ira67, в 14 August 2011 - 06:35 AM, написа:
Може би трябва и на друти места да се размести обява за подаряване на куче .А най добре някьде по сайтове за немски овчарки.Токо много хора искат да купят куче,може би не там молим за помощ.Такава красавица не може да не спечели серца на хора..Ако не живеех в двухстаен апартамент с котка и катерица изобщо не бих замьслила.Но апартамент не място за овчарка още повече сьс злобна катерица.Незнам даже как котарака да опазим от нея.
А по повод на това че тя е подобна на НОК аз не сьм согласна .Тя си е истинска старонемска овчарка и мисля че определяне на ПОДОБНО трябва да бьде изтрьто.
Вярно чи не става за изложба поради дисплазия и по закони на клубове такова куче нежелателно да ражда так как носи гени в себе си.Но какво му толкова.И аз имах немска овчарка с дисплазия но това не променя немската овчарка и неин манталитет.Вярно че иска поспециално отношения кьм перенатоварване,та 30 процента а то и повече имат тоят проблем.,това проблем на селекционирани кучета.Затова трябва да бьде кастрирана.
Не живея далече от овча купел ,най много мога да я разхождам или да помогна малко с храна да ий купя.Ще поразпитам хора в работа може би искат куче.Мога да поразместим там таме в нета призьв за приемни стопани на това куче, ако сегашни стопани нямат нищо против.Мога и страница да ий направя, но не мисля чи имам право без вашото согласие.
А мога и листовки да направя и розлепя сьс тази красавица.Това мога да предложа.
Здравейте, както вече blueocean написа, причината за определението "подобна" е защото не знам родословието и не мога да си позволя да напиша НОК.
Относно разходките и храната ви благодаря, но тя в момента има най-голяма нужда от приемен дом, защото е в клетка. Аз ходя всеки ден да я извеждам, разхождам, реша и галя, опитвам се да и отдам необходимото внимание, но знам, че тя има нужда от неин си човек и местенце.
Ако имате желание публикувайте историята и някъде другаде, разбира се, че нямам нищо против, колкото повече местенца и хора видяли историята и, толкова по-голям шанс за Айра

Ако имате нужда от допълнителна информация, ще ви я изпратя на лс. Благодаря