8 бебета търсят помощ новородени в кашон
Публикувано: 02 September 2011 - 09:03 AM
Ако някой може да помогне с малко трохички ще сме много благодарни. Ние бяхме заделили средства за пътуването и, но те се изяждат за бензин до Варна и обратно

Последните дни се побърках да я мисля тази логистика, направо ми гръмна главата.
Междудругото на 29.08 станахме на 5 месеца и тежим вече към 13,5 - 14 кг.

Та това е от нас за сега

Публикувано: 07 September 2011 - 08:37 PM

Хора страшно съм щастлива..
Реално вече никой не търси дом. 3-мцата в къщи чакат транспорт до новите им домове. Направо не вярвах... Сега ни предстои да измайсторим пътуването до Варна за Мадам... с всички кучовци. Въобще страшни логистични мъки са ме налегнали и с половинката в командировка от 1 седмича съм вече на черешата... Ама няма отпускане на финалната права

Публикувано: 07 September 2011 - 09:48 PM

Толкова рядко без мама всички оживяват, ей така с много любов ги отгледа 8 парчета!
Преведох малко за пътя на Мадам!
Публикувано: 08 September 2011 - 08:21 PM

Не знам какво се случи днес и още го обработвам. Както знаете мъж ми е 10 дена в командировка извън страната. За тези 10 дена Джени си намери дом и вече е при семейството си...
Днес ми звъннаха в 11ч от АРС - нещо отпаднало, друго се променило, трето станало инак и така има място за нас да пътуваме с тях за днес - до 17ч трябваше да съм организирала всичко и да съм там. От там нанатък всичко ми е като на филм..
Заминаха, и двете ми момичета заминаха

Просто като на филм, аз още съм някъде в началото.. другото ще го осъзная сигурно утре

Публикувано: 08 September 2011 - 09:30 PM

Аз да си призная, тая вечер щях да се чувам с мъжа и се бях приготвила за страшна битка да питам да ги взимаме тия двамата за 2 дена у нас докато доставиш Мадам! Снощи не се престраших, днес набрах кураж и някак си като невероятен късмет изникна тази възможност

Публикувано: 09 September 2011 - 09:56 AM

Дон Кихот заминава доста по късно, като отпадне карантината. Добре, че отпадна пътуването до Варна, че се бях побъркала да се чудя как да го планирам. Сега е ужасно тихо и спокойно тука. Кихот се чуди какво става и е много унил милия. Чака си сестричките. Аз преглеждам старите снимки, дето бяха още слепички и една шепа кученца и не наехме откъде да го подхванем

Иначе треска ме тресе кога и как ще пристигнат малките. Голяма каша стана.. сега имам и една клетка Атлас 50 в повече, че беше вече поръчана и платена за понеделник

Ама както и да е, стискайте палци да мине пътуването добре и да си ги приберат децата навреме

Публикувано: 09 September 2011 - 11:02 PM

Публикувано: 10 September 2011 - 09:05 AM

Публикувано: 19 September 2011 - 04:13 PM

Тука малко снимки на палавниците от немско:
Публикувано: 06 October 2011 - 10:39 PM

Ние реално сме вече за другия раздел, Буш

Боже, сега като се замисля колко съм го съзерцавала тоз (другия) раздел и как съм се молила и чудела, дали някога ще отидем там.. , но благодарение на всички вас и невероятната ви подкрепа и помощ - успяхме

Всъщност Дон Кихот е още при нас, но той ще пътува януари за Англия - когато отпадне рестрикцията. Иначе семейство, което го чака си има момчето

За останалите:
Сава - той е вече Боби и живее от 3 месеца със семейството си в Пловдив. Ходи на кучешко училище, на екскурзии из България и е много щастлив при семейството си.
Джени - стана съгразжанка на Сава и също е в Пловдив при страхотно семейство. Има си батко на 9 годинки, който ходи с нея на кучешко училище (при Галя

Малчо - живее наблизо и се казва Аргус. От 3 месеца е със семейството си в голяма къща, а като е хубаво времето лудува в огромен двор с басейнче с двете си човешки братчета. Големия е на 7-8 годинки и е неразделен с него. Имам даже снимка на Малчо в басейна

Доротея - живее близо до Франкфурт, Германия. Има си кучешки батко Джаки (по скоро деденце), който я наглежда и я учи на немските порядки и трикове

Шави - живее близо до Дюселдорф, Германия. Има си страхотен татко, с който може да ходи на работа ( да взима я в офиса с него

Худини - живее близо до Дюселдорф и си има 3 дечица, които го обожават. Сутрин тича с татко си за здраве, а цял ден играе с децата и се гуши при мама. Почти всяка седмица ходи на гости на Мадам.
Мадам - живее до Дюселдорф. Има си кучешки батко Боби с когото лудуват в градината всеки ден. Сега се казва Флоке (Снежинка) и вече е много пораснала.
С всички осиновители имам подписан договор за осиновяване с доста строги клаузи. С всички имам постоянен контакт и получавам редовно снимки и инфо, също така са ми в листата във фейсбук

Мислех още много да пиша, но поста и без друго стана дълъг. Може би по нататъка ще пиша за всичко което преживяхме покрай тази история с чуден край и опита, който събрахме и всичко, което научихме и може да е полезно на хора попаднали в нашата ситуация.
Още веднъж огромни благодарности на всички за чудесната подкрепа и помощ. Ще продължа да пиша (вече в другия раздел) и пускам снимчици и разказвам за приключенията на малките

Публикувано: 06 October 2011 - 10:59 PM
Bellboy, в 06 October 2011 - 11:51 PM, написа:

Браво хора!

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 07 October 2011 - 06:10 AM
Тази история свърши като в приказките - с много щастлив край!

Усмихна ми деня!
Публикувано: 07 October 2011 - 08:07 AM
Мърфи, в 07 October 2011 - 04:10 AM, написа:
Тази история свърши като в приказките - с много щастлив край!

Усмихна ми деня!
+1
Майка- героиня си!

Публикувано: 07 October 2011 - 09:36 AM

Изключително вълнуваща и зареждаща история за нас,
а за теб и мъжа ти - огромни усилия, завършили с успех.
Осем спасени живота, че и отгледани едновременно !
Няма невъможни неща и вие сте пример за всички.
Да ви се връща стократно доброто

Публикувано: 07 October 2011 - 09:50 AM

Благодаря ти, Веси!

А на Сава, Доротея, Малчо, Джени, Худини, Мадам, Шави и Дон Кихот пожелавам много дълъг и щастлив живот с новите им семейства!

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 07 October 2011 - 11:14 AM
vesi792007, това което направихте е невероятно! Не са много хората, които биха се нагърбили с отглеждането на 8 новородени бебешора, с всичките проблеми, неудобства и страхове, които поражда това...И не само ги отгледахте, а им показахте какво е обич и внимание, успяхте да намерите на всички щастливи и сигурни домове, и семейства. Дарихте им прекрасен живот, който почти им беше отнет! Да сте живи и здрави, и да ви се връщат добрините!

...Наистина невероятно поучителна и мила история!!! Благодаря ви!

"Животните са мои приятели, а аз не ям приятелите си." Джордж Бърнард Шоу