- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
7 котета, оставени в кашон пред клиника Спешна нужда от приемни домове
Публикувано: 03 May 2011 - 10:52 AM
Ще ги обезпаразитят. Лекарите няма какво да правят с тях, спомена се много тъжна опция, не искам да я пиша, първо, защото не искам да мисля върху подобен изход, второ, за да не звучи като емоционално изнудване.
Наемам се да помагам с каквото ми е по силите, но то не е много за съжаление. Нямам никаква готовност, защото съм поела вече други ангажименти.
Ще съм много задължена, ако някой откликне.

Публикувано: 03 May 2011 - 11:26 AM
Съзнавам, че не допринасям за решаване на случая, но ми се струва странно да са толкова много. В смисъл, че вероятността да са от едно котило е много малка. Или някоя котка е станала "майка-героиня" или някой е събрал котета от повече котила и ги е тропнал наведнъж в кашона пред клиниката ....

Публикувано: 03 May 2011 - 10:18 PM
В момента са у нас, прекрасни са. Ще пусна снимки да ги видите и вие. Малко ми е трудно с определянето на половете, така че извинете, ако без да искам, излъжа.

Публикувано: 03 May 2011 - 10:29 PM
- момиче, страхливка, все гледа да се завре някъде, борбена е и не се дава лесно. Много е смешна, може би най-хубавата

- момче, дейно, лакомо, смело, обича да разучава и оглежда, не го е страх да остане сам

- момче, спокойно, засега ми е трудно да определя с какво се отличава. поспаливко :) разликата между двамата братя е цветът на носа. На единият е бял, а на другия - оранжев.

- момиче, ленива, все спи, муши се в другите, едричка и много пухкава

Публикувано: 03 May 2011 - 10:38 PM
- момиче (?), много сладко и тихичко мячи, в момента в който го погалих и се разтопи - зарови си главата е дланта ми и замря...

- момче (?), гръмогласен и много говори

- момче (?), разбойник, пръв успя да се измъкне от кашона и да проучи обстановката

Публикувано: 03 May 2011 - 11:48 PM

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 04 May 2011 - 08:21 AM

Моите любимки са абсолютно същите, как нацели точно най-миличките зверчета :)

Публикувано: 04 May 2011 - 09:38 AM
Elizd, в 03 May 2011 - 10:52 AM, написа:
Точно преди да се озове с 7 котета в къщи Elizd дари 200 лева за хотела на пухлите и Моли

Чувствам се ужасно че сега не мога на свой ред да и помогна с нищо

Страшно ще ми олекне обаче ако някой помогне на Elizd и на малките космати топчици .Толкова са хубави и мили

Ели,

Стискам силно палците за котачетата

Много ви мисля и пращам положителна енергия от цялото си сърце!
Публикувано: 04 May 2011 - 11:13 AM

Тъй като досега съм кръщавала само собствени питомци,много моля някой да ме осветли какви са задълженията на кръстницата.
Цитат
Ние,зверовете се надушваме отдалече

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 04 May 2011 - 04:47 PM
Geriat, страхотен човек си ти, благодаря ти! Пък дано не се окаже, че е момче, че срааам...
butci, чери1, много мили и топли думи, засрамихте ме. Ще изпокрада всички идеи за имена с най-голямо удоволствие. Това, което кръстниците правят, е да пращат добра енергия и положителни мисли :) Така че - не спирайте.
Fullmoon, благодаря ти за готовността за помощ!
Малко актуални новини:
Днес помолих да ме пуснат за 2 часа от работа и ги занесох в стационар, защото се притесних за най-малкото (не можех да го накарам да яде) и за двама с малко хм.. разхлабени стомаси. Вече не са вкъщи и ми е тъжно. Но пък домашните са много щастливи и облекчени, че натрапниците ги няма.
Току-що се чух с клиниката, малкото е яло. Заради стомашните проблеми утре ще ги обезпаразитят вътрешно. Били се поосаферили и вече щъкали любопитно из клетката.
Проблемът е, че за тях не е добре да са на хотел/стационар. Все пак са в клиника и колкото и да внимават докторите, винаги има риск. Да не говорим, че социализацията ще е трудна, ако ги виждат хора само за смяна на тоалетна и храна. И не на последно място - ужасно е да са в клетка.
Моля, помагайте да намерим приемни и постоянни домове на 6 прекрасни малчовци.

Публикувано: 04 May 2011 - 07:47 PM
Публикувано: 04 May 2011 - 09:24 PM
А ето как пътувахме днес в таксито: под двоен музикален съпровод. Хубаво пее малчото, нали :)

Публикувано: 05 May 2011 - 10:33 PM
И така, да направим одит на имената в бежанския лагер :)
Миша е вече Гери. Спи седнала над главата ми в момента.

Лили е Лилчо (оказа се момче, кхм, извинете, дано не порастне с усещане за полова раздвоеност

Бюти си остава - името много й отива, тя е красива мацка отвсякъде, че и с характер :)

Тото на галено ще бъде Тотю :) Голям певец е той!

Мацудейра ще се запази, докато не съм 100% сигурна кое е момичето ;) Много ми харесва, Чери, благодаря, че го сподели. Аз имах една Мучка, също много любима.
А много ми хареса и Миша. Мисля, че става и за момче, butci, ако си съгласна, ето го Миша :)

Публикувано: 05 May 2011 - 10:52 PM

Публикувано: 05 May 2011 - 10:57 PM

- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »