Басет
Публикувано: 31 July 2004 - 01:08 PM
Цитат
Следващите изложби в България:
САС Пловдив-06.09
САС Червен бряг - 11.09
САСIB Русе - 26.09
САСIB Добрич - 27.09
САС Пловдив - 16.10
CACIB Пловдив - 17.10
Клубна на БКК"Северни кучета" София - 31.10
Ела на клубната за да видиш каква красота са северняците!!! :-)
#23 Guest_North face_*
Публикувано: 31 July 2004 - 03:23 PM
Za Eli ne sam Ilqn kazvam se Zlatina Davidovska i sam gord prtejatel na 12 siberian husky 1 Great Japonese dog i v sasobstvenost na 1 poodle /mini /........ Ta za izlojbite do kolkoto znam tqbva da si chlen na klub baset ili Sofiisko kinolojko d-vo , i v BRFK da ti zaverqt rodoslovieto i te chakame na sledvashtata izlojba /vzemi i drugi priqteli na Droopy ot negovata poroda / :-)))
Golden Nicol kennel
Публикувано: 31 July 2004 - 04:36 PM
Цитат
Да ,хъскитата наистина са красиви кучета.Може и да мина да видя една изложба!
Golden Nicol също ми е познато.Вие имахте един красавец си спомням на една реклама в "Моят приятел Кучето"-майче се казваше Look at me of Wolf Point.(съжалявам,че се припознах)
Ами щом трябва да съм член на клуба значи ще трябва да се размина с изложбите.Аз БЯХ член на клуба и помагах на Дърмова-събирах й вносовете и написах статия за басета в "Моят приятел Кучето"(това,че Друпи беще на корицата ми е единствения хубав спомен) ,за което тя много добре ми се отблагодари и трябваше да напусна.За да не я излагам пред колегите й нищо няма да кажа, но като ставате членове в нейния клуб си имайте едно наум.Жалко, че говоря такива неща без доказателство,но не един стопанин на басет ми го е казвал в очите.На една от срещите на БРФК се наложи майка ми да отиде да защитава клуба и се оказа,че според повечето хора там клуб "Басет хаунд" даже не съществувал!! (Това после се оправи.)
Поздрави,
Ели и Друпи
Публикувано: 31 July 2004 - 09:18 PM
Look at me of Wolf point e sobstvenost na Wolf Point kennel(Romania) i e bashta na Angel Nort Fase of Golden Nicol-sobstvenik Golden Nicol kennel-i maika i na Angy e sobstvenost na Golden NIcol!E tova ne znachi che si nqmat karasavci v razvudnika,a tochno obratnoto :)))
Публикувано: 31 July 2004 - 10:08 PM
Нори-ти ако не си от Golden Nicol от кой развъдник си?
Щеше ми се да мога да направя една басетска сбирка(от сайта), но за да стане това трябва да си намеря хора с басети,които имат повечко време за своите кучета.Гледам,че навсякъде по света го правят-защо да не стане и тук?(може би,защото басет се среща веднъж на три квартала и не всеки иска да се занимава с това...)
Публикувано: 31 July 2004 - 10:32 PM
-----
А маламутите изобщо не са истинските северни кучета(не че не са и истински) не мога да кажа че има истински фалшиви северни кучета,просто имат такава слава....
------
Ако искаш нови Басети намири Илян и ако иска може да ги срещнете Нойзи и Друпи!!!
А и ако идваш на клубната води и Друпи,че на Нойзи уши не и оснанаха вече:-)))))
#28 Guest_North face_*
Публикувано: 31 July 2004 - 10:54 PM
p.s. To i Ilqn se beshe vidql v chudo s neq i s nqkoi ot bezumnite i m pravila na kluba /veche ne si spomnqm tochno /
Ako te interesuva chlenstvoto shte razpitam po podrobno
Публикувано: 01 August 2004 - 11:02 AM
Цитат
Те днеска са ми пуснали обява в сайта за Нойзи,която пак победила във Варна.
Друпи сега нещо пак е пощурял и само иска навън...
Цитат
Благодаря много.Аз обаче нямам намерение да се занимавам с кучета толкова сериозно-те са ми като хоби.Аз вече й натривам носа на Дърмова чрез сайта ми.>:-J
Публикувано: 01 August 2004 - 07:50 PM
---------------
Нори, ти ако не си член на Голден Никол, как ходиш на изложби??
Публикувано: 01 August 2004 - 09:49 PM
Цитат
Защо мислиш че трябва да съм член на Голден Никол за да ходя на изложби???Аз съм член на клуб Северни Кучета,макар че майка ми е записана като такъв,аз си извеждам кучето и ходя на ОС(каква стана с последното?)Никол е развъдник като всички останали.....е отличава се от някои с по-хубави кучета,но това не значи че само те посещават изложби!
---------
Като има клуб Басет защо ги няма никакви по изложбите?????
#33 Guest_North face_*
Публикувано: 01 August 2004 - 10:52 PM
Между другото обикновенното членство не изисква много имам приятелка от Варна , която е член на Пловдивско киноложко.....да не мислиш че им ходи на всички сбирки )))) по скоро контактуват по тел или мейл.Не знам какви са били задължениятата преди в басет -клуба но лично аз не съм ходила на клубна сбиркаот не помня кога но когато ме интересува нещо питам. Просто сбирките са в неудобно за мен време ((( А да не говорим пък и колко хора познавам не само със северни породи,които пък само са си платили членството и повечене се мяркат или дойдат направо на някоя изложба.
------
Между другото и аз имам това списание с басета на МПКтам има много сладка снимка ...май сте спечелили за най-добра група /ако не ме лъже паметта / .....та не се предавай ))))))

#35 Guest_Guest_*
Публикувано: 02 August 2004 - 12:48 AM
Цитат
-------
Кученцата са много симпатични :-)))
Не това не се взима в предвид просто определих НИЕ какви смеи ,че просто в клубът ни има такава опция
Публикувано: 02 August 2004 - 12:36 PM
Цитат
Аааа ясно,добре.
Цитат
Явно защото не им се занимава.Имало е и такива които са ходели, де.Същност аз познавам човека с последния басет шампион.Той е ветеринар и е напуснал клуба.Кученцата по-горе са мнооого сладки!Като плюшени играчки са!
Цитат
Да от Вабанк ми пратиха съобщение в моя сайт.
---------------------
BG Басет
#40 Guest_North face_*
Публикувано: 05 August 2004 - 05:33 PM
Цитат
На Варненската изложба видяхме Нойзи и синът ми Мирко искаше да я хендлира на Джуниор Хендлер, но в края на краищата изведе Льовочка и взе 4 почетно място:)
Bravo chestito na Mirko zapochva da se utvarjdava kato mlad handler :)))
Az pak imam snimka ot Varna na Svetleto s Lyova ot tozi konkurs .....nali sa si razmenqli kuchetata :)))