Мърфи, в 04 April 2012 - 02:23 PM, написа:
Ох, Чери, не знам дали е за успокоение или за притеснение!
Как може да си карък с кастрациите, че то да не ги правиш ти? Няма такова нещо! По-скоро почвам да си мисля, че докторът, който прави кастрациите малко си оставя ръцете! Не ти е първият проблемен случай, все нещо им става! Дали не е разумно да даваш превантивно антибиотици след всяка кастрация (почес), дано някой от докторите се включат с мнение тук!
Милата Джера!
Пращам малко трошици, хубаво е така да има малко налични, да реагираш при нужда!

Пожелавам на Джера бързо възстановяване!
Мърфи

,някакси съм пропуснала поста ти,вероятно сме писали заедно.Какво щяха да правят горките ми кучовци без тебе,не знам

Огромно БЛАГОДАРЯ

Нарочно не тегля паричките,не че нямам нужда ,ама искам да събера за 1 месец хотел,та да има шансове някакви.Иначе бързо ще ги похарчим ,все има за какво,сега пък идва сезона на кърлежите.Джера я обезпаразитих и външно че бая се почесваше.Ама горската дружина ще почнат да ми се явяват скоро вече с бабалюги и става страшно,ама това са бели ядове,само да са ми живи и здрави ще се оправим някакси,има и по-евтини варианти.
За кастрациите-слагат им антибиотик депо след кастрациите задължително.Ама кучетата са си рискови- на улицата,с проблеми

Другите две,Рита и Трикси са в перфектно състояние,добър е този доктор ,не е първоначалния.За Джера дойде на място доктора още в сряда вечерта ( на 4 ),би и 3 вида инжекции.Нооо тя пак така си се присвива и проскимтява.Поне яде(само салам

,ама пък с апетит)Движи се и раната не е отворена.Минаха вече 5 дена,трябва да почне да заздравява вече.Стискайте палци много
За Неза...,owl,тя беше извън града,още като бебе я пренесох,барабар с майка и и другите бебоци.Ама като порастна и не ще вече да е сама,много обича хората,иска да е сред хора.Има си един периметър- вътрешен двор зад един блок и не ще на друго място.А и има едни хора в блока дето я обичат,галят,хранят.Как ли не пробвах да я върна на старото място - не става...А място където да я държа вързана и да е в безопасност нямаме,за съжаление.