Dog.bg Форуми : Обучение на Кучета

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (32 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Обучение на Кучета Професионално обучение на кучета Оцени темата: ***** 8 Гласове

#361 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 31 August 2011 - 07:24 PM

Аролски да те попитам нещо....Какви са ти проблемите с комунистите, че нещо два пъти ги споменаваш и май са ти идея-фикс...... пък на 20 едва ли си живял по времето на соц-а, демек и комунизма ти е мътен освен като идея и като обществено устройство, та .... доколкото си спомням форума е безпартиен и никой не го вълнува кой какви политически убеждения има. Има ли начин да НЕ използваш заучени фрази както по отношение на обучението, така и по отношение на обръщенията към останалите потребители? Ей така си питам, защото не виждам връзката между политиката и темата ти (или по някакъв начин комунизма ти е попречил да се родиш по-рано или да станеш супертреньор, що ли?! :md_064: ). То пък щото клиентката ти Angi откри връзка между работата с бездомни и твоята тема, де ..... :dry:
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#362 Потребителят е офлайн   Arolski9111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:+359878787912
    arolski911@gmail.com

Публикувано: 31 August 2011 - 07:54 PM

Първо с Анджи не съм работил още.
Второ ще използвам каквито фрази намеря за добре.
Комунизма не ме кефи и го свързвам с хора, които не дават на другите да изявяват мнение и да имат собствено виждане.

И в този ред на мисли не мисля, че Агалина е човека, който трябва да казва кой да бъде наказван и да дава заповеди - като генерал от соц време.
User's Signature

Асен Аролски треньор на кучета
и
техните собственици

Качена снимка

#363 Потребителят е офлайн   FANFAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2011 - 08:13 PM

Мале-мале,много обиди,много нерви,много нещо в тази тема. Имаше една стара мисъл,че нервните клетки не се възстановявят...Е,последните изследвания я опровергават,и доказват,че е възможна регенерация на мозъчните клетки,обаче кой от вас знае какво е необходимо за възстановяването на нервните? Качена снимка Стига сте се впрягали всички,независимо от коя страна на барикадата сте. Всъщност някой помни ли каква беше темата тук..Аха,то си пише горе...ОБУЧЕНИЕ НА КУЧЕТА. Е аз какво да направя,като моят Алтай е толкова гениален,че нямам никакви проблеми с него и съответно въпроси,които да задамКачена снимка Обаче има много хора,нуждаещи се от съвет.Какво ще си помислят те обаче,влизайки и четейки тук? Наистина,оставете Аролски да си работи и спокойно да си развива темата в правилната посокаКачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#364 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2011 - 09:32 PM

Тук тема за обучение не се е получила и няма да се получи.
Айде чао, догодина може да си приказваме пак.

#365 Потребителят е офлайн   geriat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2011 - 10:10 PM

Показване на мнениетоArolski9111, в 31 August 2011 - 05:54 PM, написа:

Комунизма не ме кефи и го свързвам с хора, които не дават на другите да изявяват мнение и да имат собствено виждане.

И в този ред на мисли не мисля, че Агалина е човека, който трябва да казва кой да бъде наказван и да дава заповеди - като генерал от соц време.

Уффф,жива да не бях! Май е такава фразата! Нищо нямам против инициативите! НЕКА СЕ РАЗВИВА ДЕТЕТО! Нищо лошо и лично!Аз ,лично имам един "малък" проблем! Много ми е минало през главата,ама с това не успях и не е срам да си кажа! Ще изчакам още малко и ще изложа проблема си! Вярвайте ми-уникален е! Аролски-давай напред! Ако ми помогнеш...няма да се отървеш от клиети! Ама искам генерално решение,частичното го имаме и в момента!
Поздрави
Гергана Атанасова-geriat

#366 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 31 August 2011 - 10:10 PM

Във форумът има правила,които трябва да се спазват.Всеки уважаващ себе си човек щеше да ги прочете,обмисли и щеше да се съобрази,но хубава работа,ама българска.Аз също не видях нищо свързано с обучение на кучета,така чe не смятам повече да си губя времето с тази тема,19 страници,дрънканици,простотии и хвалебствия без покритие.Приятна вечер на всички :wb_052:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#367 Потребителят е офлайн   Arolski9111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:+359878787912
    arolski911@gmail.com

Публикувано: 31 August 2011 - 10:18 PM

Показване на мнениетоgeriat, в 31 August 2011 - 10:10 PM, написа:

Уффф,жива да не бях! Май е такава фразата! Нищо нямам против инициативите! НЕКА СЕ РАЗВИВА ДЕТЕТО! Нищо лошо и лично!Аз ,лично имам един "малък" проблем! Много ми е минало през главата,ама с това не успях и не е срам да си кажа! Ще изчакам още малко и ще изложа проблема си! Вярвайте ми-уникален е! Аролски-давай напред! Ако ми помогнеш...няма да се отървеш от клиети! Ама искам генерално решение,частичното го имаме и в момента!
Поздрави
Гергана Атанасова-geriat

Изложете си проблема - за всеки проблем има решение само някой трябва да го намери.
Казах, ще помогна с каквото мога :ba_025:
Чакам с нетърпение да помагам
User's Signature

Асен Аролски треньор на кучета
и
техните собственици

Качена снимка

#368 Потребителят е офлайн   geriat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2011 - 10:31 PM

Показване на мнениетоArolski9111, в 31 August 2011 - 08:18 PM, написа:

Показване на мнениетоgeriat, в 31 August 2011 - 10:10 PM, написа:

Поздрави
Гергана Атанасова-geriat

Изложете си проблема - за всеки проблем има решение само някой трябва да го намери.
Казах, ще помогна с каквото мога :ba_025:
Чакам с нетърпение да помагам

Даа,всеки проблен има решениЕ! Има човек-има проблем! Има куче-има проблем! Махаме човека...кучето...леснотия! Ех,чакам още клипове с Питове и ше ти се обадя!

#369 Потребителят е офлайн   geriat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2011 - 10:46 PM

Изчаках за отговор-но уви! лягам си,че ставам рано,този Сталин мене чака!!! ХЕЕЕЕ!

#370 Потребителят е офлайн   Angi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 August 2011 - 10:56 PM

Показване на мнениетоFANFAN, в 31 August 2011 - 08:13 PM, написа:

Мале-мале,много обиди,много нерви,много нещо в тази тема. Имаше една стара мисъл,че нервните клетки не се възстановявят...Е,последните изследвания я опровергават,и доказват,че е възможна регенерация на мозъчните клетки,обаче кой от вас знае какво е необходимо за възстановяването на нервните? Качена снимка Стига сте се впрягали всички,независимо от коя страна на барикадата сте. Всъщност някой помни ли каква беше темата тук..Аха,то си пише горе...ОБУЧЕНИЕ НА КУЧЕТА. Е аз какво да направя,като моят Алтай е толкова гениален,че нямам никакви проблеми с него и съответно въпроси,които да задамКачена снимка Обаче има много хора,нуждаещи се от съвет.Какво ще си помислят те обаче,влизайки и четейки тук? Наистина,оставете Аролски да си работи и спокойно да си развива темата в правилната посокаКачена снимка

за съжаление сте се объркали-темата тук е да елиминираме другарчето и да покажем калко сме хуманни,залагайки на това ,че хората обичат да им се говори,говори ,говориКачена снимка
User's Signature

Аз съм най-хубавото кученце.

#371 Потребителят е офлайн   eonix Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 September 2011 - 12:02 AM

Показване на мнениетоFANFAN, в 31 August 2011 - 08:13 PM, написа:

Е аз какво да направя,като моят Алтай е толкова гениален,че нямам никакви проблеми с него и съответно въпроси,които да задамКачена снимка Обаче има много хора,нуждаещи се от съвет.

Забаваааа, хахаххахахах :D :D :D

#372 Потребителят е офлайн   evgeniy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:German Shepherd,Car Detailing

Публикувано: 01 September 2011 - 12:18 AM

Само да попитам има ли някакъв начин тази тема да бъде не заключена а изтрита направо и да се направи нова както трябва,с описване кое как що с клипчета....

#373 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 September 2011 - 08:12 AM

Показване на мнениетоAngi, в 31 August 2011 - 10:56 PM, написа:

за съжаление сте се объркали-темата тук е да елиминираме другарчето и да покажем калко сме хуманни,залагайки на това ,че хората обичат да им се говори,говори ,говориКачена снимка

Което удобно гравитира само в главата ти и се опитваш да убедиш всички, че е така. :md_064: Предполагам, че на Аролски му харесва да се прави на жертва - на колеги, на потребители, на комунизма ..... каквото дойде.....той е светата Дева непокътната .... :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#374 Потребителят е офлайн   FANFAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2011 - 09:20 AM

Опаа,щом и моят идол Йосиф Виссарионович бе замесен тук,играта сгава сериознаКачена снимка Есть человек-есть проблема.Нет человека-нет проблемы! Великата руска школаКачена снимка Не знам кой кого желае да елиминира ,но аз като неин възпитаник не се давам лесноКачена снимка Факт,че всяка втора тема тук едва ли не се превръща в говорилня,но чак пък да се трие тази.."Кое как що с клипчета" -ами всичко ти е на един клик разстояние,човече. Аз колко интересни,забавни,поучителни..всякакви неща открих тук,ехее! Но трябва да си направиш труда. Все пак нали труда беше направил от маймуната човек. А претоварването с работа прави от човека маймуна- казал някой си премъдър индивидКачена снимка Трябва да има мярка и баланс във всичко. До нови срещи,приятели!Качена снимка

User's Signature

Качена снимка

#375 Потребителят е офлайн   Angi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 September 2011 - 11:01 AM

Качена снимка

Показване на мнениетоDessyD, в 01 September 2011 - 08:12 AM, написа:

Което удобно гравитира само в главата ти и се опитваш да убедиш всички, че е така. Качена снимка Предполагам, че на Аролски му харесва да се прави на жертва - на колеги, на потребители, на комунизма ..... каквото дойде.....той е светата Дева непокътната .... Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка

Който възприема другият за жертва проектира собственият си негативизъм,основан на несъзнаваното си его драги ми Деско.Ти чувал ли си за колегиалност в отношенията по времето на любимият ти комунизъм?Или си отсъствал този часКачена снимка .Е,простено ти е -не е лесно да дадеш път и предимство на по-младите,изискват се доста качества ,които явно са ти в повече.Така е драги,животът е кръговрат веднъж ти си на върха,после друг.Зодия Близнаци трудно понасят съперничество,особено мъжкият полКачена снимка .Така че занимавай се с твоята благотворителна кауза и остави момчето да си върши работата,че ние тука имаме нужда от съвети за обучение ,а не от празни приказкиКачена снимка
User's Signature

#376 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 01 September 2011 - 11:05 AM

Показване на мнениетоAngi, в 01 September 2011 - 12:01 PM, написа:

че ние тука имаме нужда от съвети за обучение ,а не от празни приказки

Именно. А в темата такива съвети няма.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#377 Потребителят е офлайн   evgeniy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:German Shepherd,Car Detailing

Публикувано: 01 September 2011 - 11:28 AM

Показване на мнениетоbushkata, в 01 September 2011 - 09:05 AM, написа:

всичко друго има но не и съвети...,никога няма и да има с тези 19 стр. празни приказки само ми се пълни пощата с имеили за нови съобщения в темата "обучение на кучета" нито обучение нито кучета...:ab_041:

#378 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 September 2011 - 12:55 PM

Показване на мнениетоAngi, в 01 September 2011 - 11:01 AM, написа:

Качена снимка

Показване на мнениетоDessyD, в 01 September 2011 - 08:12 AM, написа:

Което удобно гравитира само в главата ти и се опитваш да убедиш всички, че е така. Качена снимка Предполагам, че на Аролски му харесва да се прави на жертва - на колеги, на потребители, на комунизма ..... каквото дойде.....той е светата Дева непокътната .... Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимка

Който възприема другият за жертва проектира собственият си негативизъм,основан на несъзнаваното си его драги ми Деско.Ти чувал ли си за колегиалност в отношенията по времето на любимият ти комунизъм?Или си отсъствал този часКачена снимка .Е,простено ти е -не е лесно да дадеш път и предимство на по-младите,изискват се доста качества ,които явно са ти в повече.Така е драги,животът е кръговрат веднъж ти си на върха,после друг.Зодия Близнаци трудно понасят съперничество,особено мъжкият полКачена снимка .Така че занимавай се с твоята благотворителна кауза и остави момчето да си върши работата,че ние тука имаме нужда от съвети за обучение ,а не от празни приказкиКачена снимка

Хахахаа :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: Горкото Angi !!!! :ab_041: :ab_041: :ab_041: Наивността е забавна и дори умилителна, виж глупостта - тя е непрестанен извор! :md_064: Някой ден ще се научих да не вярваш само на очите си! :ab_041:

п.п. - Колкото до комунизма, скъпо нямам намерение да водя дискусии по темата, още по-малко с хлапе, което дори не знае за какво говори. Успех в учението! :re_037:
User's Signature

#379 Потребителят е офлайн   Angi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 September 2011 - 12:57 PM

Показване на мнениетоevgeniy, в 01 September 2011 - 11:28 AM, написа:

всичко друго има но не и съвети...,никога няма и да има с тези 19 стр. празни приказки само ми се пълни пощата с имеили за нови съобщения в темата "обучение на кучета" нито обучение нито кучета...Качена снимка

Ами обърнете се към Мил и Деси те са експертитеКачена снимка
User's Signature

#380 Потребителят е офлайн   Angi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 September 2011 - 01:00 PM

Показване на мнениетоevgeniy, в 01 September 2011 - 11:28 AM, написа:

всичко друго има но не и съвети...,никога няма и да има с тези 19 стр. празни приказки само ми се пълни пощата с имеили за нови съобщения в темата "обучение на кучета" нито обучение нито кучета...Качена снимка

Ами обърнете се към Мил и Деси те са експертитеКачена снимка
User's Signature

• (32 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема