[/quote]
Първо благодаря ти за здравата мацка...

ще го приема като комплимент, но не съм здрава само физически, ами съм "здрава" и в главата, ако ме разбираш какво искам да кажа

Ако не съм сигурна, мислиш ли,че ще се хвърля в приключение да впрегна 3кучета по тоя начин??
Аз не говоря голословни приказки, а казвам това което съм се научила не от качване на колелото 2,3,5 или 10 пъти, а от трениране на кучета по тоя начин и то РЕДОВНО от 3,5 години!
По принцип аз НЕ казах, че всеки трябва да го прави така, а само споделям как аз го правя, като по тоя начин може да съм от полза за някой...!
Това е мъжът ми който освен с колелото, тренира по тоя начин и със ски и бъди сигурен, че има контрол над кучетата! По твойта логика когато се тренира със ски, щом контрола не е от теб(кръста ти) то къде тогава би бил ги вързал - за ските или за ски автоматите?
Не забравай че колкото зависи от теб, толкова зависи и от обучението на кучето!!!!

[/quote]

hrisi14 Определено беше комплимент, използвам го често по отношение на жена ми, а тя е бивша спринтьорка на средни разстояния .