Обучение на Кучета Професионално обучение на кучета
Публикувано: 03 September 2011 - 02:36 PM
koniarska, в 03 September 2011 - 01:44 PM, написа:
П.П.Сам си отговорил,че въпросния нашийник се използва от професионалисти, а именно :Фред Хасан ( който е от Sit mean Sit ) една от най - големите фирми за обучение на кучета в САЩ.
А другият е - Зак Джордж - който е треньор на Анимал Планет.
Така, е използва се от професионалисти - обаче ако бях казал обади ми се ще те науча да го ползваш пак щеше да има рекламираш се и тн.
Ленард - имаше една песен преди време - "ОООО колко си прост имали смисъл с теб да говоря, оооо колко си прост има ли смисъл ооо НЕ "
Говориш простотии и пак мен набеждаваш - покажи ми къде съм написал, че Зак Джордж използва такъв нашийник, че ми стана интересно

и
техните собственици

Публикувано: 03 September 2011 - 02:48 PM

Даваш съвети да се гледа в youtube как се използва шоков нашийник, след това в обяснение какви клипчета цитираш името на Зак Джордж.
Публикувано: 03 September 2011 - 02:50 PM
Arolski9111, в 03 September 2011 - 12:36 PM, написа:
Така, е използва се от професионалисти - обаче ако бях казал обади ми се ще те науча да го ползваш пак щеше да има рекламираш се и тн.
Ленард - имаше една песен преди време - "ОООО колко си прост имали смисъл с теб да говоря, оооо колко си прост има ли смисъл ооо НЕ "
Говориш простотии и пак мен набеждаваш - покажи ми къде съм написал, че Зак Джордж използва такъв нашийник, че ми стана интересно

Не е нужно да се самопредлагаш, като гледам повечето хора виждат за какво иде реч, колко можеш и колко не,сам започваш да си изяждаш главата,както се казва.Можеше да напишеш,че ел нашийника се използва само в присъствието на специалист,поради еди какви си причини,хората сами щяха да те потърсят,но ти не,наглец,сам се изпускаш и пишеш простотии.
А за това,кой прост и кой не,то си личи

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 03 September 2011 - 02:51 PM
Какво ми е на съвета, това че не ти харесва мен какво ме бърка ? В youtube - много от американските треньори на кучета пускат онлайн уроци, които могат да бъдат полезни.
Сега ще питаш кои са тези треньори - ще спомена само двама - Фред Хасан ( който е от Sit mean Sit ) една от най - големите фирми за обучение на кучета в САЩ.
А другият е - Зак Джордж - който е треньор на Анимал Планет
Кое не разбра от поста - това са хора които пускат онлайн уроци за обучение на кучета - единия използва ел. нашийник другия ползва различни методи. Обаче има хора като теб където се правят на много знаещи и вещи пък си нямат хал хабер от тази работа.
Айде със здраве

и
техните собственици

Публикувано: 03 September 2011 - 02:53 PM
Arolski9111, в 03 September 2011 - 11:15 AM, написа:
koniarska, в 03 September 2011 - 11:44 AM, написа:
Какво ми е на съвета, това че не ти харесва мен какво ме бърка ? В youtube - много от американските треньори на кучета пускат онлайн уроци, които могат да бъдат полезни.
Сега ще питаш кои са тези треньори - ще спомена само двама - Фред Хасан ( който е от Sit mean Sit ) една от най - големите фирми за обучение на кучета в САЩ.
А другият е - Зак Джордж - който е треньор на Анимал Планет.
Това ти си го писал,нали?Надявам се да не страдаш от раздвоение на личността.

Публикувано: 03 September 2011 - 03:27 PM

А само информативно да попитам, понеже не съм запознат - казахте, че в редица европейски страни е забранен ? - как стои въпроса за България

и
техните собственици

Публикувано: 03 September 2011 - 03:34 PM
За да съм пределно точна и защото супер мразя лицемерието , ще кажа ,че съм ползвала преди много време електрошоков нашийник - не се гордея с това, но какво да се прави - човек се учи и от простотиите , които е вършил - за съжаление винаги е за сметка на хайвана.
Сега от позицията на опита си смятам ,че използването на шок е единствено израз на безсилие и незнание.

Публикувано: 03 September 2011 - 04:04 PM
Arolski9111, в 03 September 2011 - 01:27 PM, написа:

А само информативно да попитам, понеже не съм запознат - казахте, че в редица европейски страни е забранен ? - как стои въпроса за България
Аролски да разбирам ли ,че не си използвал това чудо?

Публикувано: 03 September 2011 - 04:22 PM
Публикувано: 03 September 2011 - 05:13 PM

grigo009, проверих за тези нашийници, но се оказа, че нямат гаранция.. А това ме притеснява, защото и цената им се оказа добра-над 150 лева.

Публикувано: 03 September 2011 - 05:21 PM
koniarska, в 03 September 2011 - 04:04 PM, написа:
Arolski9111, в 03 September 2011 - 01:27 PM, написа:

Аролски да разбирам ли ,че не си използвал това чудо?
Пробвал съм, но питам понеже мой приятел има подобен и с него съм пробвал, но не знаех че е забранен.
Ние аматьорите използваме различни методи при различните кучета и така.

и
техните собственици

Публикувано: 03 September 2011 - 08:17 PM