Обучение на Кучета Професионално обучение на кучета
Публикувано: 26 August 2011 - 12:27 PM
Нали след предният ми пост написа че такова мнение си чакал,не виждам да те подтикна към нещо смислено.
Определения и квалификации като тъпа,комплексирана....можеш да използваш в домашна и приятелска среда.Това е форум и нямат място тук!!!

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 26 August 2011 - 12:40 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 26 August 2011 - 04:09 PM
Arolski9111, в 25 August 2011 - 08:36 PM, написа:

Arolski поне ме намеси и мен :) , не се сърди на Mil няма пристрастия към мен , може да си спокоен. Аз се уча всеки ден и имам изпити съвсем скоро :) .
Успех !
Публикувано: 26 August 2011 - 10:27 PM
Публикувано: 26 August 2011 - 11:41 PM
Поздрави

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 27 August 2011 - 11:38 AM
Arolski9111, в 26 August 2011 - 08:30 AM, написа:
Не е нужно да ти обяснявам повече личи си, че си " тъпо парче "
А виждам, че в този форум комунягите сте на власт !

Говорите за хора, които не познавате лично а това показва колко сте деградирали и комплексирани.
пропуснах ли да прочета извиненията за това ?? защото не ги видях

Публикувано: 27 August 2011 - 10:44 PM
Arolski9111, в 26 August 2011 - 10:30 AM, написа:
Кучето си е породисто и родословието вече си е в мен.
П.с. Киноложката ми култура наистина не е голяма - това обаче не означава, че няма с кой да се консултирам.

Говорите за хора, които не познавате лично а това показва колко сте деградирали и комплексирани.
Така,че приятен ден от мен и Ви желая всичко хубаво ( не искам да обидя никой с мнението си така, че не го приемайте лично)

много добре казано

Аз съм най-хубавото кученце.
Публикувано: 28 August 2011 - 10:15 AM
Аз пък сега ще ви кажа веднага защо бих избрала него за треньор на кучето ми, а не някой друг, още повече, че прочетох достатъчно позитивни мнения на стопани на кучета, работили с него.
Когато се регистрирах във форума и питах разни неща за вече двумесечния ми лабрадор той и още един човек бяха единствените, които се отзоваха със съвети. А не както направи друг треньор. Изобщо не ме попита каква порода е кучето, колко е голямо и т.н., не разбита по-конкретно, а ми писа на лични съобщения следното:
"Това поведение е за моментално корегиране.Мога да го взема за една седмица,а след това като си го вземате да поработя с Вас."
Изобщо нямаше "Здравейте", някакво представяне, а направо това. Съжалявам, ама това за мен не е особено сериозно особено пък с правописните грешки.
След това аз отговорих, че малкият е на месец и няма да го дам на никой докато не му направим всички ваксини и може да се извежда навън. От което последва "Мога да ви препоръчам еди кой си".
И не казвайте, че това не било също реклама...
Асен поне подхожда индивидуално, може да не е на ясно как точно става работата със саморекламата, но поне не ме кара да си мисля, че това, което ми пише е копи/пейст...
Може и да греша, защото не съм на ясно много с тези неща, но казах вече какво е важно за мен като потребител на някаква услуга.
Публикувано: 28 August 2011 - 12:16 PM
Angi, в 27 August 2011 - 10:44 PM, написа:
Arolski9111, в 26 August 2011 - 10:30 AM, написа:
...

Така,че приятен ден от мен и Ви желая всичко хубаво ( не искам да обидя никой с мнението си така, че не го приемайте лично)

много добре казано
Прекрасно е казано! Каква стилистика, каква дълбочина, каква сила на въздействието!
Щом го прочетох, си казах: Eто го Човека, който не иска никого да обижда и не иска с никого да се кара.
Уважаема агресива, никой не може да ми вземе никакви клиенти чрез този форум по простата причина, че не си изкарвам хляба чрез обучение на кучета. Същото важи за всички, споделящи моето раздразнение. Определено хората от форума, които се занимават с обучение, не вземат страна и не пишат по казуса, защото, виж ти, имат някаква професионална етика.
Може ли линк към темата, в която някой треньор се е държал по този начин? Или очаквате да реагираме на написаното във вашите лични съобщения? Кажете ника му, да знаем.
Публикувано: 28 August 2011 - 01:55 PM
Да, този коментар на Асен не показва колегиалност. В смисъл, че не можеш да наречеш някой "тъпо парче" и после "не приемайте коментара лично". И тъй като не смятам да се повтарям защо бих избрала Асен пред треньора Х (аз поне малко съм тактична като не споменавам името му), можете да ми прочетете предния коментар.
За пореден път не мога да разбера защо всички по тия форуми, от които се бях отказала преди години и сега съжалявам да видя, че и тук положението не е по-различно като по другите, трябва да се дразните един друг и нямате ли къде на друго място освен виртуалното пространство да си изкарвате нервите...
Дразнел ви бил начинът, по който той се рекламирал. Ами един го прави чрез личен сайт, друг пише сам за себе си. Какъв е проблемът? Въпросът е до колко човек ще се информира кой е най-добрият избор като треньор...
Публикувано: 28 August 2011 - 02:17 PM
А в тази тема "обучение на кучета" на 14 страници колко поста са били за обучение?

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 28 August 2011 - 02:47 PM
Аз изобщо не влагам нерви в тази работа. Спокойно и методично на спам отговарям със спам, както обещах. Нека спамещите да усетят (ако са способни) колко е неприятно. Нито един мой пост не е написан по моя собствена инициатива, всичките са отговори.
Ако не пишете спам и аз няма, много е лесно и просто.
Пък и като се замисля, изобщо не съм ви се бъркала кой треньор да си избирате.
Вие май също нещо не разбрахте. Ако някой ви е досаждал на ЛС и повдигате въпроса, редно е да му кажете ника. Иначе нищо не казвате.
Апсо, можеш да направиш каквато искаш тема, защо се обръщаш към мен? И никой не е забранил да се пишат постове за обучение, нали така, защо не се пишат и аз се чудя ...
Публикувано: 28 August 2011 - 08:51 PM
Agressiva, в 28 August 2011 - 11:55 AM, написа:
Дразнел ви бил начинът, по който той се рекламирал. Ами един го прави чрез личен сайт, друг пише сам за себе си. Какъв е проблемът? Въпросът е до колко човек ще се информира кой е най-добрият избор като треньор...
Ще го повторя пак директно къв е проблемът. Па дано този път някой от вас вдене :
" ПРАВИЛА
Забранява се :
6. Недоговорени рекламни теми, скрити и явни реклами. Забранено е и развиването на търговска дейност във форумите. "
И след като е толкова трудно да го разберете- ще опитам така : Някои са си направили труда с години да поддържат с инфо тези форуми безвъзмездно, безплатно и пр.синоними на взаимопомощ .Като резултат от труда им се оказва, че тези форуми са доста доста посещаеми.Всъщност - най-посещаемият Бг форум за кучета Който ресурс се използва сега за откровена реклами от някого си.целящ печалба.
Като бонус "се явяват" маса новорегистрирани потребители ,които настояват "да му се даде шанс на момчето" , момчето с тарифите . След което на момчето му се обръща Извънредно Много Внимание ,дават му се съвети .И почти си го осиновяваме, с много грижа. А то си ръси реклами ,ръси си и обиди и си ползва нагло форума ,за да си търси мющерии.
Видно Админът няма проблем с нарушаването на Правилата му - ОК.
Така че - аз също като Мил , съвсем методично ще отговарям на всеки спам със спам. Обещавам.

Публикувано: 28 August 2011 - 08:58 PM

Че няма контрол от страна на админ-модератор също се вижда. Те не контролират поканите за боеве между кучета, безконтролното предлагане на кучета, че Асен ли..

Публикувано: 28 August 2011 - 09:07 PM
Я ме светнете тогава, ако не са теми или каквото и да е за треньори как по-точно да си търся такъв за кучето примерно?! Или форумът не е за да си помагаме в отглеждането и възпитанието...
А, да. Сетих се: google -> треньор кучета училище :D