Бруно - задомен
Публикувано: 04 August 2011 - 09:19 PM
01.08.2011 Този красавец е намерен преди няколко дни до р. Марица в Пловдив в изключително окаяно състояние - слаб, обезводнен и гъмжящ от кърлежи. Временно е прибран в къща извън Пловдив, но не може да остане дълго, понеже семейството гледа още доста животни. За момчето се полагат необходимите грижи, но ако някой може да помогне с временен дом ще е чудесно :( Всяко предложение е добре дошло!
Публикувано: 04 August 2011 - 10:36 PM
Благодарности, че сте му протегнали ръка. Стискам палци да оцелее. Не се отказвайте, но разпространете и на други места.
Дано историята му има щастлив край.
кръвните показатели не са добри, но всъщност знае ли се каква е причината.
може би кърлежова треска?
Публикувано: 04 August 2011 - 10:54 PM

Публикувано: 25 August 2011 - 10:39 PM

Публикувано: 21 September 2011 - 07:34 AM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 23 September 2011 - 05:49 PM

Публикувано: 24 September 2011 - 05:50 AM

Публикувано: 24 September 2011 - 02:09 PM

Публикувано: 24 September 2011 - 02:27 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 24 September 2011 - 02:48 PM
ShiBumi_GirL, в 24 September 2011 - 03:36 PM, написа:
Тази е друг цвят и е от Варна. При малката от темата в Изгубени и цвета е същият, и градът. Възможно е изхвърлящият да е един и същи.
Това имах предвид под "съвпадение", не по принцип всички изхвърлени сетери

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com