Басет
Публикувано: 05 April 2007 - 12:55 PM
Публикувано: 11 April 2007 - 09:19 PM
Ух стига разтягах локуми-просто описвах тези организации които се наричат Basset Rescues.Един познат от Сащ реши да запише диск с популярни американски песни и ме помоли да направя облошка на диска.Ще продаде копията и спечелените пари ги дава за подпомагане на някои от тези спасителни организации...евала Алън, мой човек хехе 1super
Облошка
Публикувано: 22 May 2007 - 09:40 PM
Моля, пишете на кирилица!
Мод

elena-elza
Публикувано: 22 May 2007 - 11:11 PM
Цитат
Моля, пишете на кирилица!
Мод
И защо трябва да ни радва това, че поредното нещастно куче е натикано в аквариум. Отглеждано преди това неизвестно къде, от неизвестно какви родители (особено при басетите, които са предразположени към много здравословни и поведенчески проблеми) и с неизвестна съдба - ще бъде купен от някой, без никаква идея "що е това куче", само защото е малък и сладък и/или защото струва 1000 лв и това ще прави голяаааамо впечатление!
И това трябва да ни радва?! n)
Още мнения по въпроса.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 September 2007 - 01:44 PM

elena-elza
Публикувано: 24 September 2007 - 01:09 PM
Цитат
Трудните въпроси , не винаги изискава трудни отговори :)
Привет на всички почитатели и собственици на басетите. Надявам се чрез този чудесен и изпълнен с изчерпателна информация форум , Макс /двуцветен басетхаунд , www.basset.blog.bg/ който преди няколко дни навърши 9 месеца, да намери повече представители от породата си.
Публикувано: 26 September 2007 - 11:09 AM

elena-elza
Публикувано: 28 September 2007 - 10:50 AM

elena-elza
Публикувано: 29 September 2007 - 03:52 PM
Цитат
еми давам до 300 лв :)
може и дефектно да е, не държа на тези неща, стига да е здраво и жизнерадостно :)
има си име... преди да съм го взела ;)
Публикувано: 29 September 2007 - 11:30 PM
Цитат
може и дефектно да е, не държа на тези неща, стига да е здраво и жизнерадостно :)
има си име... преди да съм го взела ;)
Дефектно?!?!? ???
Обикновено това е = на болно...
А "чистокръвно" е = на "родословно".

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 30 October 2007 - 02:54 PM

elena-elza
Публикувано: 30 October 2007 - 05:00 PM
Цитат
Повече за кучето.

Публикувано: 30 October 2007 - 05:55 PM
Ние искаме да ви поканим на среща на кучовците в Борисовата градина, на езерото с водните лилии, в неделя от три следобяд, разбира се стига времето да е хубаво! :wub:
Много ще се радваме на вашите сладурковци, до сега сме от всякакви породи и на всякакви възрасти :wub:
Публикувано: 31 October 2007 - 08:33 AM
Много ни е мъчно с нашия бебо за него :'(!
Дано много скоро си намери стопаните да си го гушкат и да му се радват, всички бебовци имат нужда от любов!
Да го цункате много, ако му ходите на гости от нас! :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Чакаме информация за развитие по случая!