Veronika13, в 17 August 2011 - 10:12 AM, написа:
Моля да не се създава излишно напрежение. Темата е със щастлив край, защото в крайна сметка детето и кучето са щастливи. А дали у някого оставя и други усещания, това няма значение.
Аз, лично като човек участвал пряко в историята, напълно подкрепям изказаните по-горе мнения. Преди всичко трябва да сме отговорни, във всяко едно отношение.
Какво означава отговорни във всяко едно отношение??Какво означава да не създаваме излишно напрежение??
Я прочети пак всичко и тогава говори за отговорност и създаване на излишно напрежение...
Какво очаквате от жената бе хора???
Дайте жокер какво точно трябва да ви каже, за да ви успокои и да си пречyпите езиците да и пожелаете хубави и щастливи мигове с НЕЙНОТО си куче?!
Направо не мога да повярвам, че мен ме обвиняваш в нелоялност, а и да ти призная не ми пука особено.За мен е важно да има Обективност и Справедливост.

Добре, мога да те разбера, дотам, че си се привързала и си вложила много време и емоции, Но по натам какво желаете от жената?!Някакви планове ли си имала за въпросното куче, та така реагираш?!Ами добре дошло, че си е намерило стопаните, имаш възможност да помогнеш на някое друго и по нуждаещо се!!
Всеки помага с каквото може...Най тежка е раздялата, ама лично за мен човек, който наистина милее за доброто на възможно най много невинни душички, е да се води от факта, че Tова си е намерило стопаните и по този начин ДРУГО нуждаещо се ,което най вероятно няма да има неговия късмет, ще има възможност за грижи и дом.

И да попитам и още нещо, което явно не си се замисляла...
Жената ти изказа хиляда пъти Благодарността си за това, че си се погрижила...ама какво очаквате от нея още?!По начина по които се отнасяте Аз лично ще съм ви признателна до живот, за това което сте направили, Но няма да видите ни снимка, ни информация, ни чудо повече за кучето...Това ли целите???

Ако е това кажете и аз да прасна един пост в стил колко е безотговорна и да се приключва.

Да не говорим, че има милион начини по които да се покаже заинтересованост и желание да се научат детайли...Ми ако на мен някои продължава да ми набива и изтъква, колко съм безотговорна и не знам си още какво и после си въобразява, че е достатъчно да ми напише...'Не ми се връзвай на квалификациите и назидателния тон'

Правете, каквото ви сърце подсказва, аз нямам намерение повече да се занимавам, Но според мен нямате правилен подход и най лошото е , че няма да постигнете нищо освен...
1.Да откажете жената да пише тук и да информира за кучо.
2.Дори и да е имала идея и желание да помага по какъвто начин реши за някоя друга душичка, просто да се изпари..
Браво и Комплименти за което...Предполагам, ще си много по доволна и удовлетворена при такъв развой на нещата?!
И ако обичаш недей точно на мен теориите за откога съм регистрирана, колко съм писала и колко съм наясно...Откакто чета форума ми е станало ясно, че има хора с по няколко мнения , които казват много повече и от някои , който е натрупал хиляда в емотиконки и постове от сорта на 'супер' , 'браво' и т.н...

Така, че това за мен не е рилевантен фактор и теорията за йерархията във един форум не би трябвало да важи...Естествено , ако претендираме да сме обективни и справедливи...
Хубав ден на всички...