Dog.bg Форуми : Обучение на Кучета

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (32 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Обучение на Кучета Професионално обучение на кучета Оцени темата: ***** 8 Гласове

#121 Потребителят е офлайн   Pretty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:+359878787912
    arolski911@gmail.com

Публикувано: 19 May 2011 - 11:09 PM

:dog:
User's Signature

Асен Аролски треньор на кучета
и
техните собственици

Качена снимка

#122 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 20 May 2011 - 11:00 PM

Показване на мнениетоnavar, в 03 May 2011 - 07:49 PM, написа:

агалина,аз не говоря за кучета мнали през арената..кучетата ползвани за битки са агресивни към собствения си вид,но не и към хора..тогава е по лесно,много по лесно..
говоря за кучета агресивни към хора,към стопаните си ,ако могат да се нарекат стопани..затворени или вързани някъде ..цял живот...
не ,не си се сблъсквала с такива животни..

ЛЕСНО А ?Лесно за кого ?Знаеш ли как става да докоснеш за първи път куче, което не е пипано от човек досега ,винаги защитаващо се .. И на което куче човек му е доставял само и единствено болка и ужас ?Живяли на верига,.в кочина невъобразима ? непипани .Нарочени за кръвнина.За Лесни пари
Ти боб ли хвърли ,че да познаеш с какво съм се сблъсквала ?Или си знаеш "по принцип""??
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#123 Потребителят е офлайн   evgeniy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:German Shepherd,Car Detailing

Публикувано: 03 June 2011 - 08:28 PM

Здавейте на всички! Имам голям проблем с моето НОК и търся специалист, който да ми помогне. Кучето ми е мъжко, на 7 месеца, доста едро за възрастта си и проявява агресивно поведение. Всичко, което е в дома ни и всеки, който влезе в него се превръща в негова собственост, която се “пази”. Става невъзможно съжителството с него, разходките навън са кошмар, защото всеки, който доближи е потенциална заплаха за него и той се спуска да хапе. Проблема е и в това, че на мен ми се наложи да замина в чужбина, а бях основния, който се занимаваше с него и сега близките ми не могат да го контролират. Решихме, че ни трябва специалист, но сме от Ямбол, а там такъв не намерихме. Обръщам се към всеки, който може да се ангажира с обучението на кучето, с евентуални предложения как може да стане и съответно колко би ни струвало. Пишете ми на e-mail: viper2441evo@yahoo.com или на skype: riddick_evo. На всеки, който прояви интерес ще разкажа в по-големи подробности. Благодаря на всеки, който се отзове, проблема е сериозен и спешен, кучето става опасно за околните.

#124 Потребителят е офлайн   Angi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 June 2011 - 10:25 AM

Аз пък харесах вашият клип и това че знаете на какво сте способен.Някои хора обичат да се кичат с дипломи и медали а не стават за нищо.Вижда се че обичате животните и това е достатъчно да упражнявате професията си с любов а от там идват и добрите резултати.Съжалявам че сте от София.Ако знаете за ваш колега в Бургас моля да дадете координати.Блогодаря.
User's Signature

Аз съм най-хубавото кученце.

#125 Потребителят е офлайн   Arolski911 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 June 2011 - 12:02 PM

Angi твоето мнение наистина ме зарадва :ba_025:

#126 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2011 - 01:21 PM

Цитат

<br />

Цитат

<br />агалина,аз не говоря за кучета мнали през арената..кучетата ползвани за битки са агресивни към собствения си вид,но не и към хора..тогава е по лесно,много по лесно..<br />говоря за кучета агресивни към хора,към стопаните си ,ако могат да се нарекат стопани..затворени или вързани някъде ..цял живот...<br />не ,не си се сблъсквала с такива животни..<br />
ЛЕСНО А ?Лесно за кого ?Знаеш ли как става да докоснеш за първи път куче, което не е пипано от човек досега ,винаги защитаващо се .. И на което куче  човек му е доставял само и единствено болка и ужас ?Живяли на верига,.в кочина невъобразима ? непипани .Нарочени за кръвнина.За Лесни пари. Ти боб ли хвърли ,че да познаеш с какво съм се сблъсквала ?Или си знаеш "по принцип

този потребител винаги си знае всичко. и по принцип. и не обича софия и живущите там. също по принцип. също обича да спазва и някакви принципи. задължително неговите си обаче...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#127 Потребителят е офлайн   Arolski911 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 10 June 2011 - 03:48 PM

Показване на мнениетоKOKO_ko, в 10 June 2011 - 01:21 PM, написа:

този потребител винаги си знае всичко. и по принцип. и не обича софия и живущите там. също по принцип. също обича да спазва и някакви принципи. задължително неговите си обаче...

Доста добро изказване, мисля , че всеки сам трябва да реши ,какви принципи да използва.Но не съм съгласен , че с кучета използвани за арена е лесно.Няма агресивно куче с , което да ти е лесно винаги има риск и това е риска на професията.
НО изказването на КОКО е наистина впечатляващо :md_064:

#128 Потребителят е офлайн   welcome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2011 - 05:55 AM

Аз лично съм благодарен на Аролски, че винаги ми казва кое как става, а и винаги работи метода му! Не се колебайте да му пишете ;)

#129 Потребителят е офлайн   evgeniy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:German Shepherd,Car Detailing

Публикувано: 13 June 2011 - 10:02 AM

Здравейте отново. Преди време поисках помощ за моето куче, НОК на 7 месеца с агресивно поведение. На молбата ми се отзова Асен Аролски, веднага се свърза с мен и ми предложи услугите си, макар че кучето се намира в Ямбол, а той е от София. Бяхме готови на всичко, защото нещата в къщи се влошаваха с всеки изминал ден, а и той беше единствения, който не просто ни потърси, а и беше готов да отдели от времето си и да дойде на място възможно най-бързо. Искам да изразя искрената си благодарност към това момче, моята и от името на семейството ми! Аз не съм при тях в момента, наложи ми се да замина в чужбина, кучето беше изключително свикнало и привързано главно към мен и до колкото разбирам сега, проблемите са дошли именно от това. Целта на посещението на Асен беше да види на място какви са проблемите, да прецени какво може да се направи по въпроса и съответно да “обучи” близките ми как да се справят в ежедневието с кучето. Смело мога да заявя, че той се справи със задачата си, макар че още доста работа предстои и това е разбираемо, нищо не става изведнъж. От описаното от него, а и от разказите на близките ми мога да кажа следните неща: Асен е изключително отговорен към дейността, с която се е захванал, обича животните и приема предизвикателството да помогне в труден момент. За мен това са много важни неща, защото другото са само приказки. Чета коментарите във форума и се чудя кому е нужна тази агресия. Бил твърде млад, къде бил учил, кой бил баща му, нямало информация в нета за него...Разбирам манталитета на българина, неговия песимизъм и усещането му, че всичко е менте, че все някой иска да го прецака, че той е най-добрия, а другия е самозванец, но по отношение на Асен, смятам не е справедливо такова отношение. Да, той е много млад, но гори от желание в тази работа и вместо просто да го критикувате тук го оставете да се развива или поне да опита. Аз не съм специалист, просто харесвам породата НОК и си взех това куче за домашен любимец. Чета тук за повечето от вас, някой се изказват доста авторитетно по въпросите за възпитанието и отглеждането на кучетата, но много лошо впечатление прави нахвърлянето върху нови членове на форума и особено към млади хора, които също като вас искат да добият опит в работата си. На всеки, който има сходни на моя проблем с кучето си горещо препоръчвам Асен Аролски, много е внимателен и отговорен не само с животното, но и с хората, към които е поел ангажимент. Ако той разреши, бих качил и видео от срещата с кучето ми. Съответно и описание на първата им среща, в какво се е състоял проблема, как е препоръчал да се реши. На всички вас - хубав ден, с пожелания за повече позитивизъм. Асене, благодарим ти!:rc_036:

#130 Потребителят е офлайн   Arolski911 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 June 2011 - 10:29 AM

Евгени и аз Ви благодаря !!!!!!! За това , че не се отнесохте с мен със скептицизъм ,заради възрастта ми а ми дадохте шанс да ви покажа какво мога.
Благодаря !!

#131 Guest_navar_*

• Група: Гости

Публикувано: 14 June 2011 - 08:32 AM

айде "потребител -модератора" от врачанско ,да не се слага при "софиянците" и да си "потребителства-модерира" във "личния " си форум.
какви принципи ще спазвам си е мой проблем,както виждаш щот си много компетентен,форума който модерираш почти умря-я напише някой едно мнение седмично я не-е сега си абсолютен господар на нещо-на подфорума за ротвайлери..евала ,велик си....само дето не можеш да се видиш от страни..така че ,живей си в твоя свят ,и си върти "бизнеса" "хобито" или както там му викаш на това което вършиш...
грандоманските ти изказвания ,ги знаят вече всички...надали ще впечатлиш някого..
а и тук не си модератор,нали не си забравил ..така че спазвай добрия тон,ако имаш някакви лични проблеми с мен-знаеш ми телефончето...пък и все на някоя изложба ще се видим-така че можеш да ми споделиш проблемите си с мен,вместо да се мъчиш да блестиш и светиш във форума..освен ако не си форумно тролче ...

#132 Потребителят е офлайн   Victor_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2011 - 05:32 PM

KКогато направиш регистрацията тук първият човек опитал се да ми помогне беше той и до сега продължава да го прави за което съм му адски благодарен !!! Хора въобще не се замисляйте ако търсите човек който да обучи кучето ви това е точният човек без съмнение !!! Благодаря приятел !!!

#133 Потребителят е офлайн   Arolski911 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 June 2011 - 10:31 PM

Показване на мнениетоVictor_, в 14 June 2011 - 05:32 PM, написа:

KКогато направиш регистрацията тук първият човек опитал се да ми помогне беше той и до сега продължава да го прави за което съм му адски благодарен !!! Хора въобще не се замисляйте ако търсите човек който да обучи кучето ви това е точният човек без съмнение !!! Благодаря приятел !!!

За нищо Викторе , знаеш че когато има нещо можеш да пишеш винаги съм гледал да помагам на хората :ba_025:

#134 Потребителят е офлайн   Arolski9111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
    arolski911@gmail.com

Публикувано: 17 June 2011 - 02:46 PM

Не знам какво да правя вече.Явно модераторите не ме харесват или и аз не знам.Но ми блокира някой профилите.
Ако някой има нужда от професионална помощ или има нужда от съвет нека ме потърси на телефон 0878 78 79 12 - Асен Аролски

User's Signature

и
техните собственици

Качена снимка

#135 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 17 June 2011 - 07:08 PM

ами нормално не е разрешено повече от 1 профил.
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#136 Потребителят е офлайн   Arolski9111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
    arolski911@gmail.com

Публикувано: 17 June 2011 - 09:19 PM

Да ама аз имах 1 те ми го спряха направих си 2 и него го спряха кое е нормалното в този случай ?????? :eg_033:
User's Signature

и
техните собственици

Качена снимка

#137 Потребителят е офлайн   katerina1991 Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 18 June 2011 - 07:39 AM

Благодаря ти много за помощта Arolski9111 :ba_025:

#138 Потребителят е офлайн   Arolski9111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
    arolski911@gmail.com

Публикувано: 18 June 2011 - 02:53 PM

За нищо ако имаш някакви проблеми пиши ми - или най - добре на телефон :ba_025:

Мод: Редакция.
User's Signature

и
техните собственици

Качена снимка

#139 Потребителят е офлайн   Arolski9111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
    arolski911@gmail.com

Публикувано: 19 June 2011 - 11:54 AM

Мод: Моля, да се спрете с тези реклами. В 3 последователни поста си дадохте телефона, имайте мярка! При следваща подобна проява, отново ще ви бъде спрян достъпа до форума.
Хубав ден!

User's Signature

и
техните собственици

Качена снимка

#140 Потребителят е офлайн   Charodei Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 June 2011 - 05:39 PM

Благодаря, че винаги си се отзовавал и си ми оказвал помощ при възпитание на Чародей със съвети, клипчета и кореспонденция!
User's Signature

Качена снимка

• (32 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема