Басет
Публикувано: 02 November 2006 - 09:40 PM
s) Здражей Ели,опитах се да ти пиша по другият емейл-адрес,но ми върнаха писмото,не е намерен притежателя на този адрес,какво става с теб и Друпи дано това дълго мълчание е за хубаво!!!Ели драсни няколко реда!!!Елена -стопанката на Елзичка d)

elena-elza
Публикувано: 29 November 2006 - 07:58 PM
Хора здравейте!
Съжалявам много че съм зарязала така всичко-гледам да сменям поне заглавните снимки на сайта понякога но нямам време даже да дишам...12 клас съм и ходя на уроци отделно се занимавам с разни други работи и виобще съм се побъркала в последно време s)
Радвам се че все още има хора които се интересуват и тн.
Ати ХАЙ!
НАмачкай Ерикс от мене!Надявам се към пролетта да успея да отделя малко време да се посъберем така да се каже b)
Какво пък е това? b) b) Нагледен материал-Друпи и Нойзи и Елза и Ерикс и Лиза са трицветни басети...Другите са двуцветни-бяло и английско червено. 1super
Мойо кучо направи 6 на 5 Юли..... drink
сложна работа-до колкото знам в момента няма видни представители на породата-можеш от зоомагазин да си намериш някое дългокрако басетче с неясен произход и в не много ясно здравословно състояние r) bash
Привет на Елена и Езличка-как сте вие-ние сме супер с Дру-през лятото ни каниха Друпи да дефилира с некви моделки в Сити Сентър София-за началото на ноември беше ама бях заета пък и не ми се щеше да тормозя Друпи....Фотографа направо се беше влюбил в него-щом се сети да ми звънне след 3-4 месеца l)
Рони е сладур и половина-много ми хареса главата му=масивна една-муцка голяма е l) да е жив и здрав 1super
Стиляна здравей и на тебе! b) Сайта ми все още диша-не мърда много ама диша l) wink
Съжалявам много че съм зарязала така всичко-гледам да сменям поне заглавните снимки на сайта понякога но нямам време даже да дишам...12 клас съм и ходя на уроци отделно се занимавам с разни други работи и виобще съм се побъркала в последно време s)
Радвам се че все още има хора които се интересуват и тн.
Ати ХАЙ!
НАмачкай Ерикс от мене!Надявам се към пролетта да успея да отделя малко време да се посъберем така да се каже b)
Цитат
Моля, някой да ми обясни, какво значи "трицветен басет" и има ли разлика с другия, който не знам какъв е. Ако може с нагледен материал
Какво пък е това? b) b) Нагледен материал-Друпи и Нойзи и Елза и Ерикс и Лиза са трицветни басети...Другите са двуцветни-бяло и английско червено. 1super
Цитат
Нойзи пък стана на 4 годинки на 7-ми август
Мойо кучо направи 6 на 5 Юли..... drink
Цитат
моля,някой да ме насочи от къде мога да си купя куче от породата "Басет хаунд"
и колко струва горе-долу виден представител на пород
и колко струва горе-долу виден представител на пород
сложна работа-до колкото знам в момента няма видни представители на породата-можеш от зоомагазин да си намериш някое дългокрако басетче с неясен произход и в не много ясно здравословно състояние r) bash
Привет на Елена и Езличка-как сте вие-ние сме супер с Дру-през лятото ни каниха Друпи да дефилира с некви моделки в Сити Сентър София-за началото на ноември беше ама бях заета пък и не ми се щеше да тормозя Друпи....Фотографа направо се беше влюбил в него-щом се сети да ми звънне след 3-4 месеца l)
Цитат
Здравей Ели.Отворих БГ-сайта на бассет-клуба видях Рони ,
Рони е сладур и половина-много ми хареса главата му=масивна една-муцка голяма е l) да е жив и здрав 1super
Стиляна здравей и на тебе! b) Сайта ми все още диша-не мърда много ама диша l) wink
Публикувано: 14 January 2007 - 08:01 PM
Елена и Нойзи, победители в класс "Любители" на 2й прятелски турнир по фристайл в БГ.
Прикачени файлове
-
post_35_1168722031_1_.jpg (53.52K)
Брой сваляния: 252

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 14 January 2007 - 08:41 PM
Браво на Елена и Нойзи! bravoS
Пожелавам им успешна кариера през 2007-ма година!
Пожелавам им успешна кариера през 2007-ма година!
Публикувано: 06 March 2007 - 06:55 PM
Подарява се 6 годишна басетка. Момичето е много мило, много спокойна и послушна.
Стопанката й има заболяване, в момента е на лечение и търси добри стопани за БЕА.
0889484901

Стопанката й има заболяване, в момента е на лечение и търси добри стопани за БЕА.
0889484901

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 March 2007 - 07:23 PM
Цитат
От къде е кучето, дали е в столицата или някъде в провинцията ? ? ? ? ?
В София е.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 March 2007 - 03:41 PM
!! Много хубаво куче!! Бушке,има ли си стопанин вече?Аз жалко че толкова късно се включвам n)
Дру си е екстра аз съм общо взето добре wink
поздрави на виски ви b)
Цитат
Как е Дру ? Ти
Дру си е екстра аз съм общо взето добре wink
поздрави на виски ви b)