Dog.bg Форуми : Спешно и НЕОТЛОЖНО измъчено булоноподобно си търси дом!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Спешно и НЕОТЛОЖНО измъчено булоноподобно си търси дом! мъничък... и добър... от гр. Дупница

#81 Потребителят е офлайн   ANIPOLI Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 June 2011 - 08:53 AM

здравейте включвам се сега защото видях че болончо пак има проблем аз отдавна си търся такова кученце защото моето почина миналата година от старост.малко съм объркана защото не разбрах къде се намирате .аз съм от казанлък но живеем в село енина на 4 км от казанлък с удоволствие ще се грижа за кучо и няма да има проблем ще живее в къща с двор ще ходи на разходки и ще си има собствено легло.извинете за неграмотното писане но съм на работа и бързам свържете се с мен на anipoli@abv.bg или на телефон 0885189980-павлина.ще чакам

#82 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 06 June 2011 - 04:15 PM

Значи, за да се избегнат недоразуменията искам да кажа, че пуснах на ЛС координатите си на момчето. В случай, че се нуждае от помощ. Естествено, че няма да оставим кучето на улицата и при кореспонденцията с Елена имаше и друг вариант освен момчето. До момента никой не ме е потърсил. Предполагам, че чете тук или поне ще прочете в един следващ момент и ще реши, че може да ми се обади. Пак повтарям, кучето няма да остане навън. Дори и да не дойде у дома, НЯМА да остане на улицата.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#83 Потребителят е офлайн   Trollferd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 June 2011 - 01:08 PM

Anipoli, това е много хубаво, но преди това ще трябва да поговорим обстойно и да се запознаете с цялостното му състояние. Ще обясня по-подробно на лично или по телефона. =]

Иначе, след днешната дълга разходка с Деси, мъникът е в това състояние:

Качена снимка

(И, хора, да Ви кажа честно не е никакво болонесто. Чисто териересто бебе е било то от към характер и държание, гръмогласност и от части екстериорно. Има потенциал да стане голям красавец.*не, че сега не е де*).

User's Signature

You bring me sugar...

#84 Потребителят е офлайн   ANIPOLI Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 June 2011 - 01:12 PM

изморен ли е или нещо е болничак.нашата болонка като се умореше от разходка сядаше пред теб и не мърда и щеш не щеш трябва да я носиш .относно това каква порода е няма значение

#85 Потребителят е офлайн   Trollferd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 07 June 2011 - 01:19 PM

Меко казано... изморен, да. И все пак се държа геройски и единствено последните метри го повалиха и трябваше да бъде носен. Сега поне ще спи като къпан, както се казва.
User's Signature

You bring me sugar...

#86 Потребителят е офлайн   ANIPOLI Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 June 2011 - 01:29 PM

сега се сещам че арни/така се казваше болонката/като беше бебе спеше на главата ми заровен в косата ми -иначе пищеше като заклан-това по повод че прочетох че ви буди посред нощ-и цял живот спеше при мен на леглото и понякога заемаше половината легло а ние се свиваме двама човека на другата половина ако речеш да го мръдниш почваше да ръмжи и да протестира

#87 Потребителят е офлайн   Trollferd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 10 June 2011 - 08:20 PM

Малък ъпдейт - историята с постоянното чесане отшумя и кучо вече въобще не се сеща да се чеше. Изглежда, че лечението върви успешно и до няколко дена ще е приключило. Иначе сме все така буйни и игриви като гнездо дечковци. Освен това сменихме единият млечен кучешки зъб. Въобще идилията е пълна. <3
User's Signature

You bring me sugar...

#88 Потребителят е офлайн   Sarah Marina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2011 - 10:47 PM

Страхотна новина! Предполагам е спрял и да се притеснява и да лае по нощите? Те, като се почувстват сигурни и обичани обикновенно си променят навиците:)

#89 Потребителят е офлайн   Skipper Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 June 2011 - 01:47 AM

Как ще се разделиш с него бе, човече! Само като си го помисля и ми се къса сърцето.
Първото ми куче го донесе една братовчедка, болоноподобно. Нямала къде да го остави, някой й го дал (детска му работа) и ни го подари, по-точно го заряза вкъщи. Баща ми беше бесен, кучето да се маха, да ама какво да го правим, не можехме да го върнем откъдето сме го взели, защото тя не го искаше (пък майка й хич), а и бяхме деца.
Така минаха три седмици, у дома всички ужасно се привързахме към малката, баща ми спря да натяква и хоп, един прекрасен ден братовчедка ми цъфна на вратата да си иска кучето. Познай кой беше този, който не й го дадеКачена снимка
User's Signature

Качена снимка

#90 Потребителят е офлайн   Trollferd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 June 2011 - 04:19 PM

Напълно излекуван, качил 1 кг., почти сменил зъбки. Изкъпан, изсушен, подстриган и напудрен...
Нашите ги нямаше последните 4 дена. Познайте какво казаха когато го видяха в този вид? :md_064:

Качена снимка Качена снимка Качена снимка Качена снимкаКачена снимка Качена снимка

P.S. Благодаря на всички, които решиха да не ме съдят за настъпилите драми. Наистина го оценям.

User's Signature

You bring me sugar...

#91 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 June 2011 - 04:28 PM

Абуууууууууууу :db_046:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#92 Потребителят е офлайн   dikari Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 June 2011 - 04:47 PM

Много, много красив. Всяко кученце може да бъде такова, само малко време и грижи. Тази тема е чудесен пример как от неугледния бездомник израства принц!.
User's Signature

Качена снимка

#93 Потребителят е офлайн   Sarah Marina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2011 - 07:00 PM

Честито, да ти донесе невероятно хубави мигове животът с него! :ba_025:

#94 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 13 June 2011 - 10:44 PM

Trollferd желая ти много щастие с малкия! Желая ти да успееш да сбъднеш мечтата си и да станеш страхотен ветеринарен доктор! Понеже те познавам и вече съм ти го казвала, сега ще го напиша и в темата:
Радвам се, че Чейс остана при теб! Вие сте един за друг и това се вижда от пръв поглед, а най-много се радвам, че мога често да маШкам дупнишкия териер. Най-красивия на майка си той !!!! :ba_025:
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#95 Потребителят е офлайн   Trollferd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 June 2011 - 11:26 PM

Благодаря Ви.
И най-вече на теб, Деси. Радвам се, че Чейс беше причината да се запознаем. А и съм сигурен, че ще приеме идеята за мачкането с отворени лапички. :be_107:

P.S. Не мога да разкарам нашите от него, че да взема и аз да му се порадвам малко. Не спират да го мачкат и лигавят. Усещам, че пак ще се караме. :ab_041:

User's Signature

You bring me sugar...

#96 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2011 - 11:49 AM

Както винаги съм казвала...Важен е крайният резултат!Предвид развоя на събитията, май се налага да се извинявам и да обяснявам някои мои реакции... :smile:
Най искренно те моля да приемеш моите извинения.Бих искала да уточня, че моята реакция беше най вече насочена към родителите ти, защото ми стана много неприятно и ядно, че под някаква форма ти контролират мечтите и не се съобразяват с желанията ти...В смисъл, че ти щом си избрал да се посветиш на една толкова важна и отговорна професия, родителското тяло би трябвало да те подкрепя във всяко едно отношение(а не да ти налагат лимити и изисквания, по отношение породи и някакви си тяхни предпочитания) и едно подобно взето от теб решение мисля те са длъжни да се съобразят.Защото и това е една от стъпките, които ще те коструират като личност и бъдещ професионалист.
Наистина съм много щастлива с така развилата се ситуация и ти пожелавам да си се карате колкото искате по отношение кой повече обича малкото бижу :db_046: .А на теб лично успех в постигане на мечтите и желанията...Бъди все така упорит, отстоявай позициите си и предвид, че успя да спечелиш тази 'малка' личностна битка...Мисля, че ти предстоят обещаващи и много удовлетворяващи мигове за в бъдеще. :ae_085:

P.с...Виж тази тема и ситуация е доста поучителна и градивна и за мен...Човек се учи докато е жив и моята поука е, че реакциите и методите не е задължително да са еднакви и шаблонни, важен е крайният резултат...А по какъв начин е постигнат и въобще каква методология е било необходимо да се използва е от второстепенна важност и е доста индивидуална.
Успех и много години щастливо съжителство ви желая на всички с новия член на вашето семейство. :rc_036:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#97 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 14 June 2011 - 12:08 PM

Човече, ти наистина много го обичаш! Страхотен си! :rc_036:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#98 Потребителят е офлайн   ANIPOLI Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 14 June 2011 - 12:47 PM

какво става не пишете.аз сутринта писах на лични но не получих отговор.оставяте ли си момчето.моля пишете

#99 Потребителят е офлайн   Trollferd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 15 June 2011 - 10:35 PM

Grigo009, предполагам много хора биха реагирали така (включително и аз), така че не мога да се сърдя и не виждам смисъл да се извиняваш. Има си ги тези моменти и ще продължава да ги има.

Иначе, Anipoli, както казах и на ЛС, наистина съжалявам, че така се случи и малко или много съм бил основание да храниш напразни надежди. Все пак съм сигурен, че рано или късно ще изникне друг сладур, който ще грабне сърцето ти. :ba_025:

А и няма как да не се похвалим с поредното ни пътешествие. :db_046:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

You bring me sugar...

#100 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 June 2011 - 10:55 PM