Мъжки бял "ангорец" от утре на улицата спешно, разбира се
Публикувано: 24 May 2011 - 08:13 PM
deni_avr, в 17 May 2011 - 11:02 AM, написа:
Присъединявам се към молбата. В момента нямаме възможност да поемем всички разходи. Благодаря предварително.
Публикувано: 25 May 2011 - 06:42 PM
Публикувано: 25 May 2011 - 08:32 PM
Любима котка Козета - Аминков я оперираше. Изрязахме туморите в единия ред, след това трябваше да чакаме да се отпусне кожата, че много й се стегна на коремчето. Чакахме към 4 месеца, след това втория ред. След половин година си отиде. След първия път разсейки нямаше, след втория вече не сме я гледали на рентген - колкото, толкова. Дано си има късмет този красавец, от сърце го желая.
Публикувано: 28 May 2011 - 03:04 PM
И малко снимки

Публикувано: 28 May 2011 - 03:45 PM
Относно евентуалните разсейки - вижте на ехограф стомаха и червата. Моята Сиса си отиде на 18 г. и 3 месеца от разсейки в съединителната тъкан между червата, а иначе сърце и бял дроб и бяха като на младо коте. Но щом Пухчо има апетит, може би за сега има още години да живее.
Публикувано: 31 May 2011 - 10:56 AM

Д-р Бобадова смята, че котьо може да бъде опериран вече. На мен ми е малко притеснено заради слабостта и дехидратацията му, затова ми се иска да изчакаме малко. Запекът си продължава, Юлия го третира с Ветлаксат.
И така...

Публикувано: 31 May 2011 - 12:57 PM
deni_avr, в 31 May 2011 - 10:56 AM, написа:
Дени, моят стар котарак страдаше последните няколко години от проблеми с червата, съответно запек и запушвания. И ние му давахме Ветлаксат и то всеки ден когато видях, че се почва с проблемите. Освен това ядеше единствено диетична суха храна на Хилс, т.к. от други храни веднага се влошаваше положението. Знам, че е по-скъпа, но ако това ще му помогне да преодолее поне сегашната криза ...

Публикувано: 31 May 2011 - 01:05 PM
Като посъберем парички, ще го заведем и на ехограф за корема. Това, което писа Нетуеър ми звучи логично. И на фризьор искам да го заведем, че направо да го обръснат.

Публикувано: 31 May 2011 - 01:08 PM
Едит: Писали сме заедно с Дени :). За фъндъците съм започнала малко по малко да ги премахвам, но той много се дразни от ножицата и засега е леко "оръфан". Но с постоянство смятам, че скоро ще съм махнала повечето фъндъци, за да му диша кожата и да може да се поизкъпе по-качествено
Публикувано: 31 May 2011 - 01:27 PM
И той имаше огромен апетит и не му изглеждаше добре козинката когато правеше кризи.
Пастетите от тази диета моят не ги ядеше, т.к. те на са (или поне тогава не бяха) овкусени и той им се мръщеше.
Но с тази храна и наистина редовно ветлаксат-а, както и винаги достатъчно водичка успявахме да балансираме дълго време нещата. Имал е и сериозни кризи, но винаги успявахме да се разминем с операции и тем подобни.
Стискам много, много силно палци на красавеца да може скоро да му размине запека и да се постабилизира положението!!!

Публикувано: 31 May 2011 - 01:39 PM