Басет
Публикувано: 04 January 2008 - 12:27 PM
:blink:честита нова година на всички стопани на тези сладки :wub:кученца-БАССЕТИ!!! Дано тази година се осмелим , да си направим поне една бассетска среща :->)На Ели,ако все осще чете този сайт,много, много здраве и успешна година,на Дру,най хубавите лакомства :wub:Елена-Елза

elena-elza
Публикувано: 14 October 2008 - 05:06 PM
Преди около месец в съседния блок се беше настанил един страхотен басет, но само временно защото стопанина му не можел да го гледа няколко дена и беше там при някой роднина :P Ама беше тооолкова сладък-с тези дълги уши... :wub: само за мачкане ;D

Публикувано: 12 January 2009 - 01:42 AM
Не ми се вярва. :( В БГ да има най-много 10 кучета (че даже и това е много.). Ако искаш такова куче, ще трябва да си потърсиш в чужбина.
[/quote]
Това мнение, ме навежда на мисълтта че са повече от споменатите по-горе, но нищо не пречи да проверим.....все пак:)
Като се замисля , бройката трябва де е поне два пъти повече, но времето и желанието ще покажат.
В този ред на мисли, да започнем с Макс, двуцветен басетхаунд /активно търсещ дама/ на 2 години вече.
Надявам се чрез"преброяването" да открием нови дългоухи приятели.И не на последно място , ВРЕМЕ Е ДА РАЗДВИЖИМ ТАЗИ ТЕМА ! :->)
[/quote]
Това мнение, ме навежда на мисълтта че са повече от споменатите по-горе, но нищо не пречи да проверим.....все пак:)
Като се замисля , бройката трябва де е поне два пъти повече, но времето и желанието ще покажат.
В този ред на мисли, да започнем с Макс, двуцветен басетхаунд /активно търсещ дама/ на 2 години вече.
Надявам се чрез"преброяването" да открием нови дългоухи приятели.И не на последно място , ВРЕМЕ Е ДА РАЗДВИЖИМ ТАЗИ ТЕМА ! :->)
Публикувано: 02 March 2009 - 09:21 AM
Здравейте,
времето се оправя и няма да е лошо да си направим басетска среща.
Ерикс е добре, след седмица ще празнува рожден ден, че става на 4 години.
Търси си дългоуха приятелка неуморно - всеки ден като се разхождаме обикаля и души наоколо, но знаете колко рядко се намират такива екземпляри, та за сега е безуспешно. Ако имате идеи обаждайте. ;)

Търси си дългоуха приятелка неуморно - всеки ден като се разхождаме обикаля и души наоколо, но знаете колко рядко се намират такива екземпляри, та за сега е безуспешно. Ако имате идеи обаждайте. ;)
Публикувано: 24 May 2009 - 06:55 PM
ati, в Mar 2 2009, 10:21 AM, написа:
Здравейте,

Ако Ерикс е все още ерген и си тарси компания пиши ми na a_lex@abv.bg Мой приятел има женска - Реджи
Публикувано: 17 September 2009 - 06:26 PM
Публикувано: 18 September 2009 - 05:40 PM
Цитат(elena-elza @ Sep 15 2009, 02:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
pozdravi
na vsichki basseti ot basseta Elza!!na basseta Roni ot Plovdiv s kogoto se vidiahme na Sl.Briag mnogo celuvki !!elena-elza

Ehooo zdraveite na vsichki ! celuvki i ot Ronny za Elzichka:)) Zapochvam da izdirvam sestrichkite na Elza :)
Публикувано: 19 September 2009 - 10:35 AM
Zdraveite !!! Ronny e basset na 4godini i 5 meseca ! Tarsi si priatelka ,che ne mu smogvame na vazglavnici :) ako ima neshto tuk moje da ni pishete petinka01@abv.bg ] http://i215.photobuc...01/IMG_3699.jpg[/img]