Обучение на Кучета Професионално обучение на кучета
Публикувано: 30 August 2011 - 05:04 PM

Публикувано: 30 August 2011 - 05:05 PM
Публикувано: 30 August 2011 - 05:21 PM
agalina, в 29 August 2011 - 03:56 PM, написа:
ico32, в 29 August 2011 - 09:29 AM, написа:
... кучето ставаше все по агресивно и неконтролируемо
... се обадих на посочения тел. ..и насрочване на срештатa..
Повече от 2 години кучето ми нее разхождано в парк или градинка кадето може да има други хора или кучета, за радост това вече е история само след два урока! Днес моята приателка се е разхождала 2 часа САМА без втори повод и без наморник на място кадето се разхождат и други кучета а има и доста бездомни.
И как точно се случи това чудо? През тези единствени два урока какво и как правихте точно - разкажете, ако обичате подробно , затаила съм дъх в очакване .
Благодаря предварително за отговора Ви.
ShiBumi_GirL - ако става дума за този въпрос на Агалина веднага ти отговарям.
Нужните неща за постигането на този резултат - знания, умения, куче помощник и един повод.
Разяснявам да не кажете, че пак Ви хвърлям прах в очите.
За знанията и уменията ясно - кучето помощник ми трябва, за да създам предпоставка за лошо поведение.
Когато кучето прояви лошо или не желано поведение веднага бива коригирано и му се показва как трябва да се държи.
Постепенно приближавах моето куче до Хера, и малко след средата на урока, вече бях с моето куче на 2 - 3 метра от Хера.
В края на урока си позволих, понеже Хера беше уморена и агресията беше отихнала за момента, да разходя моето куче заедно с Хера. За Хера това беше голямо предизвикателство, но тя се държа доста добре, както се вижда на клипа

и
техните собственици

Публикувано: 30 August 2011 - 05:43 PM
Публикувано: 30 August 2011 - 07:42 PM
ShiBumi_GirL, в 30 August 2011 - 05:43 PM, написа:
Методите, които използвам са най - разнообразни. До някои сам съм стигнал други съм научил в процеса си на обучение.
Гледам да обогатявам знанията си постоянно и да се развивам.
ShiBumi_GirL - та конкретно към въпроса ти : предпочитам да не ги споделям

и
техните собственици

Публикувано: 30 August 2011 - 07:55 PM
vassilena, в 30 August 2011 - 08:55 AM, написа:
Желая ти успех, Асене! Ти знаеш и можеш.
Подкрепям напълно и вярвам в успеха на Асен ,а завестниците с титли и прочие дерзайте....

Аз съм най-хубавото кученце.
Публикувано: 30 August 2011 - 08:00 PM

Публикувано: 30 August 2011 - 08:27 PM
Arolski9111, в 30 August 2011 - 02:41 PM, написа:
Аз не видях никъде във форума да пише, че хората които разбират от обучение на кучета е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да споделят своя опит и своите познания !
Че аз кога казах, че е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО?
Ти написа, че си бил отворен. Хайде да видим колко си отворен.
Не те карам нищо да правиш, нито да не правиш, а само да спазваш някаква етика и да НЕ развиваш търговска дейност тук.
Angi, бихте ли ме осветлили за какво завиждам на Асен и какви комплекси имам? Особено за титлите ми стана супер интересно, какви титли?
Публикувано: 30 August 2011 - 08:50 PM
mil_, в 30 August 2011 - 08:27 PM, написа:
Angi, бихте ли ме осветлили за какво завиждам на Асен и какви комплекси имам? Особено за титлите ми стана супер интересно, какви титли?

п.п. - За пореден път се проявава една много характерна българска черта - субективно отношение към правилата. Всички искаме да има правила, ама да не важат за нас.

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 31 August 2011 - 09:36 AM

Публикувано: 31 August 2011 - 09:50 AM
Angi, в 31 August 2011 - 07:36 AM, написа:
Абе много ти знае устата,ама това си е нормално за новобранец .Сега имаш 15 поста,ама запомни ми думите ,че след 150 поста вече друга песничка ще пееш.Аман от философи- новобранци,уж правдиви ама с мисли "криви".Хабер си нямаш ти от ситуацията ,ама ще се изучиш,щом и ти за кучелюбка се цаниш.

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 31 August 2011 - 10:01 AM
Angi, в 31 August 2011 - 09:36 AM, написа:
Точно така, взаимопомощта е в основата на сайта и работя безвъзмездно както за сайта, така и за бездомни животни, освен това в тази работа влагам и собствени средства. Щом обичате животните и имате желание заповядайте, включете се

Ако ви интересува от какво изкарвам парите си: няма нищо общо с животни, не предлагам услуги, свързани с такива.
На въпросите ми не отговорихте ... за първи път чувам, че мненията били титли.
Публикувано: 31 August 2011 - 10:07 AM
Angi, в 31 August 2011 - 09:36 AM, написа:
Точно това правим драга ми Angi !

п.п. - Ако бяхте разгледали основно профила на mil_ щяхте да разберете много други неща за нейната позиция в това число и банковата сметка, която от години се използва от потребителите на този форум за да подпомагат различни каузи. Е, тези неща са далеч от Вас, разбира се. Може би щяхте да разберете, че част от темите в този раздел са създадени от хора като нея, чийто труд е безвъзмезден и ДА ДРАГА МИ Angi, ТОЗИ САЙТ Е ЗА ВЗАИМОПОМОЩ. Добре е да се запознаете с идеите и правилата на един форум преди да се регистрирате. Ще се радвам да обясните къде е връзката между неправомерната реклама и дейността на mil_ спрямо бездомните или обясненията й за кликането за реклама?

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 31 August 2011 - 10:20 AM
alexy, в 31 August 2011 - 09:50 AM, написа:
Angi, в 31 August 2011 - 07:36 AM, написа:
Абе много ти знае устата,ама това си е нормално за новобранец .Сега имаш 15 поста,ама запомни ми думите ,че след 150 поста вече друга песничка ще пееш.Аман от философи- новобранци,уж правдиви ама с мисли "криви".Хабер си нямаш ти от ситуацията ,ама ще се изучиш,щом и ти за кучелюбка се цаниш.

С мисъл крива всеки се сдобива,щом попадне в неорана нива

Публикувано: 31 August 2011 - 10:45 AM
mil_, в 31 August 2011 - 10:37 AM, написа:

Именно де-скучно. Добре е някой от време на време да разбуни духовете,да разсее облаците,да разлае кучетата...Само дано друг да не спре кервана...