Публикувано: 30 September 2010 - 09:16 AM

Публикувано: 30 September 2010 - 10:34 AM
 sergeiantonov, в 29 September 2010 - 08:55 PM, написа:
 - тук сме на 5 месеца
 - тук сме на 5 месеца - навсякъде трябва да се наврем носа си
 - навсякъде трябва да се наврем носа си

- така спим
 - така спим 

-
 -  - много обича да се целува и да се гушка
 - много обича да се целува и да се гушка  

Публикувано: 30 September 2010 - 10:57 AM

Амиго постоянно сядаше и не стоеше в стойка, а за тичането ни каза - Вие повече пречите на кучето, отколкото то на Вас! Но не се отказахме разбира се, обучавахме се и сега нещата са много по-добри. На втората ни изложба вече съдията написа - много добра рингова дресура
  Амиго постоянно сядаше и не стоеше в стойка, а за тичането ни каза - Вие повече пречите на кучето, отколкото то на Вас! Но не се отказахме разбира се, обучавахме се и сега нещата са много по-добри. На втората ни изложба вече съдията написа - много добра рингова дресура   и то само след 2 седмици обучение.Така че нещата не са толкова трудни, важно е да знаеш какво искаш и да знаеш как да го покажеш на Рони. Кликера е много полезен уред - препоръчвам ти го. Успех!
 и то само след 2 седмици обучение.Така че нещата не са толкова трудни, важно е да знаеш какво искаш и да знаеш как да го покажеш на Рони. Кликера е много полезен уред - препоръчвам ти го. Успех!

Публикувано: 30 September 2010 - 11:53 AM
 .. много обича той такива работи
 .. много обича той такива работи  
  . Има стойка - точно изложбена
 . Има стойка - точно изложбена  
  ... ходи на зигзаг
 ... ходи на зигзаг  - не мога да го науча.. вече 6 месеца
 - не мога да го науча.. вече 6 месеца  ... и кликер съм пробвала и специален спрей и
 ... и кликер съм пробвала и специален спрей и  - нищо не помага... магаре е
  - нищо не помага... магаре е  ...  но инфото е полезно и ще се възползвам от съвета ти. Още веднъж благодаря!
 ...  но инфото е полезно и ще се възползвам от съвета ти. Още веднъж благодаря! 

Публикувано: 30 September 2010 - 02:04 PM

Публикувано: 01 October 2010 - 12:14 AM
 :eg_033:
:eg_033: та да не се изненадаш като нас, страшен формализъм е и много се гледа на тези неща дори кучето да е 100 % генетично идеално отговарящо на стандарта няма да му обърнат никакво внимание на такова състезание ако не усвои нещата , които са ти писани от амигос те наистина са основни хич не е купон и приятелска среща на кинолози каквито си правим в парка, някой собственици на фризирани песове биха те убили с поглед, камоли да закачаш или недайси боже да заиграеш животното!!!! Е тогава вече си мъртъв. Но това по-скоро няма значение ако искаш да водиш басетчето си е хубаво а и хората са без значение както сама писа важно е да има хубави кучета, щастливи това наистина е идеята на породата,а са женската наистина не знам дали от клуба ще успеят да ни свържат с женска мисля, че няма да е некоректно да ти дам номера но женами първо ще се обади утре да му обясни защото може е да му е личен, и ще ти го напишя но на мен воопще не ми харесва така защото това са сериозни неща и трябва организация за един клуб но този буквално е полу разпаднал се и ми се ще да се направи нещо по въпроса, но и проблемите не са явно от вчера прочети първите страници в началото на този басет форум от 2004 и картинката ще ти стане много ::
 та да не се изненадаш като нас, страшен формализъм е и много се гледа на тези неща дори кучето да е 100 % генетично идеално отговарящо на стандарта няма да му обърнат никакво внимание на такова състезание ако не усвои нещата , които са ти писани от амигос те наистина са основни хич не е купон и приятелска среща на кинолози каквито си правим в парка, някой собственици на фризирани песове биха те убили с поглед, камоли да закачаш или недайси боже да заиграеш животното!!!! Е тогава вече си мъртъв. Но това по-скоро няма значение ако искаш да водиш басетчето си е хубаво а и хората са без значение както сама писа важно е да има хубави кучета, щастливи това наистина е идеята на породата,а са женската наистина не знам дали от клуба ще успеят да ни свържат с женска мисля, че няма да е некоректно да ти дам номера но женами първо ще се обади утре да му обясни защото може е да му е личен, и ще ти го напишя но на мен воопще не ми харесва така защото това са сериозни неща и трябва организация за един клуб но този буквално е полу разпаднал се и ми се ще да се направи нещо по въпроса, но и проблемите не са явно от вчера прочети първите страници в началото на този басет форум от 2004 и картинката ще ти стане много ::
 :dog:а и роналдо е готин и е хубаво да има басети на състезания походката не е страшна гледат много на самити движения особено ако съдията разбира от басети тя също е много важна не само от коя страна е, страната е просто стандарт важни са самите движения аз не съм бил на много състезания но то не е голяма философия. направи ми впчечатление, че е важно да си в синхрон когато се движиш с кучето да не си пречите да не изглежда, че го дърпаш и вникакъв случай да не пречиш на другите песове и тичащи стопани
:dog:а и роналдо е готин и е хубаво да има басети на състезания походката не е страшна гледат много на самити движения особено ако съдията разбира от басети тя също е много важна не само от коя страна е, страната е просто стандарт важни са самите движения аз не съм бил на много състезания но то не е голяма философия. направи ми впчечатление, че е важно да си в синхрон когато се движиш с кучето да не си пречите да не изглежда, че го дърпаш и вникакъв случай да не пречиш на другите песове и тичащи стопани , това да не лае и за агресията
, това да не лае и за агресията е ясно.Трябва при движение да не е скован и да показва специфичната за всяка порода поза на движение все пак един басет не се движи като сетер например. стйката
 е ясно.Трябва при движение да не е скован и да показва специфичната за всяка порода поза на движение все пак един басет не се движи като сетер например. стйката  ...за да не ти направи съдията
...за да не ти направи съдията  :re_037:...трябва дя е идеална, виж някъде позиращ басет шампион и така трябвя да го задържиш без да шава докатосъдията ти каже и това същото няколко пъти ако минаваш презе всички кръгове заатова, за това Рони трябва да е наистина в кондиция защото иначе нищо не става все пак са живи същества не новогодишна окраса и настроението им по време на състезанието е важно ...хайде успех в убочението, ще ти трябва като знам с каво си имаш работа
:re_037:...трябва дя е идеална, виж някъде позиращ басет шампион и така трябвя да го задържиш без да шава докатосъдията ти каже и това същото няколко пъти ако минаваш презе всички кръгове заатова, за това Рони трябва да е наистина в кондиция защото иначе нищо не става все пак са живи същества не новогодишна окраса и настроението им по време на състезанието е важно ...хайде успех в убочението, ще ти трябва като знам с каво си имаш работа

Публикувано: 02 October 2010 - 02:42 PM

Публикувано: 05 October 2010 - 04:51 PM
 vladi1, в 05 October 2010 - 03:42 PM, написа:

Публикувано: 05 October 2010 - 10:15 PM

Публикувано: 05 October 2010 - 10:51 PM

Публикувано: 10 November 2010 - 05:57 PM
 vladi1, в 05 October 2010 - 02:42 PM, написа:
vladi1, в 05 October 2010 - 02:42 PM, написа:

Публикувано: 14 March 2011 - 10:55 AM

Публикувано: 21 October 2011 - 03:04 PM
 kari_85, в 30 September 2010 - 09:34 AM, написа:
kari_85, в 30 September 2010 - 09:34 AM, написа:
 колобок.jpg - тук сме на 5 месеца
 колобок.jpg - тук сме на 5 месеца ххх.jpg - навсякъде трябва да се наврем носа си
 ххх.jpg - навсякъде трябва да се наврем носа си SDC10807.JPG
 SDC10807.JPG SDC10839.JPG
 SDC10839.JPG SDC10910.JPG - така спим
 SDC10910.JPG - така спим  SDC10917.JPG
 SDC10917.JPG SDC10967.JPG
 SDC10967.JPG SDC10881.JPG
 SDC10881.JPG SDC10876.JPG
 SDC10876.JPG SDC10980-1.JPG -
 SDC10980-1.JPG -  SDC10993.JPG - много обича да се целува и да се гушка
 SDC10993.JPG - много обича да се целува и да се гушка