Обучение на Кучета Професионално обучение на кучета
Публикувано: 02 September 2011 - 09:53 PM

Няма лошо куче,има лош стопанин.
Публикувано: 02 September 2011 - 09:55 PM
Кучо е неврастеник. Щом не действат естествените убийци на агресията - противоположен пол и малки, значи положението е тежко. Само джаскане му липсва. Ще свърже всякакво джаскане, пръскане, стряскане, неприятности с появата на друго куче, защото ще го джаскат и пръскат винаги щом се появи друго куче. Ще стане по-лошо и от сега. Изобщо не бих вкарвала физическа корекция в тази картинка.
Да, единственото решение е помощ на друго куче, съгласна съм с John и Аролски. Женска, улегнала, и да го насмете не е страшно.
Публикувано: 02 September 2011 - 10:06 PM
mil_, в 02 September 2011 - 07:55 PM, написа:
Кучо е неврастеник. Щом не действат естествените убийци на агресията - противоположен пол и малки, значи положението е тежко. Само джаскане му липсва. Ще свърже всякакво джаскане, пръскане, стряскане, неприятности с появата на друго куче и ще стане по-лошо и от сега. Изобщо не бих вкарвала физическа корекция в тази картинка.
Да, единственото решение е помощ на друго куче, съгласна съм с John и Аролски.
Но действат котки

пп.Хубава тема

Публикувано: 02 September 2011 - 10:11 PM
Ако се отработва забрана е ок джаскане и пръскане, само да се отработва в други ситуации, не свързани с непознати кучета. Да не стане така, че изневиделица да се почне забранителна активност само щом се появи куче на хоризонта.
Публикувано: 02 September 2011 - 10:18 PM
mil_, в 02 September 2011 - 08:11 PM, написа:
Ако се отработва забрана е ок джаскане и пръскане, само да се отработва в други ситуации, не свързани с непознати кучета. Да не стане така, че изневиделица да се почне забранителна активност само щом се появи куче на хоризонта.
От всичко написано

Публикувано: 03 September 2011 - 12:56 AM
Мария 76, в 02 September 2011 - 07:24 PM, написа:
grigo009, в 02 September 2011 - 03:57 PM, написа:

Ей те т'ва намигането след думичката "никоя" ми е било винаги много странно за разшифроване...С'я трябва да си мисля...тyй или онуй, що?!Както и да е , не е важно...
Valnata бих си позволила да те посъветам въпреки, че не съм никоя

Лека от мен и успех

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 03 September 2011 - 06:32 AM

Публикувано: 03 September 2011 - 06:51 AM

Публикувано: 03 September 2011 - 07:13 AM
Мария 76, в 24 August 2011 - 11:22 AM, написа:
хвърляйте боба

Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Публикувано: 03 September 2011 - 07:20 AM

Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Публикувано: 03 September 2011 - 08:57 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 03 September 2011 - 09:14 AM
Мария 76, в 03 September 2011 - 07:20 AM, написа:

"Кога ли майка ти е имала късмет?" се казваше в един виц.

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 03 September 2011 - 11:44 AM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 03 September 2011 - 01:15 PM
koniarska, в 03 September 2011 - 11:44 AM, написа:
Какво ми е на съвета, това че не ти харесва мен какво ме бърка ? В youtube - много от американските треньори на кучета пускат онлайн уроци, които могат да бъдат полезни.
Сега ще питаш кои са тези треньори - ще спомена само двама - Фред Хасан ( който е от Sit mean Sit ) една от най - големите фирми за обучение на кучета в САЩ.
А другият е - Зак Джордж - който е треньор на Анимал Планет.

и
техните собственици

Публикувано: 03 September 2011 - 01:44 PM
П.П.Сам си отговорил,че въпросния нашийник се използва от професионалисти, а именно :Фред Хасан ( който е от Sit mean Sit ) една от най - големите фирми за обучение на кучета в САЩ.
А другият е - Зак Джордж - който е треньор на Анимал Планет.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !