Спешно и НЕОТЛОЖНО измъчено булоноподобно си търси дом! мъничък... и добър... от гр. Дупница
Публикувано: 30 May 2011 - 05:11 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 30 May 2011 - 09:24 PM

Публикувано: 31 May 2011 - 05:20 AM
Аз... ще го преживея. Дано и той да го преживее. Защото е сладур и с нищо не е виновен за съдбата си.
Това е от мен

Dogs have masters. Cats have staff.
Публикувано: 31 May 2011 - 07:10 AM
И така. Ето основните неща за него:
1. Не му се знае възрастта. Може да е млад, може да стар, по-вероятно първото, защото по зъбите няма зъбен камък.
2. Може да има кожно заболяване, въпреки че ветеринарят нищо не каза за това. Необходими са му грижи.
3. Кучето има съсвсем ненатрапчиво присъствие, на котките почти не обръща внимание, а ако ги забележи - иска да си играе с тях.
4. Научен е да стиска и да чака за разходка. Ходи на повод без никакви проблеми. Най-вероятно е бил ДОМАШЕН.
При всички качества, които притежава този калпазанин... Яд ще ме е до дупка, ако не му се осигури дом!
Ще чакам до последно помощ!
Ето и нови снимки!

Публикувано: 31 May 2011 - 07:28 AM
има нещо териерско в муцунката, формата на черепа
Публикувано: 31 May 2011 - 07:39 AM
elenakostova, в 31 May 2011 - 05:20 AM, написа:
Аз... ще го преживея. Дано и той да го преживее. Защото е сладур и с нищо не е виновен за съдбата си.
Това е от мен
Изчакайте, направете нещо до въпросната събота и неделя, не става ли, ех, как ме е яд да чета такива неща ,дано дано да има късмет нещата да се наредят!
Може да има т нар.космояд или друго, защо на улицата, няма ли там поне къща с двор да го приюти, как така!!!!!който е кандидат-стопанин, ще си намери и транспорт, как така!Аз така направих навремето, уредих си всичко, защото ИСКАХ да взема кучето си, аб какво ви става ,бе хора!Вижте го какво е, милото!
Публикувано: 31 May 2011 - 08:42 AM
Момчето, което го иска, от Стара Загора, щеше да дойде вчера до София да го вземе с влак.Всичко беше зарязал заради кучето! Но се обадиха хора, които предполагали, че може да е техен. Оказа се, че въобще не става въпрос за него... И така се прецакаха нещата, а сега вече Чапи щеше да е в новия си дом!
Аз транспорт до София мога да измисля, но до Пловдив или Стара Загора... Кофти е, че искам услуги от други хора, които от възпитание не ми отказват, та затова само до тази дестинация.
Та това е нашата одисея.

Публикувано: 31 May 2011 - 08:48 AM
Имат и офис в Дупница.Ето адреса и телефоните.Моя приятелка е изпращала с тях кученце и нямаше проблеми.
Дупница ул."Андон Величков"№13 0701/51160 0897/887225
Публикувано: 31 May 2011 - 09:15 AM
Та сега говорихме с Ели, която каза, че ще провери нещата с куриера и се надявам да се получи.

Публикувано: 31 May 2011 - 09:44 AM