Обучение на Кучета Професионално обучение на кучета
Публикувано: 31 August 2011 - 07:24 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 31 August 2011 - 07:54 PM
Второ ще използвам каквито фрази намеря за добре.
Комунизма не ме кефи и го свързвам с хора, които не дават на другите да изявяват мнение и да имат собствено виждане.
И в този ред на мисли не мисля, че Агалина е човека, който трябва да казва кой да бъде наказван и да дава заповеди - като генерал от соц време.

и
техните собственици

Публикувано: 31 August 2011 - 08:13 PM
Публикувано: 31 August 2011 - 10:10 PM
Arolski9111, в 31 August 2011 - 05:54 PM, написа:
Комунизма не ме кефи и го свързвам с хора, които не дават на другите да изявяват мнение и да имат собствено виждане.
И в този ред на мисли не мисля, че Агалина е човека, който трябва да казва кой да бъде наказван и да дава заповеди - като генерал от соц време.
Уффф,жива да не бях! Май е такава фразата! Нищо нямам против инициативите! НЕКА СЕ РАЗВИВА ДЕТЕТО! Нищо лошо и лично!Аз ,лично имам един "малък" проблем! Много ми е минало през главата,ама с това не успях и не е срам да си кажа! Ще изчакам още малко и ще изложа проблема си! Вярвайте ми-уникален е! Аролски-давай напред! Ако ми помогнеш...няма да се отървеш от клиети! Ама искам генерално решение,частичното го имаме и в момента!
Поздрави
Гергана Атанасова-geriat
Публикувано: 31 August 2011 - 10:10 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 31 August 2011 - 10:18 PM
geriat, в 31 August 2011 - 10:10 PM, написа:
Уффф,жива да не бях! Май е такава фразата! Нищо нямам против инициативите! НЕКА СЕ РАЗВИВА ДЕТЕТО! Нищо лошо и лично!Аз ,лично имам един "малък" проблем! Много ми е минало през главата,ама с това не успях и не е срам да си кажа! Ще изчакам още малко и ще изложа проблема си! Вярвайте ми-уникален е! Аролски-давай напред! Ако ми помогнеш...няма да се отървеш от клиети! Ама искам генерално решение,частичното го имаме и в момента!
Поздрави
Гергана Атанасова-geriat
Изложете си проблема - за всеки проблем има решение само някой трябва да го намери.
Казах, ще помогна с каквото мога
Чакам с нетърпение да помагам

и
техните собственици

Публикувано: 31 August 2011 - 10:31 PM
Arolski9111, в 31 August 2011 - 08:18 PM, написа:
geriat, в 31 August 2011 - 10:10 PM, написа:
Поздрави
Гергана Атанасова-geriat
Изложете си проблема - за всеки проблем има решение само някой трябва да го намери.
Казах, ще помогна с каквото мога
Чакам с нетърпение да помагам
Даа,всеки проблен има решениЕ! Има човек-има проблем! Има куче-има проблем! Махаме човека...кучето...леснотия! Ех,чакам още клипове с Питове и ше ти се обадя!
Публикувано: 31 August 2011 - 10:56 PM
FANFAN, в 31 August 2011 - 08:13 PM, написа:
за съжаление сте се объркали-темата тук е да елиминираме другарчето и да покажем калко сме хуманни,залагайки на това ,че хората обичат да им се говори,говори ,говори

Аз съм най-хубавото кученце.
Публикувано: 01 September 2011 - 12:02 AM
Публикувано: 01 September 2011 - 08:12 AM
Angi, в 31 August 2011 - 10:56 PM, написа:
Което удобно гравитира само в главата ти и се опитваш да убедиш всички, че е така.

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 01 September 2011 - 09:20 AM
Публикувано: 01 September 2011 - 11:01 AM
DessyD, в 01 September 2011 - 08:12 AM, написа:
Което удобно гравитира само в главата ти и се опитваш да убедиш всички, че е така.
Който възприема другият за жертва проектира собственият си негативизъм,основан на несъзнаваното си его драги ми Деско.Ти чувал ли си за колегиалност в отношенията по времето на любимият ти комунизъм?Или си отсъствал този час

Публикувано: 01 September 2011 - 11:05 AM
Angi, в 01 September 2011 - 12:01 PM, написа:
Именно. А в темата такива съвети няма.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 01 September 2011 - 12:55 PM
Angi, в 01 September 2011 - 11:01 AM, написа:
DessyD, в 01 September 2011 - 08:12 AM, написа:
Който възприема другият за жертва проектира собственият си негативизъм,основан на несъзнаваното си его драги ми Деско.Ти чувал ли си за колегиалност в отношенията по времето на любимият ти комунизъм?Или си отсъствал този час
Хахахаа
п.п. - Колкото до комунизма, скъпо нямам намерение да водя дискусии по темата, още по-малко с хлапе, което дори не знае за какво говори. Успех в учението!

Публикувано: 01 September 2011 - 12:57 PM
evgeniy, в 01 September 2011 - 11:28 AM, написа:
Ами обърнете се към Мил и Деси те са експертите

Публикувано: 01 September 2011 - 01:00 PM
evgeniy, в 01 September 2011 - 11:28 AM, написа:
Ами обърнете се към Мил и Деси те са експертите

Вход

Горе
Цитиране +