Dog.bg Форуми : Спешно и НЕОТЛОЖНО измъчено булоноподобно си търси дом!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Спешно и НЕОТЛОЖНО измъчено булоноподобно си търси дом! мъничък... и добър... от гр. Дупница

#21 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 May 2011 - 05:11 PM

Доколкото разбрах, не са точно собствениците му. Тя ще се включи предполагам. Ако сте се разбрали има вариант да го докарам до Пловдив, но ще е в края на седмицата. Дотогава ще търся приемен дом в София. Чакам отговор от един приятел може ли да се погрижи за кучето 4-5 дни.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#22 Потребителят е офлайн   Trollferd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 30 May 2011 - 05:58 PM

То ако е в края на седмицата - събота или неделя аз мога да отида да го взема направо с колата.
User's Signature

You bring me sugar...

#23 Потребителят е офлайн   elenakostova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2011 - 06:05 PM

Сега сядам... Не, не са това собствениците! Породата въобще не била такава! Силно разочарована съм... Яд ме е за Trollferd, че му провалих така плановете! Дано вашия приятел се съгласи...
User's Signature

Dogs have masters. Cats have staff.

#24 Потребителят е офлайн   Trollferd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 May 2011 - 09:24 PM

Нищо, Ели. Не може да се пропусне дори и малка вероятност да се намерят истинските му стопани, ако има такива. На мен предложението ми още е в сила, въпроса е, че вече мога да дойда да го взема едва в събота или неделя. Така че, искрено се надявам да има къде да остане до тогава.
User's Signature

You bring me sugar...

#25 Потребителят е офлайн   elenakostova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2011 - 05:20 AM

С дълбоко прискърбие съобщавам на всички, които са се трогнали от съдбата на Чапи, че днес той отново ще се върне на улицата. Поради БАНАЛНАТА ПРИЧИНА: Транспорт за кандидат-стопанина няма. Кучето е болно от нещо, защото постоянно се чеша, а аз средства за лечение просто нямам. Така е в тая скапана държава! Когато ти самият се бориш всеки ден за собственото си оцеляване и не можеш и 5 лв да заделиш да помогнеш на тези мъченици. Благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат, от сърце!
Аз... ще го преживея. Дано и той да го преживее. Защото е сладур и с нищо не е виновен за съдбата си.
Това е от мен
User's Signature

#26 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 31 May 2011 - 05:43 AM

Изчакайте до почивните дни.Нали има кандидати за него. Дребен е, може и в автобус да пътува. На улицата е обречен. Чеше се, заради бълхите които е имал. Пишете и във фейса, хората откликват, просто трябва млако време и търпение.
User's Signature

Качена снимка

#27 Потребителят е офлайн   elenakostova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2011 - 07:10 AM

Честно казано, аз също се надявам да е от бълхите. Ветеринарят ми даде някаква пипетка - Duowin contact на Virbac, но не знам до колко е подействала, тъй като имаше един кърлеж, който си остана. Знаех си аз, че на тази фирма продуктите са боклуци!
И така. Ето основните неща за него:
1. Не му се знае възрастта. Може да е млад, може да стар, по-вероятно първото, защото по зъбите няма зъбен камък.
2. Може да има кожно заболяване, въпреки че ветеринарят нищо не каза за това. Необходими са му грижи.
3. Кучето има съсвсем ненатрапчиво присъствие, на котките почти не обръща внимание, а ако ги забележи - иска да си играе с тях.
4. Научен е да стиска и да чака за разходка. Ходи на повод без никакви проблеми. Най-вероятно е бил ДОМАШЕН.

При всички качества, които притежава този калпазанин... Яд ще ме е до дупка, ако не му се осигури дом!
Ще чакам до последно помощ!
Ето и нови снимки!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#28 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 31 May 2011 - 07:19 AM

Щом е накапан, ще му мине. Кърлежът сигурно е иизсъхнал, сам може и да не падне. Чешенето ще отшуми като се успокои кожата. Кученцето е вълшебно и ще намери дом, но никога не става за 1 или 3-4дни.Изглежда млад, възрастните кучета са по-други.
User's Signature

Качена снимка

#29 Потребителят е офлайн   kino Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2011 - 07:28 AM

Тези снимки са направо като за реклама, браво на майстора, ама и кученцето е толкова сладичко.Сякаш и на мен ми изглежда по-скоро малко.Освен това е дребно, ВЯРВАМ, че ще му се намери дом, но наистина няма как да стане за 2 часа.Ще помагам да се вдига темата поне.Съжалявам, че нямам с какво да помогна, зарита съм с животни.Но поне да стискаме палци.Това е страхотно "градско" кученце - дребно, симпатично, дано да му е на къмет!Успех!

има нещо териерско в муцунката, формата на черепа

#30 Потребителят е офлайн   kino Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2011 - 07:39 AM

Показване на мнениетоelenakostova, в 31 May 2011 - 05:20 AM, написа:

С дълбоко прискърбие съобщавам на всички, които са се трогнали от съдбата на Чапи, че днес той отново ще се върне на улицата. Поради БАНАЛНАТА ПРИЧИНА: Транспорт за кандидат-стопанина няма. Кучето е болно от нещо, защото постоянно се чеша, а аз средства за лечение просто нямам. Така е в тая скапана държава! Когато ти самият се бориш всеки ден за собственото си оцеляване и не можеш и 5 лв да заделиш да помогнеш на тези мъченици. Благодаря на всички, които се опитаха да ми помогнат, от сърце!
Аз... ще го преживея. Дано и той да го преживее. Защото е сладур и с нищо не е виновен за съдбата си.
Това е от мен

Изчакайте, направете нещо до въпросната събота и неделя, не става ли, ех, как ме е яд да чета такива неща ,дано дано да има късмет нещата да се наредят!

Може да има т нар.космояд или друго, защо на улицата, няма ли там поне къща с двор да го приюти, как така!!!!!който е кандидат-стопанин, ще си намери и транспорт, как така!Аз така направих навремето, уредих си всичко, защото ИСКАХ да взема кучето си, аб какво ви става ,бе хора!Вижте го какво е, милото!

#31 Потребителят е офлайн   elenakostova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2011 - 08:42 AM

Благодаря за хубавите думи! Съгласна съм, че има териерски черти в него. Някаква уникална порода е.
Момчето, което го иска, от Стара Загора, щеше да дойде вчера до София да го вземе с влак.Всичко беше зарязал заради кучето! Но се обадиха хора, които предполагали, че може да е техен. Оказа се, че въобще не става въпрос за него... И така се прецакаха нещата, а сега вече Чапи щеше да е в новия си дом!
Аз транспорт до София мога да измисля, но до Пловдив или Стара Загора... Кофти е, че искам услуги от други хора, които от възпитание не ми отказват, та затова само до тази дестинация.
Та това е нашата одисея.
User's Signature

#32 Потребителят е офлайн   kino Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2011 - 08:46 AM

Много съжалявам да чуя всичко това, нямам нито кола, нито познати, които биха се навили.Кученцето е толкова чаровно, няма спор.Стискам палци!!!Пък и дребничко е, не е като да превозваш слон!Ех, дано има късмет, милото!

#33 Потребителят е офлайн   magitt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 May 2011 - 08:48 AM

Ако сте сигурни в осиновителя изпратете кученцето с куриер.Излиза евтино и ще пристигне без проблем.Аз лично знам, че Лео експрес превозват животни.
Имат и офис в Дупница.Ето адреса и телефоните.Моя приятелка е изпращала с тях кученце и нямаше проблеми.

Дупница ул."Андон Величков"№13 0701/51160 0897/887225
User's Signature

Качена снимка

#34 Потребителят е офлайн   kino Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2011 - 08:56 AM

Моля ви, наистина, не се отказвайте, не го връщайте навън, следете форума, все някой ще помогне,това същество е супер супер симпатично, това не еза пренебрагване, ако е икротко вкъщи и сте доволна, значи има ГОЛЯМ шанс!!Стискаме палци!

#35 Потребителят е офлайн   diadra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 May 2011 - 09:00 AM

elenakostova, пиши ми на ЛС. Ще се опитам да направя нещо....днес, не го оставяй на улицата при положение че има кандидат стопанин. Той сигурен ли е ?! ...........

УФ не разбрах че е в Дупница...
Да куриер е добра идея !

#36 Потребителят е офлайн   kino Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2011 - 09:06 AM

А в темата предлагам/имам нужда транспорт ??не го оставяйте, не не!Какво става с този осиновител, аз ако съм няма да имам търпение, дано се включи това момче, ако е сериозно!

#37 Потребителят е офлайн   Trollferd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 May 2011 - 09:15 AM

Значи, само да кажа, че аз горя от ентусиазъм да го взема. Вчера си отмених един от най-важните изпити, само да отида до София и да го прибера. Не мисля, че е моя вината, че обстоятелствата се стекоха така и са се появили някакви псевдо-стопани. Ако бях свободен и днес щях веднага да тръгна, но съм с вързани ръце покрай университета.

Та сега говорихме с Ели, която каза, че ще провери нещата с куриера и се надявам да се получи.

User's Signature

You bring me sugar...

#38 Потребителят е офлайн   kino Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2011 - 09:23 AM

:be_107: :be_107: :be_107: :ba_025: Чакаме развитие!

Дано не се стресира, милото покрай това пътуване с непознати и т.н.А и Вас не ви познава, но дано всичко е наред.Успех!

Това мнение е редактирано от kino: 31 May 2011 - 09:46 AM

#39 Потребителят е офлайн   elenakostova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2011 - 09:44 AM

Да, най-вероятно ще стане с Лео експрес! Засега предлагам да не пишем, докато нещата не се получат на 100%. Обещавам да пиша веднага, когато има сигурна информация! Остава ни да стискаме палци за безпроблемно пътуване!
User's Signature

#40 Потребителят е офлайн   Lin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 May 2011 - 09:45 AM

Петък пътувам към Гърция и в неделя се връщам. Живея в София и мога да го докарам дотук от Дупница, до който може да го поеме.

• (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни