Еее виж аз това не съм разбрала, че вече има петел при Атина

...Ами в такъв случай добре си постъпила според мен.Трудно е наистина да ги накараш 2 да се спогодят.Аз докато успея с моите ми побеля косата от нерви, направо ме накараха сама да си говоря.Един от вариантите(освен моите прословути техники с молби и заплахи

) е , ако мястото е достатъчно голямо и всеки си има по 3-4 негови си мадами и така се понасят.
Иначе се замислих, че не може от толкова народ тук във форума да няма хора с родители или баби и дядовци, които да си гледат кокошчици на село...и по някаква причина да нямат петел...и подмолният ми съвет и апел към тях е следния...
Да ги поставят пред свършен факт, естествено с ултиматум, че само да му падне едно перце и няма да им проговорят до живот...Ееее не е много демократичен подход, ама 'целта оправдава средствата' и все пак е малко вероятно родителската или бабина душа да не се съобрази с желанието на дете или внуче...Лелеее ужасна съм направо...
Ти не се отчайвай, все ще излезе нещо...Пуснала съм няколко проучвателни групи по разни селца и паланки, ма не знам...а най лошото е , че не ми останаха вече роднини, които да притискам по гореспоменатият демократичен метод

...Смятай дори някакви не знам си какви братовчеди съм ги напълнила с котки и кучета и толкова тотално съм ги депресирала, че им скъсявам живота с по няколко години, като им звънна

...Но нищо де не се знае-знае ли се...
За тук се уверих и днес, че италианците по отношение кучета и котки са номер 1 , ама за селскостопанските са пълна нула...Замалкo да хвърля един чувал по един продавач-консултант, които не знам защо реши точно на мен да забие разговор в посока колене и ядене на пернати!!Както и да е...Мисля, че го депресирах за цял живот и повече няма така необмисленно да ръси простотии...
Много ме развесели с обяснението по отношение певческите заложби на Петльо...Само искам да ви успокоя, че по натам във времето ще си направи необходимите настройки и ще го докара и на тоналност.И моя малкия така започна, но с времето започна да го докарва все по добре и сега не млъква във всички часове на денонощието.
Много , много, много стискам палци и се надявам някой да реагира и да се задейства(позволени са и по горе описаните действия в името на една благородна кауза)..Хайде народе докажи, че когато има желание и любов, всичко е възможно...
p.с..Емиле тебе те игнорирам съвсем демонстративно, не за друго,а защото просто днес не ми е някак си точно ден за предупреждения или бан.