Родезийски Риджбек
Публикувано: 03 April 2006 - 02:34 PM
Цитат
някой да има информация този месец дали остава срещатата ни на уговореното място,и ако има промяна моля пишете.
My Webpage

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 April 2006 - 11:00 AM
мъжко: Ажани Кейптаун
женско: Тина Трейдинг Таиса
Кучетата са на един и същи собственик от Русия.
Спечелили са си всичко необходимо и са се прибрали шампиони на още две държави b)
В Македония Ажани Кейптаун е спечелил групата. Ето го:
Прикачени файлове
-
kepa05.jpg (24.13K)
Брой сваляния: 326
Публикувано: 15 April 2006 - 11:11 AM
Мъжки РИДЖБЕК търси женска за създаване на потомство. Финансово подпомагане при отглеждането на кутретата или подарък за посредника - полагащото се за мъжкия кутре!

Не мога да не призная, че е изобретателен пича - l) b) Разбира се, не слагам номера.
Публикувано: 20 April 2006 - 10:25 PM
Цитат
Ако имаш какво да кажеш за породата, заповядай и добре дошъл.
Разкажи нещо повече за твоето куче.
banga@dir.bgблагодаря, че ме упътвате за форума, но винаги съм знаел какво точно означава думата ФОРУМ. Рича е великолепен ловец и попитах за "момиче" просто защото ми го искат за татко на ловни кучета.И желаех да се посъветвам дали да го дам(нали е тъпо пред мен да тичат Делиормани с обърнат гръб.Вероятно аз съм единственият, които ползва породата по предназначение- нямам паркетно куче , а горд ловец(мисля че в Пазарджишко има още един Ричбек които ловува). Но вече май ми омръзна тук....
Публикувано: 28 April 2006 - 08:42 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1146249736.jpg (30.96K)
Брой сваляния: 334
Публикувано: 28 April 2006 - 08:44 PM
Прикачени файлове
-
post_29_1146249893.jpg (32.84K)
Брой сваляния: 308
Публикувано: 29 April 2006 - 08:18 PM
Сега си взех едно за мен защото просто съм влюбена в тях.
Публикувано: 29 April 2006 - 08:41 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 29 April 2006 - 09:40 PM
Значи Ричи живее във Варна,а случайно да знаеш Ричи и Берта да имат родословие.Изпрати снимки на Берта и на кучетата,всичките ли раздаде.
Къде ги даде?
Ние всички в този форум сме влюбени в тази божествена порода.
Очаквам с нетърпение снимките
Публикувано: 30 April 2006 - 07:54 AM
А за бащата-Ричи знам само толкова, но имам телефон и ще се обадя да разпитам. Ще опитам да издиря първият собственик на майката и ще пусна информация. Малките от двете поколения подарихме из Добрич и региона но от второто донесох в София на едни приятели в Княжево-мъжко и едно има в Стара загора и то мъжко.

Вход

Горе
Цитиране +