Леле страхотни идеи. За съжаление някои са не приложими, но ако можеха да се случат, просто страхотно. Иначе това с кучешкия лай и ние го мислехме, но искаме по някаква възможност, да бъде някоя малка джаджа. Даже знаем точно къде да я скрием. Но не се сещаме каква. Иначе има едни малки пищялки за врати. Като се отвори вратата - много силно пищи. Даже мисля, че и по-силно от алармата на колата. Те се купуват, за защита от крадци. Ако можеше едно такова нещо някакси да се направи с кучешки лай - щеше да стане екстра. Но не става. Може и разбира се музика, но по-добре лай, тъй като ТЯ точно от това иска да избяга. Разбира се и за прозореца да се счупи мислехме, но може да ни хванат. Между другото май не са го сменили с троен стъклопакет, а ни е излъгала. Ние видяхме когато го докараха и момчетата се забавиха 10 мин. За толкова време не може да са го сменили. Явно са го купили за друго място, а пък разправя на всички, че го е купила заради нас. Иначе ще изчакам да мине малко време, защото си мисля, че тя може да ме осъди, за клевета, тъй като пред полицаите, аз я обвиних, че ТЕ са го убили. Тези полицаи може и да са им познати, тъй като ме излъгаха, че трябва да се пази тишина до 10:00 и че хвърлям пиратки. А това не е истина. Така, че те са свидетели, че съм я обвинила. Глупава грешка. Тя за това само се подхилваше нагло и ми каза, че има още много да се разправяме. Утре ще напишем сведенията с 1 свидетел и в понеделник, ще ги занеса. Там ще пиша, че се СЪМНЯВАМ, а не че ги обвинявам. Така мисля, че не могат да ме обвинят. Но мръсотии ще има на всяка цена. Една позната на свекърва ми търсеше дом на куче на 1 годинка, което е същото като Горди. Пазело е офис, но вече няма къде да го гледат. Има паспорт, ваксини. Всичко си е както трябва. Те го дали на някаква жена да го гледа в двора си, но тя не взела паспорта. Собственичката е казала, че щом не го е искала, явно няма да го гледа добре и няма да му слага повече ваксини. За това сигурно ще го вземе обратно и сигурно ще ни го даде на нас. Било много добро, но е свикнало много хора да го галят. А вече разбрах, че това не е добре. Искам да го вземем, само мъжът ми малко се дърпа. Ако и правя номера на ИЗРОДКАТА, тя пак може да го отрови, но и без номера - нищо не ми гарантира, че пак няма да го отрови. Общо взето много ме е страх. Не искам една невинна животинка да става жертва, заради капризите на някой си. Ако ИЗРОДИТЕ имаха животно - никога нямаше да постъпя, като тях, въпреки че отровиха Горди! Но ИЗРОДКАТА мрази животните, как би могла да има вкъщи такова. Даже разбрах, че баща й едно време е убивал по жесток начин котки. Просто ужас! То крушата не пада по далеч от дървото. Ето какъв пример дават на почти пълнолетната си дъщеря! И тя ще стане същата като родителите си!
А как да си търся правата чрез прокуратурата? Много не ми е ясно. Не е ли твърде късно? Даже си мислех дали може да се викне полиция? До колкото си мисля, никой няма да разследва убийство на куче. Едва ли ще дойдат да гледат стъпките. Поне ония идиоти да се сплашат малко. А и дали не е късно? Сигурно ако това беше вариант - щеше кварталния да ми каже. Тоест аз го питах дали има вариант да дойде полиция да огледа - и той все едно ми каза, че много филми гледам. Между другото Горди имаше паспорт и всички необходими ваксини и обезпаразитявания, но не беше регистриран в общината. Аз дори не бях чувала за такъв данък. Преди 2 дни разбрах. С какво би могло да ми помогне това? Искам по някакъв начин да мога да защитя бъдещото си куче. Не искам да им се подчинявам на ИЗРОДИТЕ и да не си взема заради тях. Изключително много обичам животните. Сега чувам, че някакъв закон щял да влиза в сила - за защита на животните - но кога ли ще стане това? Не че и той ще помогне де.
А тази поговорка, която споменахте - " Задника трябва да се рита понякога, за да се напомни, че е задник " е наистина много вярна!!! Трябва да се следва.
Между другото искам по някакъв начин да влеза в електронната поща на ОНАЯ, обаче не я знам. Там получава много важна информация. Или пък да Й метна малко вируси в компютъра, да й се прецака. Тя нищо не разбира от компютри. а информацията няма как да я види така. Ще дава само пари да й го оправят, но той все ще се разваля и тя ще си е без компютър. Все ме викаше мен за щяло и не щяло, нещо като не и тръгне.ПУ - как не съм знаела..... Едно време разбирах от троянски коне, но не и от вируси. Сега обаче са стари версиите и антивирусната ще ги хване. А от вируси нищо не разбирах. Това беше преди 100 години и сега вече нищо не помня, но ще трябва да проуча нещата. Това ще бъде идеално прикрито отмъщение, от многото които ги очакват.
ИЗРОДИТЕ са си ИЗРОДИ и трябва да си получат заслуженото, а не да ми вървят с гордо вдигната глава и да ми се подсмихват нагло!!!
Благодаря на всички, които се включват и ми влизат в положението. Така ми вдъхвате доста кураж! До скоро