Санди (кодово има Серо Посеро;) расте, в добра форма е, предстои й ваксина след 2-3 дена, но все още се дръгне и стои с яка.
Предните й лапички са станали "кашкавалени", и въпреки калция, който започват да й дават, това трудно ще се оправи без необходимото движение. Знаете, че е в клетка, всички болести забавиха ваксината и не може да се извежда.
Доколкото съм разбрала, все още не е препоръчително Санди да живее с друго куче, защото това предполага непосредствен контакт при спане, търкане и игра и съществува някаква опасност от заразяване.
Demodex canis обаче не се пренася при хора и котки. Нашият дом е малък и няма как да я държа отделно... затова, ако някой може да предложи временен такъв или сигурен двор, или част от двор, ще е много добре за Санди - движението е много важно за нея сега, освен от гледна точка на това, че е нормално и нужно за всяко растящо животинче, и за да изправи крачката. Дори за седмица, две, три... колкото може, храната и всичко останало е от мен. Съжалявам, че нямаше как да я снимам, може би утре. (Сега като се замисля и двор не е идеално, защото няма ваксина, при все че изкара парво, другите болести дебнат... )
Благодаря на човек от форума, който е дал 20 лв. за Санди, както и на Санчо, който също ми даде 20!

Иначе от сметката са погасени 210 лв. и към днешна дата сумата е 177.