Dog.bg Форуми : Отровиха ми животинката в собствения ми двор

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Отровиха ми животинката в собствения ми двор Оцени темата: -----

#21 Потребителят е офлайн   vitality Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 April 2011 - 06:45 PM

Леле страхотни идеи. За съжаление някои са не приложими, но ако можеха да се случат, просто страхотно. Иначе това с кучешкия лай и ние го мислехме, но искаме по някаква възможност, да бъде някоя малка джаджа. Даже знаем точно къде да я скрием. Но не се сещаме каква. Иначе има едни малки пищялки за врати. Като се отвори вратата - много силно пищи. Даже мисля, че и по-силно от алармата на колата. Те се купуват, за защита от крадци. Ако можеше едно такова нещо някакси да се направи с кучешки лай - щеше да стане екстра. Но не става. Може и разбира се музика, но по-добре лай, тъй като ТЯ точно от това иска да избяга. Разбира се и за прозореца да се счупи мислехме, но може да ни хванат. Между другото май не са го сменили с троен стъклопакет, а ни е излъгала. Ние видяхме когато го докараха и момчетата се забавиха 10 мин. За толкова време не може да са го сменили. Явно са го купили за друго място, а пък разправя на всички, че го е купила заради нас. Иначе ще изчакам да мине малко време, защото си мисля, че тя може да ме осъди, за клевета, тъй като пред полицаите, аз я обвиних, че ТЕ са го убили. Тези полицаи може и да са им познати, тъй като ме излъгаха, че трябва да се пази тишина до 10:00 и че хвърлям пиратки. А това не е истина. Така, че те са свидетели, че съм я обвинила. Глупава грешка. Тя за това само се подхилваше нагло и ми каза, че има още много да се разправяме. Утре ще напишем сведенията с 1 свидетел и в понеделник, ще ги занеса. Там ще пиша, че се СЪМНЯВАМ, а не че ги обвинявам. Така мисля, че не могат да ме обвинят. Но мръсотии ще има на всяка цена. Една позната на свекърва ми търсеше дом на куче на 1 годинка, което е същото като Горди. Пазело е офис, но вече няма къде да го гледат. Има паспорт, ваксини. Всичко си е както трябва. Те го дали на някаква жена да го гледа в двора си, но тя не взела паспорта. Собственичката е казала, че щом не го е искала, явно няма да го гледа добре и няма да му слага повече ваксини. За това сигурно ще го вземе обратно и сигурно ще ни го даде на нас. Било много добро, но е свикнало много хора да го галят. А вече разбрах, че това не е добре. Искам да го вземем, само мъжът ми малко се дърпа. Ако и правя номера на ИЗРОДКАТА, тя пак може да го отрови, но и без номера - нищо не ми гарантира, че пак няма да го отрови. Общо взето много ме е страх. Не искам една невинна животинка да става жертва, заради капризите на някой си. Ако ИЗРОДИТЕ имаха животно - никога нямаше да постъпя, като тях, въпреки че отровиха Горди! Но ИЗРОДКАТА мрази животните, как би могла да има вкъщи такова. Даже разбрах, че баща й едно време е убивал по жесток начин котки. Просто ужас! То крушата не пада по далеч от дървото. Ето какъв пример дават на почти пълнолетната си дъщеря! И тя ще стане същата като родителите си!
А как да си търся правата чрез прокуратурата? Много не ми е ясно. Не е ли твърде късно? Даже си мислех дали може да се викне полиция? До колкото си мисля, никой няма да разследва убийство на куче. Едва ли ще дойдат да гледат стъпките. Поне ония идиоти да се сплашат малко. А и дали не е късно? Сигурно ако това беше вариант - щеше кварталния да ми каже. Тоест аз го питах дали има вариант да дойде полиция да огледа - и той все едно ми каза, че много филми гледам. Между другото Горди имаше паспорт и всички необходими ваксини и обезпаразитявания, но не беше регистриран в общината. Аз дори не бях чувала за такъв данък. Преди 2 дни разбрах. С какво би могло да ми помогне това? Искам по някакъв начин да мога да защитя бъдещото си куче. Не искам да им се подчинявам на ИЗРОДИТЕ и да не си взема заради тях. Изключително много обичам животните. Сега чувам, че някакъв закон щял да влиза в сила - за защита на животните - но кога ли ще стане това? Не че и той ще помогне де.
А тази поговорка, която споменахте - " Задника трябва да се рита понякога, за да се напомни, че е задник " е наистина много вярна!!! Трябва да се следва.
Между другото искам по някакъв начин да влеза в електронната поща на ОНАЯ, обаче не я знам. Там получава много важна информация. Или пък да Й метна малко вируси в компютъра, да й се прецака. Тя нищо не разбира от компютри. а информацията няма как да я види така. Ще дава само пари да й го оправят, но той все ще се разваля и тя ще си е без компютър. Все ме викаше мен за щяло и не щяло, нещо като не и тръгне.ПУ - как не съм знаела..... Едно време разбирах от троянски коне, но не и от вируси. Сега обаче са стари версиите и антивирусната ще ги хване. А от вируси нищо не разбирах. Това беше преди 100 години и сега вече нищо не помня, но ще трябва да проуча нещата. Това ще бъде идеално прикрито отмъщение, от многото които ги очакват.
ИЗРОДИТЕ са си ИЗРОДИ и трябва да си получат заслуженото, а не да ми вървят с гордо вдигната глава и да ми се подсмихват нагло!!!
Благодаря на всички, които се включват и ми влизат в положението. Така ми вдъхвате доста кураж! До скоро :re_037:

#22 Потребителят е офлайн   LG9 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2011 - 07:54 PM

Има още едно решение - слагате си камера, която да гледа към двора(кучето) и сте готови. Лошото е, че и това няма да предотврати отравянето на кучето.
User's Signature

Качена снимка

'He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours,
faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion.'

#23 Потребителят е офлайн   vitality Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 April 2011 - 08:43 AM

Първоначално преди да го отровят, аз имах големи подозрения, даже го споделях с другите, че ТЕ ще му посегнат. Всеки казваше - " А бе няма бе. " Даже се чудех дали да не сложим камера, но тя не важи пред съда. Т.е тя нищо не доказва, защото може да е монтаж. За това и не сложих. Но, за нас е повече от ясно, кой е виновника. За сега пазим следите в тайна, докато не ги привика кварталния. Надявам се да ги привика де. То е ясно, че това няма да помогне, но поне да се стреснат малко. След това ще покажем на всичките ни приятели стъпките. Те също имат съмнения, но като ги видят, ще им се изясни! Нека да ги разнасят из целия квартал. Всички да знаят що за стока са ИЗРОДИТЕ!

#24 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 April 2011 - 12:06 PM

Мойте най-искрени съболезнования...нямам думи, не зная какво да кажа...
И аз живея в постоянен страх , че това може да ми се случи, въпреки че кучето не пречи по никакъв начин на така наречените хора, които живеят под мен, отдавна мисля, че когато се настаняват хора в жилищни блокове, за това е необходима психиатрична експертиза, иначе е опасно да се допускат, дано никога не ми се случва, въпреки че вече два пъти съм го водила на пълни кръвни изследвания, поради съмнения, всеки път , когато кучето ми не иска да яде или стане отпуснато съм при ветеринаря с ужас в очите:"Отровиха ми кучето!!!"
Не искам да мисля на какво съм способна, дано никога не ми се налага да разбера...
Разбирам болката ти и съм съпричастна в нея...
Аз вярвам в над човешкото възмездие...животът ме научи на това, така както вселената си отмъщава, човек не може да отмъсти...
Кураж!
User's Signature

Качена снимка

#25 Потребителят е офлайн   greeneyed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2011 - 01:04 PM

Преди всичко - искрено съжалявам за загубата на кучето ви. Знам какво е.

Второ , ако мислите да си вземете друго , никога не вземаите като това , което сте загубили. Просто няма да е същото и постоянно ще си мислите , че първото е било по- .
Вземете си някое съвсем различно, за да не ги сравнявате. Щом сте имали мъжко, вземете си женско. Имали сте породисто - взмете безпородно, или съвсем различна порода.

Трето - не се подвеждайте по съветите за саморазправа. Освен това мисля , че са против правилата на форума (мисля че е против правилата на форума да се пропагандират престъпления). Пък и до нищо добро няма да доведат.
Разбира се , можете да правите всичко законно, което те не харесват. Като да чукате в сяка сутрин в 7 - не е престъпление. Обаче да им подхвърлите молотов коктейл е престъпление. Не вършете престъпления!
Унищожаването на дърветата , както ви посъветваха, също е варварско.
От 6 сутрин до 10 вечер по закон можете да вдигате шум колкото си искате. Вижте как е за следобедните часове и почивни дни/празници. Лошото е ,че това може да ви развали отношенията с другите ви съседи.
Но можете да сложите нещо смрадливо откъм тяхната страна ( вкисната вода от зеле, саламура от сирене , престояла на топло дълго време...) Но не можете да изсипвате нищо в прозорците им, нито дори на улицата. Tова е престъпление. Не можете да ги наранявате физически - това също е престъпление.

Четвърто , както ви посъветваха по-горе, щом има следи от стъпки , тгрябва да искате полицията да провери т откъде идват. Ако е от двора на съседите - ясно. Действайте по тази линия: влизали са в къщата ви ( двора ) все пак.

И последно, не си оставяйте кучето на двора без надзор. Кучето пази с това , че лае. Ако вас ви няма , а то лае, с нищо не помага. Ако са крадци , ще ви го убият. Когато ви няма , или не сте в стая откъдето го виждате и чувате , прибирайте го вътре. То пак ще лае , ако някои приближи, т..е. пак ще пази. Но никoй няма да може да му подхвърли отрова или да го нарани.
Ние живеехме в много безопасен и дружелюбен към кучета квартал. Но съм виждала понякога как някакви минават и нарочно чукат по оградата , за да дразният кучето ми. Само че аз като съм вкъщи и я чуя как бясно лае , веднага изскачам и онея се омитат. Bиждала съм някакви хлапетии да подхвърлиха нещо на кучето ми. Пак бях там , чух лай, излязох. Хлапетиите не очакваха , че ще излезе човек.
В смисъл - кучето като е на двора и започне да лае , аз поглеждам какво става. Mоже да са просто минувачи, а може да са идиоти , които нарочно правят нещо да я дразният. Или дори се опитват да влязат.
Нощем си я прибирахме вътре. Ако е вътре и залае , значи работата е сериозна: някой е или в двора или на вратата. Когато кучето е вътре нощем, то не лае пo други минаващи кучета или котки.
Изобщо , приемете с мъжа ви стратегията: кучето предупреждава, ВИЕ пазите . Вечер - кучето вътре . Ако се разлае - мъжът ви излиза с .. . "кози крак" , пушка, бухалка, каквото имате. Е , кучето може да се присъедини .
Ако ви няма - кучето вътре. Ако някои влезе, надявате се че кучето ще се покрие и ако откраднат нещо , поне няма да наранят кучето ви. А то после може да ви помогне да намерите крадеца.

Но като начало , kакто са ви посъветвали по-горе , опитайте се да накарате полицията да разследва следите , които сте намерили с грайферите.

#26 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 03 April 2011 - 02:59 PM

Не е ли от 8 сутринта? Аз така му се озъбих на съседа отгоре, защото дори уикендите, когато е от 10 часа, почваше с бормашината в 7 :eg_033:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#27 Потребителят е офлайн   raindrop Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 03 April 2011 - 03:33 PM

Можете да бъдете сигурни, че всички от форума ви съчувстват и ви подкрепят. Дано това е поне малко утешение за вас след ужаса, който сте преживели.

В скръбта си всеки жадува за сурово отмъщение. Но помислете реално на какво сте способни и до къде сте готови да стигнете. Ако предприемете отмъщение, има голяма вероятност да ви се отвърне с нова, още по-жестока злина. Готови ли сте за война с тези ненормалници? Войната изисква много време, енергия и ресурси. Не знам какво е положението ви, с какви връзки разполагате, с какви финансови възможности, с какво влияние и т.н. Всичко това е от значение. Със сигурност има начин да направите така, че убийците да заживеят в страх, дори да им съсипете живота, семейството и здравето. Има си начини за всичко, особено ако имаш въображение и пари. Въпросът е вие на какво сте готови. Много добре си помислете върху това.

Винаги го има и вариантът просто да се примирите. Ако мислите да се борите по легален път, по-добре не възлагайте надежди. Почти сигурно е, че изродите няма да получат възмездие по законов начин. Дори да имахте неопровержими доказателства, те биха получили някаква глобичка, и това е. В България добрите хора обикновено губят, защото системата не ги защитава и не ги пази. Тя пази правата и сигурността на престъпниците. За това добрите хора живеят в страх и несигурност, ходят с наведена глава и просто се примиряват, че всеки може да им направи каквото си поиска без никакви последствия.

#28 Потребителят е офлайн   greeneyed Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2011 - 04:40 PM

Показване на мнениетоblueocean, в 03 April 2011 - 12:59 PM, написа:

Не е ли от 8 сутринта? Аз така му се озъбих на съседа отгоре, защото дори уикендите, когато е от 10 часа, почваше с бормашината в 7 :eg_033:

Не знам. Май за всяка община е различно.
http://sofiacouncil....rdinance&id=103
http://www.otgovor.b...%BE%D1%81%D1%82

Важното е, каквото и да правят, да не е противозаконно. Отделно , че подобни актове може би разтоварват малко от насъбраното, но нищо не помагат.
Дано има легален път за търсене на някаква справедливост.

#29 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2011 - 06:45 PM

Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е неизбежна!
Понякога човек трябва да действа сам...... полицията няма нищо да направи...
User's Signature

Качена снимка

#30 Потребителят е офлайн   LG9 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2011 - 07:16 PM

Зеленоока извинявай, ти си против саморазправата, но дай да припомним извергите по законов или незаконов път са си решили "проблема" с кучето?Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

'He is your friend, your partner, your defender, your dog. You are his life, his love, his leader. He will be yours,
faithful and true, to the last beat of his heart. You owe it to him to be worthy of such devotion.'

#31 Потребителят е офлайн   Polence Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2011 - 09:14 PM

аз съм против незаконната саморазправа. това, че можеш да направиш нещо, не означава, че трябва да го правиш. също и това, че някой друг го е направил.

това, което се е случило, е ужасно, наистина. но преди да се пристъпи към незаконна саморазправа, редно е да се опита по легален път. ей така, за разнообразие...

всеки път като почнат да се дъвчат такива варианти, се сещам за филма "войната на семейство Роуз".

#32 Потребителят е офлайн   LG9 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2011 - 09:18 PM

Показване на мнениетоPolence, в 03 April 2011 - 09:14 PM, написа:

аз съм против незаконната саморазправа. това, че можеш да направиш нещо, не означава, че трябва да го правиш. също и това, че някой друг го е направил.

това, което се е случило, е ужасно, наистина. но преди да се пристъпи към незаконна саморазправа, редно е да се опита по легален път. ей така, за разнообразие...

всеки път като почнат да се дъвчат такива варианти, се сещам за филма "войната на семейство Роуз".

Съгласен съм с вас, но нали точно затова се стига в повечето случаи до такава саморазправа - защото полицията нищо няма да направи...
User's Signature

Качена снимка

#33 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2011 - 09:33 PM

Да не забравяме, че е незаконно само, ако успеят да го докажат... иначе казано добре свършена работа си е добре свършена работа...
User's Signature

Качена снимка

#34 Потребителят е офлайн   Polence Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2011 - 10:01 PM

Показване на мнениетоДизел, в 03 April 2011 - 09:33 PM, написа:

Да не забравяме, че е незаконно само, ако успеят да го докажат... иначе казано добре свършена работа си е добре свършена работа...

О ДА!!! да шофираме след употреба на алкохол там, където знаем, че няма ченгета; да гърмим с пушки в населени места, когато знаем, че няма как да ни хванат; да крадем и да убиваме. определено ДА! колко му е?

#35 Потребителят е офлайн   LG9 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2011 - 10:33 PM

Показване на мнениетоPolence, в 03 April 2011 - 10:01 PM, написа:

Показване на мнениетоДизел, в 03 April 2011 - 09:33 PM, написа:

О ДА!!! да караме след употреба на алкохол там, където знаем, че няма ченгета; да гърмим с пушки в населени места, когато знаем, че няма как да ни хванат; да крадем и да убиваме. определено ДА! колко му е?

Да утровиме на съседите кучето, защото знаем, че няма да ни хванат. Пък и да ни хванат, колко му е... Качена снимкаКачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#36 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 April 2011 - 10:42 PM

Не говорим за това... има супер много начини да накараш някой да се бръкне в джоба... и то много дълбоко ... въпрос на креативност и мислене ... :flagbg:
User's Signature

Качена снимка

#37 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 04 April 2011 - 06:39 AM

Показване на мнениетоvitality, в 03 April 2011 - 08:43 AM, написа:

Първоначално преди да го отровят, аз имах големи подозрения, даже го споделях с другите, че ТЕ ще му посегнат. Всеки казваше - " А бе няма бе. " Даже се чудех дали да не сложим камера, но тя не важи пред съда. Т.е тя нищо не доказва, защото може да е монтаж. За това и не сложих. Но, за нас е повече от ясно, кой е виновника. За сега пазим следите в тайна, докато не ги привика кварталния. Надявам се да ги привика де. То е ясно, че това няма да помогне, но поне да се стреснат малко. След това ще покажем на всичките ни приятели стъпките. Те също имат съмнения, но като ги видят, ще им се изясни! Нека да ги разнасят из целия квартал. Всички да знаят що за стока са ИЗРОДИТЕ!

Видеозаписите се приемат като доказателство в съда, експертиза определя дали е монтаж или не, това не може да остане скрито, само аудиозаписите не се приемат за доказателство, но при определени случаи се взимат под внимание!
User's Signature

Качена снимка

#38 Потребителят е офлайн   vitality Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 April 2011 - 04:33 PM

Не съм знаела за видеозаписите, че се използват за доказателство. По принцип не съм за саморазправата. Никога не съм правила мръсни номера на никого, както и не съм се налагала на някой - след като нямам право, както в случая - ИЗРОДКАТА. Коя е тя, че ще ми казва какво да правя с моето куче в моя двор? Единствено се съгласихме, защото бяхме добри приятели. И какво стана? За благодарност - му видяха сметката.Не мога да го понеса. Мразя я! Много хора не я харесват. Ние също не я харесвахме, но заради мъжа й поддържахме идеални отношения. Той е добър, но не е издържал на мрънкането на ИЗРОДКАТА. Такъв мижитурка е... От къде да знаеш - може утре тя да му каже да се хвърли през терасата и туко виж наистина се е хвърлил! Иначе написахме сведенията, днес и свидетел ще напише сведение, и утре най-сетне ще ги занеса и ще видя какво ще ми кажат. Днес ще разбера и жената, която иска да ни даде нейното куче - дали ще ни го даде. Наистина явно трябва да го затваряме вътре в къщата и първото нещо, което да го науча - да не взима ядене от чужди хора. Не знам как ще стане, но сигурно ще е много трудно. Мъжът ми не е много съгласен да взимаме пак куче и още повече да го затваряме вътре. По принцип не искаме да го връзваме, най вече защото ще се мъчи така. Ако все пак си вземем куче, ще и отмъстявам тихичко и ненадейно - без да знае, че съм аз. Ако не си вземем - един приятел ме посъветва да купя тромба, от тези по мачовете. Тогава вече събуждането и ще започва с подскок в леглото. Ще знае, че съм аз, но нищо няма да може да направи. Ако иска и 5 патрулки да ми вика! Естествено няма да е само това. Щом полицията не си върши работата, ако аз не я свърша, кой ще я свърши? Такова нещо не може да се остави така. Сигурна съм, че всеки друг, който е на моето място - ще постъпи по същия начин!

#39 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 05 April 2011 - 09:01 AM

Показване на мнениетоvitality, в 04 April 2011 - 04:33 PM, написа:

Не съм знаела за видеозаписите, че се използват за доказателство. По принцип не съм за саморазправата. Никога не съм правила мръсни номера на никого, както и не съм се налагала на някой - след като нямам право, както в случая - ИЗРОДКАТА. Коя е тя, че ще ми казва какво да правя с моето куче в моя двор? Единствено се съгласихме, защото бяхме добри приятели. И какво стана? За благодарност - му видяха сметката.Не мога да го понеса. Мразя я! Много хора не я харесват. Ние също не я харесвахме, но заради мъжа й поддържахме идеални отношения. Той е добър, но не е издържал на мрънкането на ИЗРОДКАТА. Такъв мижитурка е... От къде да знаеш - може утре тя да му каже да се хвърли през терасата и туко виж наистина се е хвърлил! Иначе написахме сведенията, днес и свидетел ще напише сведение, и утре най-сетне ще ги занеса и ще видя какво ще ми кажат. Днес ще разбера и жената, която иска да ни даде нейното куче - дали ще ни го даде. Наистина явно трябва да го затваряме вътре в къщата и първото нещо, което да го науча - да не взима ядене от чужди хора. Не знам как ще стане, но сигурно ще е много трудно. Мъжът ми не е много съгласен да взимаме пак куче и още повече да го затваряме вътре. По принцип не искаме да го връзваме, най вече защото ще се мъчи така. Ако все пак си вземем куче, ще и отмъстявам тихичко и ненадейно - без да знае, че съм аз. Ако не си вземем - един приятел ме посъветва да купя тромба, от тези по мачовете. Тогава вече събуждането и ще започва с подскок в леглото. Ще знае, че съм аз, но нищо няма да може да направи. Ако иска и 5 патрулки да ми вика! Естествено няма да е само това. Щом полицията не си върши работата, ако аз не я свърша, кой ще я свърши? Такова нещо не може да се остави така. Сигурна съм, че всеки друг, който е на моето място - ще постъпи по същия начин!

Разбирам болката ти, повече отколкото мога да го изразя с думи тук, нормални са чувствата , които изпитваш, защото по правило ЛОШИТЕ НЕЩА СЕ СЛУЧВАТ НА ДОБРИТЕ ХОРА, това е нещо , което трудно може да се обясни и отнема много време, но МОЛЯ ТЕ , ПОМИСЛИ: аз също съм наясно, че ако това ми се случи, съм в състояние да убия, защото се посяга не на мен, а на кучето ми, което е беззащитно срещу отровата, срещу човешката злоба, омраза, ненавист, изобщо срещу човешките дребни страсти като цяло...ТОЧНО ТУК ИДВА ТВОЯТА ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ КЪМ САМАТА ТЕБ, ИЗБОРЪТ Е ТВОЙ И САМО ТВОЙ, ДАЛИ ТРЯБВА ДА ПОСТЪПИШ КАТО НЕЯ, ИЛИ ТРЯБВА ДА ОСТАНЕШ ВЯРНА НА СЕБЕ СИ И НА ДОБРОТО , КОЕТО Е В ТЕБ...зная, зная, как сега това ти се струват само празни, красиви , идеалистични думи, от които изобщо нямаш нужда в момента, но се опитай да се дистанцираш от начина , по който се чувстваш и помисли...От решението , което ще вземеш зависи какво ЩЕ ПРИЧИНИШ НА СЕБЕ СИ, НЕ НА НЕЯ, каква полиция, моля те, не разчитай на това изобщо, разчитай само на себе си, затова ти казвам, трябва ли да постъпваш като нея, ПОГЛЕДНИ Я САМО, ТА ТЯ САМАТА СИ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО НАКАЗАНИЕ САМА НА СЕБЕ СИ..., не ми се сърди за това, което ти пиша сега, искам само да погледнеш и под този ъгъл проблема!
С теб съм и те подкрепям, но аз вярвам в това, че рано или късно човек получава това, което сам отдава към другите, в пространствтото изобщо/помисли, това не са само отвлечени думи, които си давам сметка, че в момента не кореспондират с болката ти/.
Кураж!
User's Signature

Качена снимка

#40 Потребителят е офлайн   vitality Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 April 2011 - 12:54 PM

Да прав си, но не мога, просто не мога....
До сега нищо друго не съм направила освен единственият път, когато тропах. И така като се сещам - се чудя все още защо не ми е дошъл протоколът при кварталния. Той каза, че трябваше до сега вече да го е получил. Тези полицаи, които го написаха ми се сториха доста съмнителни ( не че не са полицаи), а просто може би са ми взели личните данни за да ги дадат на онези. Знам, че може да не е така, а аз сигурно се вкарвам в разни филми.... Чуда се какво да направя, дали да не отида до районното и да попитам за този протокол?
Другото, което ще кажа, че се случи нещо - точно на време. Никога не бих се радвала, за това, но в този случай съм много доволна. Явно Господ в известна степен си знае работата. Откраднали са малкото камионче, то дори не и камионче ( счупено, едва пали...) преди 1-2 дни. Случи им се точно на време. Сега естествено, понеже онази е много тъпа, сигурно ще си помисли, че ние имаме нещо общо с това. Естествено това НЕ Е ВЯРНО!!! Никога никой от нас не би си провалил живота, заради такова нещо. Сигурно пък те може да си отмъстят на нас, а без да сме виновни. От сега нататък, каквото и да се случи - всеки ще си мисли, че е другия. Нашите приятели казват, че този който е откраднал камиончето, може да е отровил кучето, тъй като ИЗРОДА чат пат го паркираше пред нас. Но там, от където са го взели също има куче, а то си е живо и здраво. А и следите и всичко останало - си водят до ИЗРОДИТЕ. Така, че ние сме 1000% сигурни, че са те.
Вчера подадох заявленията при варталния и той каза, че ще ги привика тримата един по един :)))))) Нищо няма да се направи, но поне се надявам, малко да се притеснят.

• (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни