Ооо, Кате ! Как си? Хубаво ли беше на морето?

Чак не мога да ти се нарадвам !

За всички наши почитатели ще разкажа малко предистория. Катя решила да замине на море и междувременно да ни остави трите кучета, които "обгрижвала" със събирача Димитър, обаче, "забравила" да ни каже..... тя и преди толкова се е грижила за тях, де.... хранела ги е два пъти в седмицата. Поне така разказа самия Димитър и една от доброволките, които Катя лично "поканила" да видят кучетата й. Много забавно нали? Въпреки, че е наясно с условията, поставени пред Димитър от нашата група, Катя решава, че .... к'во толкова ?! Тия, лудите, ще хранят още три кучета .... нали т'ва им е работата.....

Таа.... докато ние истерясваме и поставяме ултиматуми на Димитър, пишем по форуми и ФБ нашата Катя се прави на абсолютна блондинка. Тя не знае за какво говорим, не е била на това място, а и нея "Димиър я бил помолил за помощ". Пише призиви по стените за помощ, но пък .... що да се отказва от море жената?! Ми .... много по-интересно и приятно преживяване е. Няма кучета, няма луди, няма скандали ..... Да, само не предполагала, че Димитър ще си каже сам кой и защо му е натресъл три кучета, особено когато нещата загрубеят, кучетата седят гладни и ние сме взели решение относно ситуацията, което не му харесва особено. След известна кореспонденция по електронната поща между lili5 и Катя, в които Лили я приканва да "си прибере" кучетата изненадващо Тара вече не е на полето. Димитър гузно мълчи, а ние получихме поредното доказателство по темата. Споко Кате! Знаем, че са твои кучетата! Знаем, също така, че слабо те интересуват кучетата. Ще помагаш казваш? Интересно .... На кого точно помогна?! На Блека? На пинчероподобния? На Рита? На Рея и Беки? Може би на Зоя?! Имам цял списък с кучета, на които "си помогнала" като си ги оставила на други да ги обгрижват и след това си се скатала.
Кате, за твоя проблем има специално название - митомания. На мен не ми пречиш. Просто защото всичко рано или късно се разбира. Всички вече са наясно как "помагаш на клетите душици". Предимно като ги връчиш на други да се грижат за тях. Точно както направи сега. Жалко, че кучетата плащат твоите грешки! Не знам дали има още някоя група доброволци в Пловдив, на които да не си известна с "помощта" си. Лично мога само да те помоля - за Бога, Катя, не помагай!