 January 2011 - 01:57 PM
Публикувано: 24 January 2011 - 02:16 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 24 January 2011 - 02:22 PM
koniarska, в 24 January 2011 - 01:21 PM, написа:
Ще се учим.Как се привиква в по-късен етап към наморник,защото тук бяха глобили 2 пъти един приятел с ротвайлер,който е по-мил от коте
Публикувано: 30 January 2011 - 12:35 PM
Второ,за купирането,моля ви,не го правете.Вече,слава богу,не е законно,а и е жестоко и ненужно.Ушенцата му са си прекрасни и съм сигурна,че и то си ги харесва.

Трето,за ходенето на повод - напълно нормално е да не му харесва и да не слуша. Оставяйте го да го влачи и да свиква с него,както се каза по-горе,също така,вземайте го понякога и го дръжте,ама не го дърпайте,а ходете след него.По-нататък вече почнете да го насочвате накъде да ходи и псенцето ще свикне и ще научи,че каишката е нещо хубаво,защото означава разходка.

Четвърто,за намордника...по-добре да свикне с него по-отрано,защото после ще прави всичко възможно да го махне.Наш пит така скъса няколко,защото не беше нисил никога и на 5 години не беше съгласен да започва тепърва да мъкне такова чудо.
Пето,кучетата от тази порода НЕ са злобни.Ако се възпитават правилно,съвестно и с обич,НО и твърдост,стават прекрасни дружки,с които може да ходите навсякъде. У дома сега имам една питбулка,която се разбира чудесно с другите ми кучета,котките спят по главата й,а вън на разходките не обръща внимание на хората или чуждите кучета и НИКОГА не започва първа конфликтите,ако има такива.
Имайте предвид обаче,че тия кучета са известни с адската си упоритост и артистичност.Добри манипулатори са,ако им се вържете...аз самата се поддавам понякога,когато ми направят някоя физиономия и се случва да им се размине някоя беля по тоя начин ...

Ако все пак решите,че това куче не е подходящо за вас,потърсете помощ,за да може да му намерите добър дом,а не да иде за битки или други глупости.
Това мога да кажа аз,успех и пак ви поздравявам,защото животинечето е много чаровно.

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 31 January 2011 - 11:48 AM
koniarska, в 31 January 2011 - 09:50 AM, написа:
+1
Но моля Ви - заради кученцето,
първо се информирайте, четете и питайте за съвети хора,
които имат опит с породата и са твърдо против незаконните боеве с кучета и малтретирането на животни,
и тогава "работете" правилно.
Успех ! Бебето е страхотно

Публикувано: 31 January 2011 - 12:06 PM
Аз съм с голдън и американски булдог ( по характер доста прилича с питбула но моито е инат). Голдънката отначалото не го харесваше дори не искаше да го поглежда няколко дни, беше една стреснато-ококорена. След това почна да дъвче храна и да я плуе за амбулчето.
Принципно голдана е на приятеля ми и за това кучетата не спят на едно място но пък цял ден са заедно ...когато се видят изпадат в едно диво състояние целувки, прегръдки, бутане не предмети и след това се успокояват , вечер когато амбула се измори и заспи голданката идва да я чисти , пада 1 близане дупе , коремче , ушички във ушичките.
Когато амбулката беше бебе голданката мн я пазеше от други кучета сега е обратното ... вече голданката си има лична охрана с дебел врат.Преди няколко дни ги бяхме пуснали на 1 площадка амбулката си играеше с 1 пръчка а голданката с 1 помяр обаче по 1 време помяра се нахвърли на голданката и амбулката със сичка сила се затича да помага , уличното като я видя веднага спря и се стъписа , амбулката си продължи по пътя хахахаха
Гледаите обаче от сега да ги учите да ядат купа до купа , ние пропуснахме този момент и сега стават боища ... но противно на всеобщото мнение голганката напада , на моита и е се тая даже ако ядат от 1 купа никога няма да се дзвери. Сега сме в периода убучение на ядене от 1 купа ...но голдънката е мн трудна ...много.
Слагаики храна на питчето и го избутваите и не му позволяваите да яде докато не ви погледне примерно. Моята така съм я научила и тя си знае, че види ли купата трябва да ме погледне и след като и разреша да започне , също така им бъркаите в купите и ги караите да спират да ядат това ще ви предотврати мн. главоболия.
Публикувано: 04 February 2011 - 11:46 AM
koniarska, в 31 January 2011 - 07:50 AM, написа:

Life Sucks,And Then You DIE!
It's such a brutal planet,it's such a living HELL!
Публикувано: 05 February 2011 - 12:02 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com