Мила домът й са количките на една Била
Публикувано: 27 June 2011 - 02:33 PM
Хубава си е! И по-хубава ще става! Sarah Marina, започнаха ли да се разбират с Рошлето?

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 27 June 2011 - 03:25 PM
Като сестри не са станали още, но да речем - понасят се като втори братовчедки.
След разходка се чакат на външната врата и следва един ритуал с търкане на нослета, милувки и подушвания.
Заралийчето все тича да легне и седне там, където е Хана. Много комуникативни и гушливи тези заралийки, бре! И любознателни! Рошла е първа да види, да пипне, да прави компания. Хана е по-блейка ( като мен), но пък е вечно готова и много радостна като се отвори дума за пътешествия, разходки и манджи. Вчера си отвори прозореца на колата, така, както си беше полегнала на задната седалка. Вратите ги блокирам, сега и прозорците
Добре са киприте, като стигнат до етапа да се гушнат на някой диван - снимам и пращам ( сега лежат на 1 метър)
След разходка се чакат на външната врата и следва един ритуал с търкане на нослета, милувки и подушвания.
Заралийчето все тича да легне и седне там, където е Хана. Много комуникативни и гушливи тези заралийки, бре! И любознателни! Рошла е първа да види, да пипне, да прави компания. Хана е по-блейка ( като мен), но пък е вечно готова и много радостна като се отвори дума за пътешествия, разходки и манджи. Вчера си отвори прозореца на колата, така, както си беше полегнала на задната седалка. Вратите ги блокирам, сега и прозорците

Добре са киприте, като стигнат до етапа да се гушнат на някой диван - снимам и пращам ( сега лежат на 1 метър)

Публикувано: 08 September 2011 - 11:43 PM
Да разкажем за нашата ваканция:)
На отиване към острова беше страшно, страшнооооооооо - кораб огромен, после още един - голямо вълнение, много хора, Хана загуби ума и дума :)
Държеше се за полата ми и трепереше.
После изръшка и двата острова, по всички плажове и сокаци.
И елате я вижте на врьщане - смела и нахакана.
Тя бързо свиква с всичко, сякаш, че се опитва да бъде добра във всичко. Никога не съм имала други животинки, освен осиновени от улицата, но всички са били/са умни, кротки и добри. На доброто отвръщат с по-добро.
Хана стана любимка в хотела, на плажа, по улицата.
Не се осмели до шамандурата, но и в плиткото се чувстваше добре
Беше прекрасна почивка :), на връщане си прибрахме и Рошла от клиниката.
Късно вечерта все още седяха една до друга, Хана размахваше крачета, опашка и обясняваше как е било, а Рошлето гледаше с ококорени и любопитни очета...
После се прегърнаха и заспаха

На отиване към острова беше страшно, страшнооооооооо - кораб огромен, после още един - голямо вълнение, много хора, Хана загуби ума и дума :)
Държеше се за полата ми и трепереше.
После изръшка и двата острова, по всички плажове и сокаци.
И елате я вижте на врьщане - смела и нахакана.
Тя бързо свиква с всичко, сякаш, че се опитва да бъде добра във всичко. Никога не съм имала други животинки, освен осиновени от улицата, но всички са били/са умни, кротки и добри. На доброто отвръщат с по-добро.
Хана стана любимка в хотела, на плажа, по улицата.
Не се осмели до шамандурата, но и в плиткото се чувстваше добре

Беше прекрасна почивка :), на връщане си прибрахме и Рошла от клиниката.
Късно вечерта все още седяха една до друга, Хана размахваше крачета, опашка и обясняваше как е било, а Рошлето гледаше с ококорени и любопитни очета...
После се прегърнаха и заспаха

Публикувано: 10 September 2011 - 06:43 PM
Хана е не само прекрасна, тя е неузнаваема.Като си спомня как лягаше по гръбче да я галя и изведнъж побягваше в някаква страхотна уплаха.....
А сега излъчва огромно щастие и спокойствие
И моите кучета са все взети от улицата и знам, че цял живот са ти благодарни за това.
А малкото кУфтенце от Пепеляшка се превърна в истинска принцеска!
Sarah Мarina, благодаря ти за огромната добрина!
Нацелувай принцеска от мен!
А сега излъчва огромно щастие и спокойствие

И моите кучета са все взети от улицата и знам, че цял живот са ти благодарни за това.
А малкото кУфтенце от Пепеляшка се превърна в истинска принцеска!
Sarah Мarina, благодаря ти за огромната добрина!

Нацелувай принцеска от мен!
Публикувано: 11 January 2012 - 12:20 PM
За много години на всички! :)
Ще правим операция на Хана в петък, стиснете по един палец, ако се сетите. Не е нещо сложно (казаха), но вече силно належащо, а ако е възможно - ще махнат и туморчето на окото. Крачето няма да го пипаме, дори и куцичка си е прекрасна, не й пречи фатално.
Иначе всичко е наред при нея и Рошла, имам голям късмет, и двете са безкрайно добри същества :)
Ще правим операция на Хана в петък, стиснете по един палец, ако се сетите. Не е нещо сложно (казаха), но вече силно належащо, а ако е възможно - ще махнат и туморчето на окото. Крачето няма да го пипаме, дори и куцичка си е прекрасна, не й пречи фатално.
Иначе всичко е наред при нея и Рошла, имам голям късмет, и двете са безкрайно добри същества :)