Ех Бушка направо се втрещих, като прочетох, че нещо подобно може да ти дойде до главата.
Ако ще те успокои мога да те уверя, че има и по големи каръци от теб...Моя приятелка преди години си купи 10 кокошчици и после, когато лъсна истината, а именно 8 или 9 петли

щеше да се гръмне направо. Затова аз лично си взех моите пернати деца достатъчно големички и си беше ясно кой, какво е...а пък по натам ако искаш малки писукащи жълтурковци ще и оставиш на някоя кокошчица 2-3 яйца и ще стискаш палци да си достатъчно късметлиика и да излязат всички жЕнки(естествено и ще се подсигуриш, за евентуални осиновители за кудкудякaщи мъжOци

).Наистина съветвам всички да не рискуват, а и като са на няколко месеца можеш и да си харесаш и избереш и цвят и т.н.
Гледам , че ти доста песимистично си тръгнала, Но май се очертава щастлив край за всички кудкудякaщи господинчовци

(които не знам дали имат и най малка представа , каква шестица от тотото са ударили да дойдат в твоя дом и ти да поемеш отговорност за тях).Стискам палци от сърце да се наредят нещата и да успееш...Oсвен това искам да призная на всички откликнали на молбата, че съм удивена и прооостооо хора беден ми е речника да ви изразя колко приятно съм изненадана

.Искам само да ви кажа, че аз миналата година имах подобен казус за разрешаване и си мислех да пусна подобна тема, но много се отчаях, защото дори и тук никoй не ми вдъхна доверие да си дам момчето(син на моя кудкудякaщ), та се принудих да ги сприятелявам..успях де, та сега си имам 2 ненормалника...а за България пък си помислих, че шанса е нулев.А вие сега ще ми върнете вярата и въобще наистина съм много щастлива да прочета темата и най вече развитието.Браво хора.
Принципно ме привлече името на темата и когато влязох ми стана лошо направо като прочетох за какво иде реч.Помислих си никакъв шанс, а пък вие всички така да ме опровергаете...Ха все така дано ...Благодаря ви на всички от сърце.
Илит за "лошите" петли от малкият ми опит с тези същества според мен важи абсолютно теорията за доминантност и при тях.Изключително интелигентни създания са и , ако се попадне на по доминантен индивид според мен всичко е въпрос да усетят човека насрещa...Дали има страх, дали ще мине номера и т.н..
P.s...Ще чета с интерес развитието, аз за съжаление имам 2 броя в момента, иначе с удоволствие бих помогнала, а и Бушка нали ти казах нямам им вяра тук на околните..Все пак трябва да съм сигурна, защото няма да си го простя, ако поема ангажимент и после нещо се прецака, а и предполагам нямаш особено желание да ми идваш на свиждане по затворите после?!

Прости, че някакъв роман се получи, Но на мен пернатите са ми малко болна тема принципно, защото живея в ловна зона и имам някакви случки с безмозъчни стопани на ловни кучета, които както и да е...
Лека вечер от мен на всички и стискам палци за малките кудкудякaщи мъжлета

да им се усмихне късмета на 100%.