Спешно и НЕОТЛОЖНО измъчено булоноподобно си търси дом! мъничък... и добър... от гр. Дупница
Публикувано: 06 June 2011 - 08:53 AM
Публикувано: 06 June 2011 - 04:15 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 07 June 2011 - 01:08 PM
Иначе, след днешната дълга разходка с Деси, мъникът е в това състояние:

(И, хора, да Ви кажа честно не е никакво болонесто. Чисто териересто бебе е било то от към характер и държание, гръмогласност и от части екстериорно. Има потенциал да стане голям красавец.*не, че сега не е де*).

Публикувано: 07 June 2011 - 01:29 PM
Публикувано: 10 June 2011 - 08:20 PM

Публикувано: 11 June 2011 - 01:47 AM
Първото ми куче го донесе една братовчедка, болоноподобно. Нямала къде да го остави, някой й го дал (детска му работа) и ни го подари, по-точно го заряза вкъщи. Баща ми беше бесен, кучето да се маха, да ама какво да го правим, не можехме да го върнем откъдето сме го взели, защото тя не го искаше (пък майка й хич), а и бяхме деца.
Така минаха три седмици, у дома всички ужасно се привързахме към малката, баща ми спря да натяква и хоп, един прекрасен ден братовчедка ми цъфна на вратата да си иска кучето. Познай кой беше този, който не й го даде

Публикувано: 13 June 2011 - 04:19 PM
Нашите ги нямаше последните 4 дена. Познайте какво казаха когато го видяха в този вид?

P.S. Благодаря на всички, които решиха да не ме съдят за настъпилите драми. Наистина го оценям.

Публикувано: 13 June 2011 - 10:44 PM
Радвам се, че Чейс остана при теб! Вие сте един за друг и това се вижда от пръв поглед, а най-много се радвам, че мога често да маШкам дупнишкия териер. Най-красивия на майка си той !!!!

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 13 June 2011 - 11:26 PM
И най-вече на теб, Деси. Радвам се, че Чейс беше причината да се запознаем. А и съм сигурен, че ще приеме идеята за мачкането с отворени лапички.

P.S. Не мога да разкарам нашите от него, че да взема и аз да му се порадвам малко. Не спират да го мачкат и лигавят. Усещам, че пак ще се караме.

Публикувано: 14 June 2011 - 11:49 AM

Най искренно те моля да приемеш моите извинения.Бих искала да уточня, че моята реакция беше най вече насочена към родителите ти, защото ми стана много неприятно и ядно, че под някаква форма ти контролират мечтите и не се съобразяват с желанията ти...В смисъл, че ти щом си избрал да се посветиш на една толкова важна и отговорна професия, родителското тяло би трябвало да те подкрепя във всяко едно отношение(а не да ти налагат лимити и изисквания, по отношение породи и някакви си тяхни предпочитания) и едно подобно взето от теб решение мисля те са длъжни да се съобразят.Защото и това е една от стъпките, които ще те коструират като личност и бъдещ професионалист.
Наистина съм много щастлива с така развилата се ситуация и ти пожелавам да си се карате колкото искате по отношение кой повече обича малкото бижу

P.с...Виж тази тема и ситуация е доста поучителна и градивна и за мен...Човек се учи докато е жив и моята поука е, че реакциите и методите не е задължително да са еднакви и шаблонни, важен е крайният резултат...А по какъв начин е постигнат и въобще каква методология е било необходимо да се използва е от второстепенна важност и е доста индивидуална.
Успех и много години щастливо съжителство ви желая на всички с новия член на вашето семейство.

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 14 June 2011 - 12:08 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 15 June 2011 - 10:35 PM
Иначе, Anipoli, както казах и на ЛС, наистина съжалявам, че така се случи и малко или много съм бил основание да храниш напразни надежди. Все пак съм сигурен, че рано или късно ще изникне друг сладур, който ще грабне сърцето ти.

А и няма как да не се похвалим с поредното ни пътешествие.